ŞANLIURFA ya gittim lahmacunu yedim ama nasıl yedim bana sor ayran olmasa yiyemezdim herhalde canım (bende acı pek yiyemem)aleyküm selam,,,ben ŞANLIURFALIYIM bizim meşurlarımız:
çiğ köfte,tepsi kebabı,lahmacun...acıııı biber(ben pek yiyemiyorum ama)...:a12::a12::a04![]()
as kardeşim bi kaçını söyleseydiniz biraz bilgi sahibi olurduk birazda şehiri tanırdık kardeşim selametleSelamun aleyküm kardeşim ben izmir den izmir in pek çok şeyi meşhurdur gezilecek yer yiyecek içecek hangisini söyliyim
MERSİN e gittim ama yemedim kısmet olmadı kardeşim selametleMersin;
Tantuni...
evet doyum olmaz dondurmaya evet havasıda suyu da güzeldirmervenur1;ŞANLIURFA ya gittim lahmacunu yedim ama nasıl yedim bana sor ayran olmasa yiyemezdim herhalde canım (bende acı pek yiyemem)
ewet...(bende hep giderim KAHRAMANMARAŞ'A
GERÇEKTEN DONDURMASI MÜTHİŞ 1 KİLO YEDİM DOYAMADIM YA....HAVASIDA ÇOK GÜZEL ...:a04::a04:
saol kardeşim Allah razı olsun büyük şehir olunca çok şeyler oluyoIzmir in gezilecek meşhur yerleri teleferik,körfezi,çesmesi,kemeraltısı,saat kulesi,denizi
diğerleri ise;kumrusu,gevreği,midyesi,izmir köftesi,üzümü,boyozu,zeytini,ayçiçeği
izmir denince herkes kızları meşhurdur der ama daha çok şeyi vardır aslında meşhur olan
as kardeşim Allah razı olsun bilgi verdiğin için TRABZON a gitmedim ama trobzonlu bir aileye misafir oldum ve bu yemeklerde yedim ama bazılarını selametleselamunaleykum ben Trabzon'luyum ALLAHHH saymakla bitmez ama neyseebaslim hamsii, kolbasti , kara lahana , mihlama , misir unu , hamsi kusu , kaygana , bide boztepe off ordan manzaraya bakip semaverde cay icmek bir baska guzeldir selam ve dua ile...
![]()
saol kardeşim allah razı olsun büyük şehir olunca çok şeyler oluyo
hepsini duydumda ne tartışmasıVe izmir de simit e gevrek çiğdeme çekirdek vs denir
ayrıca izmirde tam 35 ve 35,5 tartışması meşhurdur
hepsini duydumda ne tartışması
anladım kardeşim çok komik yani ha 35 ha 35,5 tartışması olurmu bununplaka tartışması izmir in plakası 35 bilindiği üzere burada karşıyakalılar kendilerinin ayrı olduklarını söylüyerek bizim plakamız 35,5 derler göztepelilerde burası tam 35 tir derler izmirde karşıyaka lı ve göztepeliler yan yana geldimi mutlaka bir olay çıkar ve duvarlarda genelde "tam 35 ulen" yazıları mevcuttur
anladım kardeşim çok komik yani ha 35 ha 35,5 tartışması olurmu bunun
tabi İzmir egelince söyler miyim burda söyledim kusura bakma kardeşim.(şimdi bizde tartışmaya giriyormuşuz)olabılır yanıbu dediğiniz cümleyi izmir e gelince ulu orta söylemeyin size tavsiyem kardeşim selam ve dua ile