ÖNEMLİDİR!
'' İçinden Geçeni Paylaş '' adlı konu başlığında yazılmış olan iki mesajı okudum.
Vee.. Sorumluluğumu ne kadar ihmal ettiğim yüzüme çarpıldı. :a03:
( Siteye giremiyor ve vazifemi yapamıyor olmanın vicdan azabını çekiyordum zaten , bu mesajları da fazlasıyla hakettiğimi düşünüyorum. )
Ancak , forumda yer alıp vazifesini elinden geldiğince yerine getirmeye çalışan birbirinden değerli yöneticilerimiz ve moderatörlerimiz var.
Onlar bu genellemenin içinde yer almayı ve zan altında bırakılmayı haketmiyorlar.
Bu mesajları buraya taşımamdaki amaç benim gibi hisseden kardeşlerimizin okumalarını sağlamaktır.
Yönetici ve Moderatör kardeşlerim , sizlerden özür diliyor ve haklarınızı helal etmenizi rica ediyorum.
Bu hatamı nasıl telafi edebilirim düşüncesindeyim.
Rabbimin yardımıyla vazifemi layığıyla yapmaya ve hem siz değerli yönetici kardeşlerime hem de foruma karşı sorumluluklarımı yerine getirmeye çalışacağım İnşaAllah.
Rabbim yardımcımız olsun.
eski günleri hatırladım

özellikle bu forumun halini
içimden geçeni de söyleyimm tek üye yok vayy canına ne hale geldi forum
Formda bu gün yazılan bir konuyu ve mesajları okudumda üzüldüm..Eğer üye bu siteyi tercih etmiyorsa bir sebebi vardır.Bununda büyük vebali görevli arkadaşlardır..Hem küfre rıza hemde hakarate müsade ediyorlar..