Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

...Seccadem... (4 Kullanıcı)

desertrose

Kayıtlı Kullanıcı
Seccadem... Sevdalı gönlünü, tertemiz endamınca açarken ve tevazu kanatlarını sererken sere serpe, beni de bas bağrına, beraber kurban olalım Sevgilinin uğruna...

Yaradan'la buluşma anlarımda, buseler konduruyorsun anlıma. Şairin dediği gibi; "öp beni anlımdan, öp beni seccadem..." Dudakların dokunsun kalbime, ellerim değsin avuçlarına, benim vefalı yârim seccadem...

Gözpınarlarım sana aşina, gözlerim sana tutsak, gönlüm Hak katında, birkaç damla gözyaşım düşerken avuçlarına, rengarenk desenlerinin arasında kayboluyor ıslak duygularım, sırılsıklam hicranım...

Canım seccadem...

Burağımsın, mîracımın her vaktinde, anne kucağı gibi sararken yumuşacık tebessümün bütün azalarımı, seninle hakka varışın, Hakkın huzuruna duruşun, dupduru rahmetin ve huzurun yoğunluğunu yaşarken, senin şefkatli kucağına ve kollarına, hüzünlerimi ve kaygılarımı bırakıyorum. Seninle beraber olmak ne güzel, ne ulvi, seninle dostla buluşma ve kaybolma anlarımız...

Kucakla beni seccadem! Sarmala beni!.. Al götür nisbet kokulu ve gül rengi yarınlara!..

Ötelerden bir pencere aç seccadem!... Üfür buhurunu, tütsüler gönder canıma.

O rengarenk desenlerini anlıma işlerken, gönül gergefime doku ipliklerini, dokundur ruhuma yumuşacık tenini.

Seccadem; sen sadık bir dostsun biliyorum, seni ve sende namaz kılmayı çok seviyorum.

Bana şahadetlik eder misin mahşerde? ... Bazen öylece kalakaldığım, rabbimle baş başa secde anlarımda, günahlarım için af dilerken, ne olur şahidim olur musun o zor günde…

Beni yalnız bırakma, bu köhne zamanlarda! Çok muzdaripim, yaralıyım... Çağır her dem yanına!.. Dostum, namazlığım, seccadem...​

alıntıdır

Bahar_58

Kayıtlı Kullanıcı
RE: ...Seccadem...

"Bana şahadetlik eder misin mahşerde? ... Bazen öylece kalakaldığım, rabbimle baş başa secde anlarımda, günahlarım için af dilerken, ne olur şahidim olur musun o zor günde..."

Selamun Aleyküm__B)

Allah Razi Olsun___B) Emegine Saglik cok güzel__B)

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com

Seccadem; sen sadık bir dostsun biliyorum, seni ve sende namaz kılmayı çok seviyorum.

Bana şahadetlik eder misin mahşerde? ... Bazen öylece kalakaldığım, rabbimle baş başa secde anlarımda, günahlarım için af dilerken, ne olur şahidim olur musun o zor günde

Beni yalnız bırakma, bu köhne zamanlarda! Çok muzdaripim, yaralıyım... Çağır her dem yanına!.. Dostum, namazlığım, seccadem...

selamün aleyküm canım kardeşim. çok güzel bir paylaşımdı :( ah o seccadeler... o kadar şeylere şahitler ki.. namazda gözyaşlarımıza, secdede dualarımıza, en içten yakarışlarımıza, rabbimizin huzurunda onunla buluşmaya... nelerimize de şahit olurlar.:( Allah'tan başka kimseye boyun eğmememize, Allah'tan başka secde etmeyeceğimize de şahitler... ah o seccadeler!! canım kardeşim.. ben çok duygulandım bu yazıyı okuyunca.... Emeğine, gönlüne sağlık kardeşim. Allah senden razı olsun.. Rabbime emanet ol... selam ve dua ile.B)B)B)

Kaan Erdem

Yönetici

Beni yalnız bırakma, bu köhne zamanlarda! Çok muzdaripim, yaralıyım... Çağır her dem yanına!.. Dostum, namazlığım, seccadem...

SA KARDEŞİM.ÇOK GÜZEL BİR PAYLAŞIM OLMUŞ.SELAM VE DUA İLE KAL ALLAH CC EMANET OL.

desertrose

Kayıtlı Kullanıcı

Bahar_58 yazdı:
"Bana şahadetlik eder misin mahşerde? ... Bazen öylece kalakaldığım, rabbimle baş başa secde anlarımda, günahlarım için af dilerken, ne olur şahidim olur musun o zor günde..."

Selamun Aleyküm__B)

Allah Razi Olsun___B) Emegine Saglik cok güzel__B)

Aleykum selam kardeşim..
Amin Rabbim cümlemizden razı olsun..
Selametle kalB)B)

ferit

Kayıtlı Kullanıcı

Es Selamü Aleyküm

Emeğinize sağlık Desertrose kardeşim; duygulandıran bir paylaşım emeğinize sağlık...

