Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Sayfalara “Eşimi Seviyorum” De (1 Kullanıcı)

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
:D:D:D Sayfalara “eşimi seviyorum” ve “onu sevmek için bütün yolları deneyeceğim” diye yazın :D:D:D

GÜLAY ATASOY
“Bir varmış bir yokmuş” diye başlar masallar… Ve “onlar erdi muradına biz çıkalım kerevetine” diye son bulur. Ortada neler yaşanır o pek bilinmez. Acılar mı çoktur, sevinçler mi? Onu ne yazan olur ne de anlatan. Ama gerçek olan mutlulukla biten masallardır. Şu dünyada hemen herkesin öyle bir masalı vardır. Kimi masalların sayfalarına kahkahaların resmi çizilir. Kimininkine ise hıçkırıkların hüznü yazılır… Peki sizin masalınızda ne yazılar var? Hüzün mü yoksa, neşe mi?”
Eğer o masala mutluluğun resmini çizmek, mutluluğun şarkısını yazmak istiyorsanız?.. Önce geçmişteki acıların üzerini çizin. Kötülükleri mazi mezarına gömün. Sayfalara “eşimi seviyorum” ve “onu sevmek için bütün yolları deneyeceğim” diye yazın.

Çirkin olan hiçbir şeyi duymayın, görmeyin. Her söze cevap yetiştirmeyin. Gözünüzü kör, kulağınızı sağır edin. Bu dünya her kötülüğü görecek, her söze cevap yetiştirecek kadar uzun değil.

Eşinizi “sen şöylesin, sen böylesin” diye yıpratmayın. “Sen benim için özelsin, sen bir tanesin” diye motive edin. Kameralarınızı kusur ve hatalara değil; güzelliklere çevirin.

Negatifliği bırakıp, pozitif olun. Etrafınıza mutluluk ışıkları saçın. Çevrenize huzur meltemi estirin. Eşiniz aydınlığınızda ferahlamak, huzur melteminizde serinlemek için yanınıza koşa koşa gelsin. Acıları orada dinsin. Sıkıntıları orada bitsin. Elem ve keder dağları o güneşte erisin.

Eviniz, erişilmez dağların zirvesi olmasın. Eşiniz, o fırtınalar arasında tek başına kalmasın.

Aynı evi, aynı çocukları, aynı odayı ve aynı yastığı paylaşanlar aynı “s e v g i y i” de paylaşsın. Aynı mutluluğa imza atsın. Aynı huzura doğru koşsun. Şayet “Ben pozitif olamıyorum ya da ne yapsam eşimi mutlu edemiyorum” diyor ve mutluluğu yakalamakta kararlıysanız?

Hayatta hiçbir şey zor değil. Yeter ki isteyin, yeter ki, başaracağınıza inanın ve gayret gösterin. Bir de bol bol, dua edin.

Unutmayın, yollar, yürüdükçe aşılır. Dağlar tırmandıkça... Evlilik de bir yoldur. Bazen ufak tefek taşlar olur. Onları görüp, ümitsizliğe düşmeyin.

Belki koşarken ayaklarınıza taşlar batar, belki yüreğiniz acır. Sonundaki mutluluğu düşünün. Güzel günleri hayal edin…

Masalınızın sonunun mutlulukla bitmesini istiyorsanız eşinizi sevin... Ve önsözü “mutsuzlar” son sözü “ayrıldılar” değil, önsözü “sevgi” son sözü “mutluydular” olsun. :D:D:D

Bölüm: Evlilik

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Sayfalara “Eşimi Seviyorum” De

s.a
allah razı olsun ben evli değilim annem evlenipte bir eşe sahip olduğumda bu nasihatları unutmayacağım inş. hatta ben şimdiden söyleyeyim sonra hatırlatırsınız bana ben eşimi çok seviyorum onu sevmek için mutlu etmek için tüm yolları deneyeceğim inş. aeo;)

deren75

Kayıtlı Kullanıcı

s.a. [big]EŞİMİ SEVİYORUM[/big]

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

tsunami yazdı:
s.a
allah razı olsun ben evli değilim annem evlenipte bir eşe sahip olduğumda bu nasihatları unutmayacağım inş. hatta ben şimdiden söyleyeyim sonra hatırlatırsınız bana ben eşimi çok seviyorum onu sevmek için mutlu etmek için tüm yolları deneyeceğim inş. aeo;)

