Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Sayfandaki (...) (1 Kullanıcı)

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
"HAC"dan Çizgiler-Renkler ve Sesler...(Necip fazıl Kısakürek)

_Bütün İslam Alemine evvela İslamı öğretmek,baygın yaprakları canlandırıcı bir yağmur gibi İslam ruhunu içirmek,sahabiyi örnek tutarak ve hiçbir pazarlığa yanaşmayarak İslami temsil kadrosunu kemallendirmek ve sonra o kemal vahitleriyle bütün insanlığa dönüp "işte İslam" diyebilmek lazım...

Sayfa teferruatına değinmeyeceğim,kitabın her yeri önem arzetmekte!..

Merak edip okumanız dileklerimle dostlar...:a26:

teşekkürler ..

Bütün İslam Alemine evvela İslamı öğretmek,baygın yaprakları canlandırıcı bir yağmur gibi İslam ruhunu içirmek,sahabiyi örnek tutarak ve hiçbir pazarlığa yanaşmayarak İslami temsil kadrosunu kemallendirmek ve sonra o kemal vahitleriyle bütün insanlığa dönüp "işte İslam" diyebilmek lazım.

çok güzel evet kıymetli bir kitap anlaşılan ben okumamıştım bu kitabı ...
en kısa zamanda inşaALLAH nasip olur ..

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
Esselamu aleyküm ve Rahmatullah
canım çok güzel bir konu olmuş emeğine yüreğine sağlık
iş yerinde bulundurduğum vakit buldukça okuduğum iki kitap var onlardan ;

*Kur'an ve hadisleri aynı şey olarak görmek doğru değildir.Kur'anın bir benzeri olmayacağı gibi ona yakın sayılabilecek bir metin de olamazbiraz satırları fazlalaştırıyorum;)

İçimizden biri olan Muhammed Aleyhisselamın lisanından çıkmış ama hevasından konuşmayan biri olmanın teminatı altındaki insanın sözlerinden olan hadisler bizim için tam bir rahmettir....(Hz.Muhammed Sallahu aleyhi vesellem Efendimizden 40 hadis Nureddin yıldız)

*Ve Sakının Öyle bir günden ki ,O gün hiç kimse bir başkası adına bir şey ödeyemez,kimseden fidye kabul edilemez ve şefaatin de o kimseye faydası yoktur,hem de kendilerine hiçbir taraftan yardım edilmez (bakara/123) Kuran_ı Kerim Meali

aleykum selam ve rahmetullah .
güzel kardeşim bin teşekkürler hak razı olsun ...
rabbim ilminle amel etmeyi nasip eylesin inşALLAH
dua ile :)

salavatqetir

Kayıtlı Kullanıcı
Belâ Ve Musibetler Karşısında Efendimiz bu konunun başlığı 15.sayfanın 5. cümlesi : Öyle ki onu böyle bir namazda görenler tam inanmasalar da onun bu namazının büyüsüyle inanmalıdırlar. Kitap Çizgimizi Hecelerken Fethullah Gülen ( elimin altındaki bir kitap bu aralar bunu okuyorum. )

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
Belâ Ve Musibetler Karşısında Efendimiz bu konunun başlığı 15.sayfanın 5. cümlesi : Öyle ki onu böyle bir namazda görenler tam inanmasalar da onun bu namazının büyüsüyle inanmalıdırlar. Kitap Çizgimizi Hecelerken Fethullah Gülen ( elimin altındaki bir kitap bu aralar bunu okuyorum. )

ohalde tavsiye edelim okmayan kardeşlerimizde okusunlar
teşekkür ederim kardeşim nikinizide çok begendim maşaALLAH ..
Selam ve dua ile

salavatqetir

Kayıtlı Kullanıcı
Sizin nick inizde çok güzelmiş.Gelelim kitaba herkere şiddetle tavsiye ediyorum çok güzel bir kitap bir çok konuya değınmiş hocaefendi eminim okuyanlar çok istifade edecek bu kitaptan

Emanet

Kayıtlı Kullanıcı
Dün akşam başladığım bir kitab başucumda kalmış.."Mükemmelliğin Rehberi"..

...Korkuları hissedip onun üstüne doğru koşarsanız yaşamınız büyük olacak.yaşam küçük oynamak için çok fazla kısa.çocuklarınızla bile onları geliştirmek ve en yüksek potansiyellerine ulaşmalarına yardım etmek için sadece minicik bir fırsat pencereciğiniz var..

diye devam eden hoş bir kitap ;)

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
Dün akşam başladığım bir kitab başucumda kalmış.."Mükemmelliğin Rehberi"..

...Korkuları hissedip onun üstüne doğru koşarsanız yaşamınız büyük olacak.yaşam küçük oynamak için çok fazla kısa.çocuklarınızla bile onları geliştirmek ve en yüksek potansiyellerine ulaşmalarına yardım etmek için sadece minicik bir fırsat pencereciğiniz var..

diye devam eden hoş bir kitap ;)

hımm yazarı kim ? kişisel gelişim kitabı sanıyorum ...

bende yazayım konu açtım kendim yazmadım :)

elimde bir dergi var kültür edebiyat dergisi ''buruciye edebiyat'' sivas'ta çıkan bir dergi idi ikibinsekiz bahar sayısı .. bilal bey abimizin yazmış olduğu bir deneme ..
efendimmmmm..

''pencereme karlı günlerde gelen güvercinler gelmiyor artık.karınları doguyor demekki .bir kaç tanıdık kargayla idare ediyorum şu günlerde bunlarınki mevsimlik dostluklar.hem onlar daha azla mutlu olabiliyor.bir kaç ekmek kırıgı alıp gidebiliyorlar.kar ferahlık,kar umut,kar aşk demek ...''

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt