Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Sayın nemire; (1 Kullanıcı)

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Allah C.C. size şifalar nasip etsin ...yazınızın tamamını okuyamadım...Site form alt konusu açılamıyor...Hata veriyor...01:00 da haberim oldu yazamadım... Selamlar...

ilka

Yasaklı Kullanıcı
hocam Allah C.C. yar ve yardımcınız olsun...

melissa26

Kayıtlı Kullanıcı
Dualarimdasiniz, Rabbim size sifa versin
Bir an önce burda gormeyi nasip etsin Rabbim
Allah c.c emanetsiniz Can insan

melissa26

Kayıtlı Kullanıcı
Cumaniz mubarek olsun sayin Nemire
Rabbim gonlunuzdeki herseyi versin
Rabbe emanetsiniz can insan...

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Sayın nemire çok şükür iyi haberinizi aldık...eve çıkmanız inşallah şifa ya çabuk kavuşmanıza sebep olur...kendinizi yormayıp dinleniniz efendim...duamız sağlık ve sıhhatte olarak size kavuşmaktır...
Tekrar gelmiş geçmiş olsun...Allah C.C. na emanetsiniz...inşallah efendim...hayırlı akşamlar...

Osman Soylu (MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Sayın nemire çok şükür iyi haberinizi aldık...eve çıkmanız inşallah şifa ya çabuk kavuşmanıza sebep olur...kendinizi yormayıp dinleniniz efendim...duamız sağlık ve sıhhatte olarak size kavuşmaktır...
Tekrar gelmiş geçmiş olsun...Allah C.C. na emanetsiniz...inşallah efendim...hayırlı akşamlar...

Selamun Aleykum

Sayın Yakais üstadımız,hocamıza yapmakta olduğunuz hayır dualara çok teşekkürler ederiz.Malesef doktorlar hastaneden çıkmasını bir kaçgün daha ertelediler,hocamız herkesi isimleri ile tek tek bize sormaktalar ve herkese selamları ve hayır duaları var.Ve bize özellikle sorduğu 260. hatim bittimi bitmediyse derhal kalan cüzleri alıp okuyun buyurdular,bunu biz nasıl öğrenip yapıcağız bu konuda bize yardım edecek bildiricek bir kardeşimiz olursa hemen kalan cüzleri bir iki saat zarfında okuyalım ve hatim tamamlansın,bu hasta yatağında yatan sizlerin gönül dostunuzun isteğidir sizlere iletiyoruz. Zatı âlinize ve bütün kardeşlerimize saygı ve selamlarımızı sunuyoruz.

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Selamun Aleykum

Sayın Yakais üstadımız,hocamıza yapmakta olduğunuz hayır dualara çok teşekkürler ederiz.Malesef doktorlar hastaneden çıkmasını bir kaçgün daha ertelediler,hocamız herkesi isimleri ile tek tek bize sormaktalar ve herkese selamları ve hayır duaları var.Ve bize özellikle sorduğu 260. hatim bittimi bitmediyse derhal kalan cüzleri alıp okuyun buyurdular,bunu biz nasıl öğrenip yapıcağız bu konuda bize yardım edecek bildiricek bir kardeşimiz olursa hemen kalan cüzleri bir iki saat zarfında okuyalım ve hatim tamamlansın,bu hasta yatağında yatan sizlerin gönül dostunuzun isteğidir sizlere iletiyoruz. Zatı âlinize ve bütün kardeşlerimize saygı ve selamlarımızı sunuyoruz.

15-16-17 . cüz kalmış ...Biz aldık efendim... bitti diye selamlarımızla iletiniz... Selamlar...
http://forum.islamiyet.gen.tr/kuran-i-kerim/114193-islamiyetgentr-260-hatim-7.html

mir_erhan

Moderator
Selamün Aleyküm...
Rabbimiz c.c. Sevgili hocamıza en kısa zamanda ŞAFİ ismi hürmetine şifalar nasib eylesin.. inşallah..
Eylesinki bizleri değerli hocamızdan mahrum bırakmasın inşallah...
Bizden de çok selam iletin Lütfen.. Acizane duamızdalar sürekli...
Hocamızdan hayırlı haberler ve dualar bekleriz...

