Ve Aleyküm Selam Ve Rahmetullahi Ve Berakatühü
EsSelamu Aleyküm Ve Rahmetullahi ve Berakatühü
Evimizden bereket, dilimizden dua.. Kalbimizden Rahman ve Rasul Aşk'ı eksik olmasın. Dualarımız kabul, ömrümüz bereketli olsun..
canı gönülden aminnnn
not canım kardeşlerim burası güzel bir konu ama bir ricam var veya soruda denilebilinir mesela buraya yazılan yani her hengi bir konuya cevap yazdığım veya yazdığımız zaman selamla cevabın karşılığı gelmiyor aslında selama selam vermek daha iyi değilmi bence en güzeli veya ALLAH ımızın c.c. hangi Mubarek adı olursa olsun. arkasından c.c. dememiz beNce daha efdal ben sadece isimleri söyleyipta ardından yazılara devam edince kendimce saygısızlık yapıyorum YÜCE RABBİMİZ C.C. karşı diye düşünüyorum belki ben yanlış biliyorum birde ESMAÜL HÜSNAYI okurkende dikkatimi çekiyor hiç bir o birbirinden güzel RABBİMİZİN c.c isimleri arkasında .. cenne celelü ..olmuyor acaba diyorum .... hani 100 kelime-i tevhidi okuduktan sonra LA İLAHE İLLALLAH.. 100 TESBİHTEN... MUHAMMEDİN RESULLUH s.a.v.diyoruz öyle okunması lazım önce 99 esmaülhüsna en son celle celalü ben belki yanlış biliyorum kusura bakmayın yanlış anlamayın ben bilmişlik yapmıyorum burada sadece bana kendi şahsıma sanki saygızılık yapıyorum gibi geliyor onun için sizlere sorayım dedim sizler benden daha iyi bilirsiniz bu konulara nolur kırmadım inş sizleri bu sorumla hakkınızı helal edin ALLAHA c.c. emanet olun ve sizleri hepinizi kendi öz kerdeşim gibi çok seviyorum