Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

şehit Veren Islami. Gen. Tr. (1 Kullanıcı)

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm

Cevdet abi elinize ve yüreğinize sağlık

RABBİM tüm şehitlerimize ve sayfamızın dua kardeşimiz olan Şehidimize rahmet eylesin.

Rabbim Önce Peygamberimizin ve sonrada bu şehit kardeşlerimizin şefaatine nail eylesin.
Sizinle gurur duyuyoruz.

VE ALEYKÜM SELAM KARDEŞİM ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN AMİN RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE

s.s.s

Kayıtlı Kullanıcı
s.a cevdet kardeşim ALLAH sizden razı olsun.birşey daha rica edicem sizden.fikrinize ihtiyacım var diye konu açtım,okuyup fikrinizi yazabilirmisiniz

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
s.a cevdet kardeşim ALLAH sizden razı olsun.birşey daha rica edicem sizden.fikrinize ihtiyacım var diye konu açtım,okuyup fikrinizi yazabilirmisiniz

A.S. KARDEŞİM ALLAH SİZDENDE RAZI OLSUN BİR BAKAYIM BEN FİKİR YÜRÜTMEYİ SEVMEM AMA YİNEDE BAKACAM RABBİME EMANET OLUN SELAM VE DUA İLE

yurdagül çetin

Kayıtlı Kullanıcı
çok güzel olmuş ellerinize sağlık bütün şehitlerinde mekanı cennet olsun

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
rabbim bütün şehitlerimizin mekanlarını cennet eylesin amin

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt