Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

şehirlerimizin meşhurları (1 Kullanıcı)

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm kardeşlerim bu sayfada kim hangi şehirden ise ve şehirinin meşur olan yiyeceğini vs lerini yazsın.
ilk olarak ben başlayayim
Kahramanmaraş
dondurma,tarhana,kırmızı biber
41%20mara%C5%9F.jpg

tarhana_09.jpg

kirmizi_biber_sorunlari_clip_image010.jpg

Ayşegül00

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam,,,ben ŞANLIURFALIYIM bizim meşurlarımız:

çiğ köfte,tepsi kebabı,lahmacun...acıııı biber(ben pek yiyemiyorum ama)...:a12::a12::a04:)

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküm selam,,,ben ŞANLIURFALIYIM bizim meşurlarımız:

çiğ köfte,tepsi kebabı,lahmacun...acıııı biber(ben pek yiyemiyorum ama)...:a12::a12::a04:)
ŞANLIURFA ya gittim lahmacunu yedim ama nasıl yedim bana sor ayran olmasa yiyemezdim herhalde canım (bende acı pek yiyemem)

TRHACKER

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm kardeşim ben izmir den izmir in pek çok şeyi meşhurdur gezilecek yer yiyecek içecek hangisini söyliyim

Ayşegül00

Kayıtlı Kullanıcı
mervenur1;ŞANLIURFA ya gittim lahmacunu yedim ama nasıl yedim bana sor ayran olmasa yiyemezdim herhalde canım (bende acı pek yiyemem)

ewet...(bende hep giderim KAHRAMANMARAŞ'A
GERÇEKTEN DONDURMASI MÜTHİŞ 1 KİLO YEDİM DOYAMADIM YA....HAVASIDA ÇOK GÜZEL ...:a04::a04:

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm kardeşim ben izmir den izmir in pek çok şeyi meşhurdur gezilecek yer yiyecek içecek hangisini söyliyim
as kardeşim bi kaçını söyleseydiniz biraz bilgi sahibi olurduk birazda şehiri tanırdık kardeşim selametle

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
mervenur1;ŞANLIURFA ya gittim lahmacunu yedim ama nasıl yedim bana sor ayran olmasa yiyemezdim herhalde canım (bende acı pek yiyemem)

ewet...(bende hep giderim KAHRAMANMARAŞ'A
GERÇEKTEN DONDURMASI MÜTHİŞ 1 KİLO YEDİM DOYAMADIM YA....HAVASIDA ÇOK GÜZEL ...:a04::a04:
evet doyum olmaz dondurmaya evet havasıda suyu da güzeldir

TRHACKER

Kayıtlı Kullanıcı
Izmir in gezilecek meşhur yerleri teleferik,körfezi,çesmesi,kemeraltısı,saat kulesi,denizi
diğerleri ise;kumrusu,gevreği,midyesi,izmir köftesi,üzümü,boyozu,zeytini,ayçiçeği
izmir denince herkes kızları meşhurdur der ama daha çok şeyi vardır aslında meşhur olan

huzunlu_gurbet

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum ben Trabzon'luyum ALLAHHH saymakla bitmez ama neysee :D baslim hamsii, kolbasti , kara lahana , mihlama , misir unu , hamsi kusu , kaygana , bide boztepe off ordan manzaraya bakip semaverde cay icmek bir baska guzeldir selam ve dua ile... :)

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
Izmir in gezilecek meşhur yerleri teleferik,körfezi,çesmesi,kemeraltısı,saat kulesi,denizi
diğerleri ise;kumrusu,gevreği,midyesi,izmir köftesi,üzümü,boyozu,zeytini,ayçiçeği
izmir denince herkes kızları meşhurdur der ama daha çok şeyi vardır aslında meşhur olan
saol kardeşim Allah razı olsun büyük şehir olunca çok şeyler oluyo

TRHACKER

Kayıtlı Kullanıcı
Ve izmir de simit e gevrek çiğdeme çekirdek vs denir
ayrıca izmirde tam 35 ve 35,5 tartışması meşhurdur

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum ben Trabzon'luyum ALLAHHH saymakla bitmez ama neysee :D baslim hamsii, kolbasti , kara lahana , mihlama , misir unu , hamsi kusu , kaygana , bide boztepe off ordan manzaraya bakip semaverde cay icmek bir baska guzeldir selam ve dua ile... :)
as kardeşim Allah razı olsun bilgi verdiğin için TRABZON a gitmedim ama trobzonlu bir aileye misafir oldum ve bu yemeklerde yedim ama bazılarını selametle

TRHACKER

Kayıtlı Kullanıcı
hepsini duydumda ne tartışması

plaka tartışması izmir in plakası 35 bilindiği üzere burada karşıyakalılar kendilerinin ayrı olduklarını söylüyerek bizim plakamız 35,5 derler göztepelilerde burası tam 35 tir derler izmirde karşıyaka lı ve göztepeliler yan yana geldimi mutlaka bir olay çıkar ve duvarlarda genelde "tam 35 ulen" yazıları mevcuttur

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
plaka tartışması izmir in plakası 35 bilindiği üzere burada karşıyakalılar kendilerinin ayrı olduklarını söylüyerek bizim plakamız 35,5 derler göztepelilerde burası tam 35 tir derler izmirde karşıyaka lı ve göztepeliler yan yana geldimi mutlaka bir olay çıkar ve duvarlarda genelde "tam 35 ulen" yazıları mevcuttur
anladım kardeşim çok komik yani ha 35 ha 35,5 tartışması olurmu bunun

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt