Sayin Nemire
Yazip, yazip siliyorum, yazdiklarimi manasiz bulup gidiyorum, Dön , dön ne olursun?
Kiyma bize, birazcik sevinci çok görme bize,
Hani dugumlenmisti kelimeler? yazacagim ama bu benden degil ? Mevlana gibi , Sems ' e dizeler...
Ya Rab lütfen ! lutfen yuzunu donsun bize , inan çok aci sevdiklerinin gelmemesi çok aci
Hani bunun ilaci? ne desem bilmem Rabbim ? sen bilirsin, ne olurRabbim sihhat ile afiyet ile dönsun ...
Hani bir zaman demistin ya, ne? koyma beni dar yollara, her çileyi çekerim ama ...evet hatirladim
Sems gibi dosttan ayri koyma Rabbim çok zor, hancerler saplanir yine yuregime, hem dunyanin anlami ne?
Bize onlar Resulden hediye... lutfen, lutfen Rabbim ... sen bilirsin, basimi verdim kere ...sen bilirsin ne diye?
Ne dersen raziyiz, affet yine .... iste garip, bu sofrada istemek ayip olmaz!
Yar
ile olaninyuregi dar olmaz, bu dunya kimseye kalmaz,(amenna) her hasta ölu olmaz:a21:bak yasiyorum inadina...
Garip ! dua etmesini unuttun ... evet Rabbim lutfen, sen bilirsin...diyemem iste ...gelsin Rabbim lutfen...
Biraz sabir, biraz dua, istemesini bilirsen...Tesekkurler Rabbul alemin , boyle demeyi çok seviyorum, çünku sen TÜm alemlerin , Tüm Yaratilanlarin Rabbisin... israrim için bagisla...