Sayın nemire çok şükür iyi haberinizi aldık...eve çıkmanız inşallah şifa ya çabuk kavuşmanıza sebep olur...kendinizi yormayıp dinleniniz efendim...duamız sağlık ve sıhhatte olarak size kavuşmaktır...
Tekrar gelmiş geçmiş olsun...Allah C.C. na emanetsiniz...inşallah efendim...hayırlı akşamlar...
Dualarimdasiniz, Rabbim size sifa versin
Bir an önce burda gormeyi nasip etsin Rabbim
Allah c.c emanetsiniz Can insan
Selamun Aleykum
Sayın Yakais üstadımız,hocamıza yapmakta olduğunuz hayır dualara çok teşekkürler ederiz.Malesef doktorlar hastaneden çıkmasını bir kaçgün daha ertelediler,hocamız herkesi isimleri ile tek tek bize sormaktalar ve herkese selamları ve hayır duaları var.Ve bize özellikle sorduğu 260. hatim bittimi bitmediyse derhal kalan cüzleri alıp okuyun buyurdular,bunu biz nasıl öğrenip yapıcağız bu konuda bize yardım edecek bildiricek bir kardeşimiz olursa hemen kalan cüzleri bir iki saat zarfında okuyalım ve hatim tamamlansın,bu hasta yatağında yatan sizlerin gönül dostunuzun isteğidir sizlere iletiyoruz. Zatı âlinize ve bütün kardeşlerimize saygı ve selamlarımızı sunuyoruz.
maşallah hasta yatağında hatimleri düşünmek... her kalbe nasip olmaz. Allah celle celalühü razı olsun. hatimlerimiz Kuran Kerim bölümündedir. 260.hatim tamamlandı. hocamızın gönlü rahat olsun. kendisini en kısa zamanda forumumuzda görmek isteriz. Allahım şifasını versin.Selamun Aleykum
Sayın Yakais üstadımız,hocamıza yapmakta olduğunuz hayır dualara çok teşekkürler ederiz.Malesef doktorlar hastaneden çıkmasını bir kaçgün daha ertelediler,hocamız herkesi isimleri ile tek tek bize sormaktalar ve herkese selamları ve hayır duaları var.Ve bize özellikle sorduğu 260. hatim bittimi bitmediyse derhal kalan cüzleri alıp okuyun buyurdular,bunu biz nasıl öğrenip yapıcağız bu konuda bize yardım edecek bildiricek bir kardeşimiz olursa hemen kalan cüzleri bir iki saat zarfında okuyalım ve hatim tamamlansın,bu hasta yatağında yatan sizlerin gönül dostunuzun isteğidir sizlere iletiyoruz. Zatı âlinize ve bütün kardeşlerimize saygı ve selamlarımızı sunuyoruz.
Allahumme Entel Mennan Bedius semavati vel ard...Zul Celali vel ikram...
Rabbimiz....C.C... Nemire beyefendiye acil şifa nasip et...
Yazı ve yorumlarına bir an önce kavuşmayı nasip et ...
Ya Rabbimiz...Celle Celalehu....
Yalvarıyor ve aczimizi arz ediyoruz...