Selam ve dua ile

_ZÜMRA_

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum

maşallah hasta yatağında hatimleri düşünmek... her kalbe nasip olmaz. Allah celle celalühü razı olsun. hatimlerimiz Kuran Kerim bölümündedir. 260.hatim tamamlandı. hocamızın gönlü rahat olsun. kendisini en kısa zamanda forumumuzda görmek isteriz. Allahım şifasını versin.

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Allahumme Entel Mennan Bedius semavati vel ard...Zul Celali vel ikram...

Rabbimiz....C.C... Nemire beyefendiye acil şifa nasip et...
Yazı ve yorumlarına bir an önce kavuşmayı nasip et ...
Ya Rabbimiz...Celle Celalehu....
Yalvarıyor ve aczimizi arz ediyoruz...

melissa26

Kayıtlı Kullanıcı
sevilen mi aranan, seven mi arayan?
Sems asikti Mevlanaya kalkti gitti Konya'ya
aslinda ask sevende var, sevilene sonra gider ya...gorurse ne ala? goremez mi? gormeyenler de olur, sevildigi halde, bilmeyenlerde olur, ne olur??? seven bekler, bekler sonra kaybolur... çare yok aska
Insan dan hakka, Haktan insana, ne mana ? anlasana deme ne olur, anlamiyorum , ne olur dur, dur gitme, anlat anlamasamda anlat sonra dusunur, tefekkur eder, yuregimde olustururum, nasil akar o nur? yurekler olur pir-nur... ya cennet? ya cehennem?kim dusunur?

nemire(MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Allahumme Entel Mennan Bedius semavati vel ard...Zul Celali vel ikram...

Rabbimiz....C.C... Nemire beyefendiye acil şifa nasip et...
Yazı ve yorumlarına bir an önce kavuşmayı nasip et ...
Ya Rabbimiz...Celle Celalehu....
Yalvarıyor ve aczimizi arz ediyoruz...

Selamun Aleykum

Can Yakais dost yakais Bilge Yakais hamdolsun size kavuşturana,Allah c.c şahit olsunki en zor günlerimizde bile aklımzdan çıkmadınız.Sizin yüce gönlünüzden ettiğiniz dualar Rabbimiz c.c tarafından kabul gördü ve bu gün akşam üzeri Rabbimiz c.c eve dönmemize izin verdi.Allah c.c sizden ebeden razı olsun.

Sonsuz selam ve saygılarımla.

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Aleykum Selam efendim...Rabbimiz Celle Celalehu 'ya Hamd ve Şükürler olsun ki size kavuştuk...

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Sayın nemire kendinizi yormayın...Dinlenin ... kendinizi toparlayın...inşallah ilerleyen günlerde buluşuruz... Selamlar...

nemire(MERHUM)

Kayıtlı Kullanıcı
Muhterem üstadım çok uzun bir müddet daha tedavi devam edecek aslında inanki hiç duracak halim yok ancak Zatı âlinizi okadar özledikki sormayınız.ben sizden izin istiyorum yüksek müsadelerinizle ayrılacağım şükürle olsun bu kadarda olsun sizden haber alabildim ya.

Görüşmek üzere sonsuz saygı ve selamlarımla.

yakais

Yasaklı Kullanıcı
Tamam kapatınız kendinizi yormayınız...Hayırlı geceler efendim...

melissa26

Kayıtlı Kullanıcı
Hos geldiniz Sayin Nemire
Rabbimize hamdu-u senalar olsun
Hasretle beklerken, özlemler icerinsindeyken, yUzunu dön ne olursun?...

repsol

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbime dua ediyorum sizin aşkınızdan bizlerede nasip eylesin o güzel gönüllerinizde bilzerede yer ayırın dualarınızı eksik etmeyin

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt