Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

selam (1 Kullanıcı)

aybikehüma

Kayıtlı Kullanıcı
ben bu siteye daha yeni üye oldum.dua ararken tesadüfen girdim yazdıklarınızı okudum.çok beğendim.daha siteyi tam çözemedim nerde ne yazılır bilmiyorum.ama sizlere merhaba demek istedim.birde beni okuyanlar bana allah rızası için dua ederlerse çok sevinirim.hayatımda yaşamadığım zor günler yaşıyorum hem maddi hem manevi.bana destek olacak derdimi paylaşabilecegim kimsem yok.biri 10 biri 2 yaşında iki çocugum var.eşimin işleri bozuldu yuvamız bile dağılma noktasında.gerçek hayat buymuş.dost sandığın insanlar alo bile demiyor.ailenden bile 1 ekmek parası isteyemiyormuşşun.işbulmak istiyorum.ama tesettürlü bulabilecegim iş yok.ayaklarımın üstünde durmak istiyorum.ne olur bana dua edin.veye iş bulabilmek için hangi duaları okuyayım .hepinize selamlar

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
va aleyküm selam öncelikle hosgeldiniz rabbim yardimciniz olsun inşallah bu sikintilardan kurtulursunuz selametle

aybikehüma

Kayıtlı Kullanıcı
teşekkür ederim kardeşim.inşallah.benim sesimi duymaniz bile bana yeter saolun.diyorumya çoookkk yalnızım

zencefil_1109

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm kardeşim öncelikle hoşgeldin hayırlı olsun üyeliğin RABBİM tez vakitte sıkıntılarını gidersin inşaALLAH kardeşim RABBİM yar ve yardımcınız olsun selametle kardeşim...

abı_hayat

Kayıtlı Kullanıcı
hoşgeldiniz yaşadıklarınıza çok üzüldüm. Rabbim yardımcını olsun...

vanora

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim biz bu dünyaya niye geldik elbete boşuna getirilmedik imtihan ediliyoruz allahü teala insanları imtihanla deniyor sende imtihandasın sabır et allah sabrını mükafatlandıracak bütün sıkıntıların giderecek ALLAH yar ve yardımcın olsun

aybikehüma

Kayıtlı Kullanıcı
söyledikleriniz beni biraz rahatlattı.Allah hepinizden razı olsun gönül dostları.beni tanımadan benim için dua eden temiz kalpli arkadaşlar benim için istedikerinizden daha fazlası sizlerin olur inşallah.zaten bende imtahanda oldugumu düşünüyorum ve bu yaşadıklarım bana rabbimi daha çok sevdirdi.benim yanımda oldugunu hissediyorum.ve sizlerin buradaki güzel insanların dualarını bekliyorum.rabbim hepinizden razı olsun.

arzu74

Kayıtlı Kullanıcı
Hoşgeldin aramıza arkadaşım .Allah yardımcın olsun.Hayırlısı ile sıkıntılarından kurtulursun inşallah.Allaha emanet ol.selamlarB)

ibra

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH yar ve yardımcıdız olsun .

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt