tamam kardeşim sizi anladım.kişilerin isimlerinin yazılı olduğu yere değil konunun ismine tıklarsanız konu açılıyor.girdiğiniz bir forumun sol alt köşesinde yeni konu yazıyor.oraya girip istediğiniz şeyi paylaşabilirsiniz.sizi anlladim ben zoruzoruna calisiyorim su icin adres sordim ben aktif talabalara kirib xabar gondermoqci idim bilmedim su icin ben aciq profili sordim
ne diyorsunuz kardeşim.bu site de öyle birşey yok.posta adresini vermek yasak.sizin sorununuzu anladım galiba.burada özel konuşulmuyor kimseyle .yazdıklarınızı herkes görebiliyor.biz burada sadece Allah rızası için birşeyler yazıyoruz .bildiklerimizi paylaşmak adına .yoksa burada amaç tanışmak değildir kardeşim.eğer site ile ilgili halledemediğiniz çözemediğiniz bir sorun varsa buradan sorabilirsiniz.
o bir kişinin üyenin adı.ona birşey yollayamazsınız.siz konu açmak istiyorsunuz galiba.bunun için mesela tanışma köşesi yazıyor ya.oraya tıkladıktan sonra karşınıza konu isimleri ,kutucuklar geliyor.siz sayfanın en altına gidin.orada yeni konu aç yazıyor.oraya tıklayın.olmadı mıhasil i kalam ismli talaba xabar nasil go'nderebilirim Allah sadiq talabalarden rozi olsun
tamam kardeşim sizi anladım ben merak etmeyin.ama siz benim dediğimi anlamadınız galiba.mesela dini sohbet ,tanışma köşesi,Allah c.c. gibi forum başlıkları var.onlara girip dediğim gibi yapın.sol en altta yeni konu yazıyor.oraya tıklayarak konunuzu paylaşabilirsiniz.siz beni hata angladiz sizi anlladim ben zoruzoruna calisiyorim su icin adres sordim ben aktif talabalara kirib xabar gondermoqci idim bilmedim su icin ben aciq profili sordim
ssağol kardeşim önemli değil.azgina angladim hereket qilopman insaallah qilaban Allah mulkini siza go'zallerini bersin