Rabbimize yakarışlarımıza şahittir seccademiz...O'(c.c.)na kavuşmamızın adıdır seccademiz...

Allah c.c. razı olsun...selam ve dua ile İnşAAllah...Yâr'a emanet olun...

RECEB-I KAMER

Kayıtlı Kullanıcı

Gözpınarlarım sana aşina, gözlerim sana tutsak, gönlüm Hak katında, birkaç damla gözyaşım düşerken avuçlarına, rengarenk desenlerinin arasında kayboluyor ıslak duygularım, sırılsıklam hicranım...
Canım seccadem...
O rengarenk desenlerini anlıma işlerken, gönül gergefime doku ipliklerini, dokundur ruhuma yumuşacık tenini.

S.ALEYKÜM ALLAH(c.c.)RAZI OLSUN KARDEŞİM ÇOK GÜZEL,ÇOK ANLAMLI VE DUYGU YÜKLÜ BİR PAYLAŞIMDI..EVET SECCADEMİZ EN YAKIN SIRDAŞIMIZ,EN YAKIN DOSTUMUZ..ONUN ŞAHİTLİĞİNDE AÇIYORUZ ELİMİZİ SONSUZ RAHMETE..ONUNLA PAYLAŞIYORUZ GÖZYAŞLARIMIZI..KİMSEYE SÖYLEYEMEYECEĞİMİZ ŞEYLERİ ONUN ŞAHİTLİĞİYLE CENAB-I HAKKA SÖYLÜYOR VE AF DİLİYORUZ..GERÇEKTEN SECCADEMİZ ÇOK GÜZEL VE BİZİ NE OLURSA OLSUN DİNLEYEN BİR DOSTUMUZ..RABBİM ONU İHMAL ETMEKTEN MUHAFAZA ETSİN BİZLERİ..ALLAH(c.c.)RAZI OLSUN BU VESİLEYLE GERÇEK BİR DOSTUM OLAN(SECCADE) AMA HATRIMDAN ÇIKAN BİR DOSTUMUN OLDUĞUNU HATIRLATTINIZ..ALLAHA(c.c.)EMANET OLUN..

desertrose

Kayıtlı Kullanıcı

aliye_aliye yazdı:

Bana şahadetlik eder misin mahşerde? ... Bazen öylece kalakaldığım, rabbimle baş başa secde anlarımda, günahlarım için af dilerken, ne olur şahidim olur musun o zor günde

selamün aleyküm canım kardeşim. çok güzel bir paylaşımdı :( ah o seccadeler... o kadar şeylere şahitler ki.. namazda gözyaşlarımıza, secdede dualarımıza, en içten yakarışlarımıza, rabbimizin huzurunda onunla buluşmaya... nelerimize de şahit olurlar.:( Allah'tan başka kimseye boyun eğmememize, Allah'tan başka secde etmeyeceğimize de şahitler... ah o seccadeler!! canım kardeşim.. ben çok duygulandım bu yazıyı okuyunca.... Emeğine, gönlüne sağlık kardeşim. Allah senden razı olsun.. Rabbime emanet ol... selam ve dua ile.B)B)B)

Vealeykum selam güzel kardeşim.. Güzel yorumun için sağolasın..
Allah c.c. cümlemizden razı olsun.. Selametle Rabbime emanetsin canım kardeşimB)B)B)B)B)

desertrose

Kayıtlı Kullanıcı

KAAN ERDEM yazdı:

SA KARDEŞİM.ÇOK GÜZEL BİR PAYLAŞIM OLMUŞ.SELAM VE DUA İLE KAL ALLAH CC EMANET OL.

Aleykum selam..
Sağol kardeşim, Cümlemizden razı olsun inşaAllah..
Selam ve dua ile A.E.O..B)

desertrose

Kayıtlı Kullanıcı

ferit yazdı:
Es Selamü Aleyküm

Emeğinize sağlık Desertrose kardeşim; duygulandıran bir paylaşım emeğinize sağlık...

Rabbimize yakarışlarımıza şahittir seccademiz...O'(c.c.)na kavuşmamızın adıdır seccademiz...

Allah c.c. razı olsun...selam ve dua ile İnşAAllah...Yâr'a emanet olun...

Vealeykum selam..
Rabbim cümlemizden razı olsun kardeşim..
Sizde Yar-ı güzin'e emanetsiniz..
SelametleB)B)

desertrose

Kayıtlı Kullanıcı

RECEB-I KAMER yazdı:
Canım seccadem...