İNŞALLAH ölmez sağ olursam hatırlatırım :D

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

deren75 yazdı:
s.a. [big]EŞİMİ SEVİYORUM[/big]

ALEYKÜMSELAM BEN 37 YILLIK EVLİYİM HALA EŞİMİ ÇOK SEVİYORUM A:D:D:DLLAH C.C BAŞIMDAN EKSİK ETMESİN AMİN

tsunami

Kayıtlı Kullanıcı

hafize yazdı:
tsunami yazdı:
s.a

İNŞALLAH ölmez sağ olursam hatırlatırım :D
annem allah hayırlı uzun ömürler versin inş.aeo

Selma_

Kayıtlı Kullanıcı

s.a nasip olurda evlenirsem eğer sözlerinizi hatırlamaya çalışacağım.
allah razı olsun.a.e.o

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

mavi22 yazdı:
allah razı olsun.a.e.o

Aleykümselam Allah huyu huyuna suyu suyuna gönlüne göre bir eş nasip etsin amin :D

huzunlu_gurbet

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH RAZI OLSUN HAFIZE ANNEM BENDE ESIMI çOOOK SEVIYORUM SIZINDE DEDIGINIZ GIBI ALLAH BASIMDAN EKSIK ETMESIN INSALLAH (AMIN) selam ve dua ile..B)B)B):D:D:D

Selma_

Kayıtlı Kullanıcı

hafize yazdı:
mavi22 yazdı:
allah razı olsun.a.e.o

Aleykümselam Allah huyu huyuna suyu suyuna gönlüne göre bir eş nasip etsin amin :D
s.a aminnnnnnn. bütün bekar kardeşlerim için inş.a.e.o

Tugbis

Kayıtlı Kullanıcı

Bende evli degilim. Evlenince bunu hatirliyacagim insallah. ALLAH herkesin gonlune gore versin. HAYIRLI gunler , dualarda bulusmak uzere. cok guzel bir yaziydi B)

zarife_76

Kayıtlı Kullanıcı

Sayfalara r0;eşimi seviyorumr1; ve r0;onu sevmek için bütün yolları deneyeceğimr1; diye yazın

B)B)B)

meftun61

Kayıtlı Kullanıcı

S.A ANNEM ELİNE SAĞLIK.GÜZEL BİR PAYLAŞIMDI.RABBİM EVLENMEYİ NASİP EDERSE SEVDİĞİMLE İNŞALLAH BUNU AKLIMDAN ÇIKARMAYACAM VE ONU MUTLU ETMEK İÇİN ELİMDEN GELENİ YAPACAM.AMAAAAAAAAA BİR ŞARTLA ÖNCE O BENİ MUTLU EDERSEEEEE:D:D:D:D

umeyye

Kayıtlı Kullanıcı

:);)B)

umeyye

Kayıtlı Kullanıcı

s.a ABLA ALLAH RAZI OLSUN EMEĞİNE SAĞLIK

B)B)B) BENDE BİRİÇİK EŞİMİ ÇOOOK SEVİYORUM B)B)B)

Şimdi bu yazıyı okuduktan sonra onun sesini duymak istedim ve hemen telefona sarıldım:):):) sesini duyunca onu nekadar çok sevdiğimi bir kez daha anladım B)B)B)

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

Tugbis yazdı:
Bende evli degilim. Evlenince bunu hatirliyacagim insallah. ALLAH herkesin gonlune gore versin. HAYIRLI gunler , dualarda bulusmak uzere. cok guzel bir yaziydi B)

Sitemizde bekar kızlarımız çokmuş ya oğlum daha büyük olsaydı birinizi gelin alırdım :D

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

zarife_76 yazdı:
Sayfalara r0;eşimi seviyorumr1; ve r0;onu sevmek için bütün yolları deneyeceğimr1; diye yazın

B)B)B)

tabi ya yazın yazın ve hayata geçirin :D:D:D

fatma_tuba

Kayıtlı Kullanıcı

BENDE EŞİMİ SEVİYORUM :D

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt