Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Sanki Oradayım.(Mekke ve Medine'ye gitmek isteyenler) (1 Kullanıcı)

Kaan Erdem

Yönetici
:KinşaALLAH abla.amin.har daim duamızdasınız selametle kalın.hayırlı ve bereketli akşamlar olsun ailecek ALLAH cc emanet olun selametle abla.:evet:H

sağol kardeşim ALLAH CC sana hayırlı sağlıklı uzun ömür ve salih amel versin inşallah bende uzaklarda arıyordum:Kmeyer bizim sitedeymiş hiç aklıma gelmedi bakmak bide çok oldu biliyorum ama sen benim iki cihandada kardeşimsin ALLAHIN CC izniyle duada bulun kardeşim çabuk öğreneyim ramazanda hatim yaparım inşallah hakkını helal et kardeşim RABBİME emanet ol

Kaan Erdem

Yönetici
aleykümselam kardeşim.amin.amin.amin.ALLAH cc razı olsun selam ve dua ile kalın selametle

es Selamu Aleyküm Ve Rahmetullahi Ve Berakatühü Değerli Abim.allah C.c. Razi Olsun Senden.gidemesekte özlem Gidermemize Vesile Oldunuz.rab'bim C.c. Hepimize Nasip Etsin Inşaallah O Mübarek Yerleri Ziyaret Etmeyi.rab'bim E C.c. Emanet Olunuz.selam Ve Dua Ile...b)​

zeynep.s

Kayıtlı Kullanıcı
Ve Aleyküm Selam Abi. Emeğinize sağlık. Çok güzel bir paylaşımdı.Allah razı olsun.Allaha emanet olun...:H

ysmnkaos

Kayıtlı Kullanıcı
aleykümselam kaan abi...
çok güzel bir paylaşım olmuş...teşekkürler...
bilinçsiz kullanıldığında bilgi(sizlik) çöplüğü olan internet, doğru şekilde kullanıldığında
böylesine bulunmaz bir nimet olduğunu bir kez daha kanıtladı...
Rabbim gerçekten görmemizi nasib etsin...
ALLAHA EMANET OLUNUZ

Kaan Erdem

Yönetici
aleykümselam.selam ve dua ile kalın selametle kalın.kardeşim.

Alıntı:

Selamun Aleyküm Kaan Abi Allah c.c. razı olsun emeğine sağlık bir ara çok arayıpda bulamadığım bir proğram .. ulu caminin içini gösteren bölümü indirdim pcye :) çok sevindim valla ..

Allah'a emanet olun selam ve dua ile ...

Kaan Erdem

Yönetici
ALLAH cc razı olsun.amin.inşaALLAH .selametle kalın kardeşim.

aleykümselam kaan abi...

çok güzel bir paylaşım olmuş...teşekkürler...
bilinçsiz kullanıldığında bilgi(sizlik) çöplüğü olan internet, doğru şekilde kullanıldığında
böylesine bulunmaz bir nimet olduğunu bir kez daha kanıtladı...
Rabbim gerçekten görmemizi nasib etsin...

ALLAHA EMANET OLUNUZ

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı
Selmün Aleyküm

Gönlü güzel olan değerli kardeşim Allah c.c. razı olsun şuan izliyorum çok heyecan verici ordam bu kalp dayanır mı? bilmem ama İnşaAllah gitmek isteyen herkese nasip olur
Selam ve dua ile kalın

Kaan Erdem

Yönetici
aleykümselam kardeşim.amin.inşaALLAH ALLAH cc cümlemize ve gidenlerede defalarca gitmeyi nasip,kısmet etsin inşaALLAH selametle kalın hayırlı ve bereketli akşamlar olsun.

Selamün Aleyküm

Gönlü güzel olan değerli kardeşim Allah c.c. razı olsun şuan izliyorum çok heyecan verici ordam bu kalp dayanır mı? bilmem ama İnşaAllah gitmek isteyen herkese nasip olur
Selam ve dua ile kalın

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH razı olsun süper resimler muhteşem gördüğüm en güzel paylaşımlardan birisi olmuş

ALLAH r.o

Kaan Erdem

Yönetici
Selamünaleyküm.

Mekke'ye Medine'ye gitmek o kutsal toprakları görmeye ne dersiniz gitmek istediğiniz yeri seçin kaydedin ve orda olun.

3D Mekanlar

ALLAH cc cümlemize nasip kısmet eylesin inşaALLAH.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt