Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

...Seccadem... (6 Kullanıcı)

~Elçi~

Kayıtlı Kullanıcı
ا
لسلام عليكم ورحمة الله وبركاته
Hoşgeldiniz canım kardeşim merak etmiştik bir problem olmadığını duyunca sevindik.İnşaallah bundan sonra aramızda görürüz.
hayırlı günler selam ve dua ile..B)

Kaan Erdem

Yönetici
sizleri gördük iyi olduk..umarım taşınmanız hayırlara vesile olur....ALLAH cc hayırlı mutlu ve bereketli eylesin yeni yer ve mekanınızı..iyi insanlar ile karşılaştırsın....evet site çok değişti....içerik olarak....bir çok yeni üyemiz var..bunların içersinde çok değerli üyelerimiz mevcut inşALLAH sizde bundan sonra siteyi ziyaret ettikçe tanıyacaksınız...

dediğimiz gibi yokluğunuz belli idi kardeşim...yarar ve faydanız bir çok kardeşimiz tarafından bilinmektedir...

tekrar hoş geldiniz sefalar getirdiniz..ALLAH cc emanet olun..selam ve dua ile kalın..selametle...ALLAH cc yar ve yardımcınız olsun...kardeşim...

Aleykum selam canım kardeşim hoş buldum.. Unutulmadığıma çok sevindim valla çok özlemişim buraları ama çok değişmiş buldum.. :) Ama sizleri gördüğüme çok mutluyum.. Şimdilik cafeden giriyorum.. Bir taşınma işimiz oldu internetten uzak kaldım.. Çok şükür bunun dışında problem yok.. İnşaallah sizlerde iyisinizdir.. :)

Bahar_58

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm__

Cöl gülüm Ortagim nerelerdesin:eek:__ Sükür Kavusturana:ACok sevindim döndügüne__ Hosgeldin Kardesim Sefalar Getirdin___
Görüsmek üzere:H

f_rose1m_58b917d.gif

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt