Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Sayfalara “Eşimi Seviyorum” De (1 Kullanıcı)

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Sayfalara “Eşimi Seviyorum” De

meftun61 yazdı:
S.A ANNEM ELİNE SAĞLIK.GÜZEL BİR PAYLAŞIMDI.RABBİM EVLENMEYİ NASİP EDERSE SEVDİĞİMLE İNŞALLAH BUNU AKLIMDAN ÇIKARMAYACAM VE ONU MUTLU ETMEK İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPACAM.AMAAAAAAAAA BİR ŞARTLA ÖNCE O BENİ MUTLU EDERSEEEEE:D:D:D:D

Aleykümselam Meftun Allah c.c her şeyin hayırlısını versin eşin yaşamın hayatın evladın birde her şey karşılıklı olur seversen sayarsan herşey sana geri döner Rabbim bütün bekar kızlarımıza hayırlı eşler nasip etsin :D:D:D

Allah_affetsin

Kayıtlı Kullanıcı

bende evli değilim hatta daha 15 yaşındayım ama ilerde buraya yazarım çünkü daha yıllarca Allah ömür verirse eğer bu siteye hizmet etmeyi ve burdan yararlanmayı planlıyorum....Allah insanı bir bütün olarak yarattı sanki kadında erkekte ayrılmaz bir bütünmüş gibi...eş insanın gerçektende hayatının en önemli parçasıdır..sevincini mutluluğunu hatta birlikte yepyeni bir parçayı(çocuk) paylaşıırlar...namusu ahlakı bütünleştirirler...insan eşini seçerek ömür boyu ahlakını seçmiş olur ALLAH herke hayırlı ahlaklı eşler nasip etsin...Amin..

derya_derya

Kayıtlı Kullanıcı

[big]EŞİMİ ÇOK SEVİYORUM.HEM DE ÇOOOOOOOOOO...K[/big]

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

Allah_affetsin yazdı:
bende evli değilim hatta daha 15 yaşındayım ama ilerde buraya yazarım çünkü daha yıllarca Allah ömür verirse eğer bu siteye hizmet etmeyi ve burdan yararlanmayı planlıyorum....Allah insanı bir bütün olarak yarattı sanki kadında erkekte ayrılmaz bir bütünmüş gibi...eş insanın gerçektende hayatının en önemli parçasıdır..sevincini mutluluğunu hatta birlikte yepyeni bir parçayı(çocuk) paylaşıırlar...namusu ahlakı bütünleştirirler...insan eşini seçerek ömür boyu ahlakını seçmiş olur ALLAH herke hayırlı ahlaklı eşler nasip etsin...Amin..

MAŞALLAH ne kadar küçüksün ama rabbim sevgisini nasip etmiş hep böyle kal hiç değişme emi kızım selametle :D

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

derya_derya yazdı:

Deryacım yazını gözlüksüz okudum :D:D:D ömür boyu devam etsin hatta ahirette de beraber olun :p:p:p

Allah_affetsin

Kayıtlı Kullanıcı

teşekkür ederim ablacım..şükürler olsun...keşke her zerrem Allah aşkıyla yanıp tutuşsaydı ama dinin unutulduğu şu asrda ne kadar başarabilirizki ama elimden geldiğince uğraşıyorum kendimi alıştırmaya çalışıyorum hamd olsun..Allah bizi doğru yolundan ayırmasın doğru yolda değilsekte(allah korusun) bizi doğru yoluna döndersin....

gulen

Kayıtlı Kullanıcı

BENİM EVLİLİK YILDÖNÜMÜM 28 MAYISTA.

EŞİM İLK AY DOLUNCA ELİNDE ÇİCEKLE BENİ BEKLEMİŞTİ VE HER GELEN BENİM DİYE ÇİCEKLE KAPIYA KOŞMUŞTU. SIRAYLA UĞRAMAYAN KALMAMIŞTI EVE SONRA BEN GELDİM VE BİR AY DEĞİL BİR ÖMÜR BOYU HEP MUTLU OLALIM DEDİ DAHA DÜN GİBİ KULAKLARIMDA....

VE TAM BİR AY SONRA EŞİM VEFAT ETTİ. BU BENİM İLK EVLİLİK YIL DÖNÜMÜM HEM EVLİĞİM HEM TEKİM BU DÜNYADA. BİZ FARKLI ALEMLERDE OLSAKTA YİNE EVLİYİZ YİNE DE BİRBİRİMİZİ ÇOK SEVİYORUZ.

EŞİMİ SADECE 1 DAKİKA GÖRMEK İÇİN CANIMI BİLE VERİRDİM... BİRİ GELİP 3 GÜN MEZARIN ÜZERİNDE YATARSAN ONU 1 DAKİKA GÖREBİLECEKSİN DESE HİÇ ÇEKİNMEM GİDER 3 GÜN YATARIM. AMA ANNEM VE BABAM KAFAYI YEDİĞİMİ ZANNEDİP İZİN VERMEZLER O AYRI KONU...

TÜM SAMİMİYETİMLE SÖYLÜYORUM BİRBİRLERİNİ ÇOK SEVEN EŞLERE RABBİM AYNI GÜN İÇİNDE ÖLMEYİ NASİP ETSİN DİYE ÇOĞU ZAMAN İÇİMDEN GEÇİRİYORUM ÇÜNKÜ GERİDE KALAN EŞ İÇİN HAYAT GERÇEKTEN ÇOK ZOR. BEN KADERİME RAZIYIM BU BENİM İMTİHANIM. VE BU OLAYDA DA HAYIR OLDUĞUNU BİLİYORUM ÇÜNKÜ BEN ŞÖYLE DÜŞÜNÜYORUM BİRBİRLERİNE DÜŞMAN OLARAK AYRILANLAR DÜŞMAN OLARAK KARŞILAŞIR BİZİM GİBİ SEVEREK AYRILANLAR ALLAHIN İZNİ İLE SEVEREK KAVUŞUR.

CANIM HÜSEYİNİM SEVERKEN AYRI DÜŞTÜK BU ALEMDE
SEVEREK KAVUŞTURACAK RABBİM BİZİ AHİRETTE
YAKINDA YANINA GELECEĞİM HİÇ KORKMA
SEN O ALEMDE BEN BURADA
MAYISIN SONUNDA KUTLAYACAĞIZ NİKAHIMIZI
BU SEFER SIRF ÇİCEK OLMAYACAK YANIMIZDA
OKUMAK İÇİN SANA
RAHMET GETİRİYORUM YANIMDA
TEK EKSİK VAR ARAMIZDA SENİN SESİNİ DUYAMIYOR
VE O GÜZEL YÜZÜNÜ GÖREMİYORUM
OLSUN ŞİMDİLİK SEN BENİ GÖRÜP
SESİMİ DUYUYORSUN
O BİLE YETER BANA B)B)B)B)B)

SENİ ÇOK ÜSSÜ ÇOK SEVİYORUM HÜSEYİNİM
CANIM BENİM SİYAH İNCİM
SARI PAPATYAN SENİ ÇOOOOOOOOOOK SEVİYOR
CANIM AŞKIM BENİM
ALLAH MERHAMET ETSİN, RAHMET ETSİN, MAĞFİRET ETSİN SANA
CENNETİNDE BİZİ KAVUŞTURSUN VE ORADA SONSUZA DEK SONSUZ SAADET VE HUZUR DİYARINDA BİZİ EŞ OLARAK YAŞATSIN, RABBİMİN SELAMINI BİRLİKTE İŞİTMEYİ VE RABBİMİN CEMALİNİ BİRLİKTE GÖRMEYİ NASİP ETSİN
HER İKİ CİHANDA EŞİMSİN DERDİM SANA EŞİMSİN İŞTE HEM DE HER İKİ CİHANDA
BEN BU DÜNYADA YANLIZ KALDIM
BENİ SAKIN AHİRETTE YANLIZ BIRAKMA NE OLUR HÜSEYİNİM
SANA AŞIĞIM BEN HEM DE İLK GÜN GİBİ :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

derya_derya

Kayıtlı Kullanıcı

hafize yazdı:
derya_derya yazdı:

Deryacım yazını gözlüksüz okudum :D:D:D ömür boyu devam etsin hatta ahirette de beraber olun :p:p:p
inşallah hafize annem.gerçekten çok seviyorum onu ve hiç bitmesin istiyorum bu karşılıklı sevgi.B)B)B)B)

meftun61

Kayıtlı Kullanıcı

hafize yazdı:
meftun61 yazdı:
S.A ANNEM ELİNE SAĞLIK.GÜZEL BİR PAYLAŞIMDI.RABBİM EVLENMEYİ NASİP EDERSE SEVDİĞİMLE İNŞALLAH BUNU AKLIMDAN ÇIKARMAYACAM VE ONU MUTLU ETMEK İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPACAM.AMAAAAAAAAA BİR ŞARTLA ÖNCE O BENİ MUTLU EDERSEEEEE:D:D:D:D

Aleykümselam Meftun Allah c.c her şeyin hayırlısını versin eşin yaşamın hayatın evladın birde her şey karşılıklı olur seversen sayarsan herşey sana geri döner Rabbim bütün bekar kızlarımıza hayırlı eşler nasip etsin :D:D:D

S.A ALLAH RAZI OLSUN ANNEM.HAKLISIN ANNEM.ŞUAN BELKİ SADECE SÖZLÜYÜM AMA KENDİMİ ONA KARŞI ÇOK ÇOK SORUMLU HİSSEDİYORUM.VE KESİNLİKLE ONUN SÖYLEDİĞİ DOĞRULARI YAPMAYA ÇALIŞIYORUM.ARADA SEVGİ OLMASA BUNU YAPMAK ZORDUR.O BENİM İÇİN DÜNYA NİMETLERİNİN EN GÜZELİ.RABBİM BÜTÜN EŞLERİ GERÇEK DÜNYADADA AYIRMASIN.

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

meftun61 yazdı:
hafize yazdı:
meftun61 yazdı:

S.A ALLAH RAZI OLSUN ANNEM.HAKLISIN ANNEM.ŞUAN BELKİ SADECE SÖZLÜYÜM AMA KENDİMİ ONA KARŞI ÇOK ÇOK SORUMLU HİSSEDİYORUM.VE KESİNLİKLE ONUN SÖYLEDİĞİ DOĞRULARI YAPMAYA ÇALIŞIYORUM.ARADA SEVGİ OLMASA BUNU YAPMAK ZORDUR.O BENİM İÇİN DÜNYA NİMETLERİNİN EN GÜZELİ.RABBİM BÜTÜN EŞLERİ GERÇEK DÜNYADADA AYIRMASIN.

Aleykümselam meftun Allah tamamına erdirsin mutluluklar versin dediğin gibi RABBİM BÜTÜN EŞLERİ GERÇEK DÜNYADADA AYIRMASIN amin :D:D:D

elzem

Kayıtlı Kullanıcı

s.a anne yine güzel bir paylaşımın hemde bana bir nasihat oldu..

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

elzem yazdı:
s.a anne yine güzel bir paylaşımın hemde bana bir nasihat oldu..

Aleykümselam elzemcim nasıl nasihat oldu merak ettim ;)

enise karadeniz

Kayıtlı Kullanıcı

S.A
EMEĞİNE SAĞLIK HAFİZE ANNE.GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL BİR YAZIYDI.BENDE EVLİ DEĞİLİM HEMDE ÇOK VAR DAHA EVLENMEME.AMA İNŞALLAH ALLAH İZİN VERİRDE EVLENİRSEM UYGULAMAYA ÇALIŞACAĞIM BUNLARIN HEPSİNİ İNŞ.BU ARADA GÜLEN ABLAMIN YAZISINI OKUDUM.ÇOK KÖTÜ OLDUM.ALLAH RAHMET EYLESİN EŞİNE.EMİNİM ÇOK ZOR BİŞEYDİR İNSANIN EŞİNİ KAYBETMESİ.HEMDE DAHA EVLİLİKLERİNİN İLK AYLARINDA.ALLAH YARDIMCISI OLSUN.BENDE ŞİMDİDEN SÖYLEYEYİM
"EŞİMİ SEVİYORUM VE ONU SEVMEK İÇİN BÜTÜN YOLLARI DENEYECEĞİM ALLAHIN İZNİYLE İNŞALLAH.SELAMETLE...

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

gulen yazdı:

BENİM EVLİLİK YILDÖNÜMÜM 28 MAYISTA.

EŞİM İLK AY DOLUNCA ELİNDE ÇİCEKLE BENİ BEKLEMİŞTİ VE HER GELEN BENİM DİYE ÇİCEKLE KAPIYA KOŞMUŞTU. SIRAYLA UĞRAMAYAN KALMAMIŞTI EVE SONRA BEN GELDİM VE BİR AY DEĞİL BİR ÖMÜR BOYU HEP MUTLU OLALIM DEDİ DAHA DÜN GİBİ KULAKLARIMDA....

VE TAM BİR AY SONRA EŞİM VEFAT ETTİ. BU BENİM İLK EVLİLİK YIL DÖNÜMÜM HEM EVLİĞİM HEM TEKİM BU DÜNYADA. BİZ FARKLI ALEMLERDE OLSAKTA YİNE EVLİYİZ YİNE DE BİRBİRİMİZİ ÇOK SEVİYORUZ.

EŞİMİ SADECE 1 DAKİKA GÖRMEK İÇİN CANIMI BİLE VERİRDİM... BİRİ GELİP 3 GÜN MEZARIN ÜZERİNDE YATARSAN ONU 1 DAKİKA GÖREBİLECEKSİN DESE HİÇ ÇEKİNMEM GİDER 3 GÜN YATARIM. AMA ANNEM VE BABAM KAFAYI YEDİĞİMİ ZANNEDİP İZİN VERMEZLER O AYRI KONU...

TÜM SAMİMİYETİMLE SÖYLÜYORUM BİRBİRLERİNİ ÇOK SEVEN EŞLERE RABBİM AYNI GÜN İÇİNDE ÖLMEYİ NASİP ETSİN DİYE ÇOĞU ZAMAN İÇİMDEN GEÇİRİYORUM ÇÜNKÜ GERİDE KALAN EŞ İÇİN HAYAT GERÇEKTEN ÇOK ZOR. BEN KADERİME RAZIYIM BU BENİM İMTİHANIM. VE BU OLAYDA DA HAYIR OLDUĞUNU BİLİYORUM ÇÜNKÜ BEN ŞÖYLE DÜŞÜNÜYORUM BİRBİRLERİNE DÜŞMAN OLARAK AYRILANLAR DÜŞMAN OLARAK KARŞILAŞIR BİZİM GİBİ SEVEREK AYRILANLAR ALLAHIN İZNİ İLE SEVEREK KAVUŞUR.

CANIM HÜSEYİNİM SEVERKEN AYRI DÜŞTÜK BU ALEMDE
SEVEREK KAVUŞTURACAK RABBİM BİZİ AHİRETTE
YAKINDA YANINA GELECEĞİM HİÇ KORKMA
SEN O ALEMDE BEN BURADA
MAYISIN SONUNDA KUTLAYACAĞIZ NİKAHIMIZI
BU SEFER SIRF ÇİCEK OLMAYACAK YANIMIZDA
OKUMAK İÇİN SANA
RAHMET GETİRİYORUM YANIMDA
TEK EKSİK VAR ARAMIZDA SENİN SESİNİ DUYAMIYOR
VE O GÜZEL YÜZÜNÜ GÖREMİYORUM
OLSUN ŞİMDİLİK SEN BENİ GÖRÜP
SESİMİ DUYUYORSUN
O BİLE YETER BANA B)B)B)B)B)

SENİ ÇOK ÜSSÜ ÇOK SEVİYORUM HÜSEYİNİM
CANIM BENİM SİYAH İNCİM
SARI PAPATYAN SENİ ÇOOOOOOOOOOK SEVİYOR
CANIM AŞKIM BENİM
ALLAH MERHAMET ETSİN, RAHMET ETSİN, MAĞFİRET ETSİN SANA
CENNETİNDE BİZİ KAVUŞTURSUN VE ORADA SONSUZA DEK SONSUZ SAADET VE HUZUR DİYARINDA BİZİ EŞ OLARAK YAŞATSIN, RABBİMİN SELAMINI BİRLİKTE İŞİTMEYİ VE RABBİMİN CEMALİNİ BİRLİKTE GÖRMEYİ NASİP ETSİN
HER İKİ CİHANDA EŞİMSİN DERDİM SANA EŞİMSİN İŞTE HEM DE HER İKİ CİHANDA
BEN BU DÜNYADA YANLIZ KALDIM
BENİ SAKIN AHİRETTE YANLIZ BIRAKMA NE OLUR HÜSEYİNİM
SANA AŞIĞIM BEN HEM DE İLK GÜN GİBİ :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

Ah gulen Ah ben ne yapayım annecim seninle derdine derman olmak için neler vermezdim inanki sen yalnız değilsin inanıyorumki eşin senin üzülmeni hiç istemezdi sen kendi acını yaşıyorsun bu senin en büyük imtihanın Allaha tevekkül et sabret Rabbim sana kendi sabrından ve eyüp peygamberimizin sabrından versin kızım Allaha emanet ol :(

gulen

Kayıtlı Kullanıcı

seni seviyorum hafize annem

B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)

B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)

B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

gulen yazdı:

seni seviyorum hafize annem