S.ALEYKÜM ALLAH(c.c.)RAZI OLSUN KARDEŞİM ÇOK GÜZEL,ÇOK ANLAMLI VE DUYGU YÜKLÜ BİR PAYLAŞIMDI..EVET SECCADEMİZ EN YAKIN SIRDAŞIMIZ,EN YAKIN DOSTUMUZ..ONUN ŞAHİTLİĞİNDE AÇIYORUZ ELİMİZİ SONSUZ RAHMETE..ONUNLA PAYLAŞIYORUZ GÖZYAŞLARIMIZI..KİMSEYE SÖYLEYEMEYECEĞİMİZ ŞEYLERİ ONUN ŞAHİTLİĞİYLE CENAB-I HAKKA SÖYLÜYOR VE AF DİLİYORUZ..GERÇEKTEN SECCADEMİZ ÇOK GÜZEL VE BİZİ NE OLURSA OLSUN DİNLEYEN BİR DOSTUMUZ..RABBİM ONU İHMAL ETMEKTEN MUHAFAZA ETSİN BİZLERİ..ALLAH(c.c.)RAZI OLSUN BU VESİLEYLE GERÇEK BİR DOSTUM OLAN(SECCADE) AMA HATRIMDAN ÇIKAN BİR DOSTUMUN OLDUĞUNU HATIRLATTINIZ..ALLAHA(c.c.)EMANET OLUN..

Aleykum selam kardeşim..
Vesile olmuşsam nemutlu bana..
Rabbim razı olur inşaAllah..
Farkında olmadığımız okadar çok dostumuz varki..Farkında olabilmek dileğiyle..
A..e.o SelametleB)B)

volide

Kayıtlı Kullanıcı

Somurtuş ki bıçak, nara ki tokat;
Zift dolu gözlerde karanlık kat kat.
Yalnız seccademin yününde şefkat;
Beni kimsecikler okşamaz madem;
Öp beni alnımdan, sen öp seccadem

desertrose

Kayıtlı Kullanıcı

volide yazdı:

Somurtuş ki bıçak, nara ki tokat;
Zift dolu gözlerde karanlık kat kat.
Yalnız seccademin yününde şefkat;
Beni kimsecikler okşamaz madem;
Öp beni alnımdan, sen öp seccadem

B)B)B)B)B)B)B)Çok güzeldi gerçektende Allah razı olsun kardeşimB)B)B)B)B)B)B)

M DENIZ

Kayıtlı Kullanıcı

desertrose yazdı:

Burağımsın, mîracımın her vaktinde, anne kucağı gibi sararken yumuşacık tebessümün bütün azalarımı, seninle hakka varışın, Hakkın huzuruna duruşun, dupduru rahmetin ve huzurun yoğunluğunu yaşarken, senin şefkatli kucağına ve kollarına, hüzünlerimi ve kaygılarımı bırakıyorum. Seninle beraber olmak ne güzel, ne ulvi, seninle dostla buluşma ve kaybolma anlarımız...

alıntıdır
SELAMUN ALEYKÜM KARDEŞİM NE KADAR GÜZEL ANLATMIŞ:(RABBİMLE HERŞEYİMİZE HER TÜRLÜ HALİMİZİ ARZ ETTİMİZ AFFINI İSTEDİĞİMİZ. BİZİM AĞIRLIĞIMIZ YETMİYOMUŞ GİBİ BİRDE GÜNAHIMIZI TAŞIYOR VE BİZLERE ŞAHİTLİK EDİYOR RABBİMDEN AF DİLERKEN BÜTÜN SEVİNCİMİZE KEDERİMİZE ORTAK OLUYOR. BİZİMLE AĞLIYOR BİZİMLE GÜLÜYOR. RABBİM ÖLENE DEK AYIRMASIN BİZLERİ ALNIMIZI KALDIMASIN O GÜZEL BURAĞIMIZDAN. EMEĞİNE SAĞLIK KARDEŞİM ALLAH'A(C.C) EMANET OL. SELAMUN ALEYKÜM

desertrose

Kayıtlı Kullanıcı

M DENIZ yazdı:
desertrose yazdı:

alıntıdır
SELAMUN ALEYKÜM KARDEŞİM NE KADAR GÜZEL ANLATMIŞ:(RABBİMLE HERŞEYİMİZE HER TÜRLÜ HALİMİZİ ARZ ETTİMİZ AFFINI İSTEDİĞİMİZ. BİZİM AĞIRLIĞIMIZ YETMİYOMUŞ GİBİ BİRDE GÜNAHIMIZI TAŞIYOR VE BİZLERE ŞAHİTLİK EDİYOR RABBİMDEN AF DİLERKEN BÜTÜN SEVİNCİMİZE KEDERİMİZE ORTAK OLUYOR. BİZİMLE AĞLIYOR BİZİMLE GÜLÜYOR. RABBİM ÖLENE DEK AYIRMASIN BİZLERİ ALNIMIZI KALDIMASIN O GÜZEL BURAĞIMIZDAN. EMEĞİNE SAĞLIK KARDEŞİM ALLAH'A(C.C) EMANET OL. SELAMUN ALEYKÜM

Aleykum selam abim.. Amin diyorum duana Allah razı olsun..
Yorumun için teşekkür ederim.. Selametle kal abimB)B)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt