Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Sanki Oradayım.(Mekke ve Medine'ye gitmek isteyenler) (1 Kullanıcı)

Kaan Erdem

Yönetici
Selamünaleyküm.

Sanalda olsa Mekke'ye Medine'ye gitmek o kutsal toprakları görmeye ne dersiniz gitmek istediğiniz yeri seçin kaydedin ve orda olun.

ALLAH celle celaluh cümlemize nasip kısmet eylesin inşaALLAH.

fedakaranne

Kayıtlı Kullanıcı
muhteşem.emegine sağlık kardeşim benim.

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
________aleyküm selam kardeşim
harika _mükemmel ** sanki oradaydım***
rabbim razı olsun
selam ve dua ile_______

dinci

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kaan kardeşim emeyine sağlık ALLAH CC razı olsun senden kardeşim inşallah gidip görmekte nasip olur çok ama çok güzel yerler acayip manevi haz duyuyor insan

نعىمة

Yasaklı Kullanıcı
selamün aleyküm çok güzeldi sağolun

Emanet

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm..RABBİM razı olsun sizden binlerce kez muheteşemdi..inanın çok duygulandım...oralara gitmeyi YARADAN nasip etsin..emeğinize sağlık...

Sefine-i Hayat

Kayıtlı Kullanıcı
es Selamu Aleyküm Ve Rahmetullahi Ve Berakatühü Değerli Abim.allah C.c. Razi Olsun Senden.gidemesekte özlem Gidermemize Vesile Oldunuz.rab'bim C.c. Hepimize Nasip Etsin Inşaallah O Mübarek Yerleri Ziyaret Etmeyi.rab'bim E C.c. Emanet Olunuz.selam Ve Dua Ile...b)​

cerennurum

Kayıtlı Kullanıcı
allah razı olsun inşallah daha yakından görmekte nasip olur hayırlı günler

xxgulsumxx

Kayıtlı Kullanıcı
Ya Muhteşem Sanki Içde Kayboldum Yaaaa

şeyma95

Kayıtlı Kullanıcı
s.a
gerçekten çok güzel büyüleyici

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum güzel bir paylaşım olmuş.Bi Hayırlı akşamlar kaan kardeşim.bi mekkeye baktım ama mekkeyi gezemiyormuyuz?selametle kalın

Kaan Erdem

Yönetici
aleykümselam kardeşim.orada bulunan tüm mekanları gezebiliyorsunuz sorun olmaması lazım.bir kaç kez daha deneyin.selametle kalın.

selamun aleykum güzel bir paylaşım olmuş.Bi Hayırlı akşamlar kaan kardeşim.bi mekkeye baktım ama mekkeyi gezemiyormuyuz?selametle kalın

Kaan Erdem

Yönetici
aleykümselam abla.ALLAH cc razı olsun amin.selam ve dua ile kalın ALLAH cc emanet olun selametle.

selamün aleyküm kaan kardeşim emeyine sağlık ALLAH CC razı olsun senden kardeşim inşallah gidip görmekte nasip olur çok ama çok güzel yerler acayip manevi haz duyuyor insan

dinci

Kayıtlı Kullanıcı
aleykümselam abla.ALLAH cc razı olsun amin.selam ve dua ile kalın ALLAH cc emanet olun selametle.
selamün aleyküm kaan kardeşim burası yeri deyil ama bi ricam olacak ben kuranı kerim öğrenme niyetindeyim eşim kursa gitmeme müsade etmiyor bende internetten öğreneyim diyorum çok istiyorum öğrenmek senin tafsiye edeceyin bir yer varmı varsa bana adresini yazarsan çok sevinirim niyetim kuranı öğrenip haca gitmektir ALLAHIN CC izniyle evde öğrenirim sonra akrabalardan kime gidersem okurum hatalarımı düzeltirim ALLAHIN CC izniyle

Kaan Erdem

Yönetici
aleykümselam kıymetli ablacım.ALLAH cc sizi daim etsin sabit kılsın bu yolda halis niyetinizden dolayı ALLAH cc razı olsun inşaALLAH.konu hakkında güzel haberlerinizide bekliyoruz.vereceğim adreste detay ve açıklamada kavramı imkanı çok yüksek inşaALLAH hakkını veren ve ailesine faydalı şuurlu anne eş olmanızı öğrendiğiniz ilmi bilgileride başkalarına öğreten ve sebep'lendirenlerden ALLAH cc izni ile olmanızı ümid ve dua ederim.selametle ablacım.

selamün aleyküm kaan kardeşim burası yeri deyil ama bi ricam olacak ben kuranı kerim öğrenme niyetindeyim eşim kursa gitmeme müsade etmiyor bende internetten öğreneyim diyorum çok istiyorum öğrenmek senin tafsiye edeceyin bir yer varmı varsa bana adresini yazarsan çok sevinirim niyetim kuranı öğrenip haca gitmektir ALLAHIN CC izniyle evde öğrenirim sonra akrabalardan kime gidersem okurum hatalarımı düzeltirim ALLAHIN CC izniyle

gecekondu

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm Kaan Abi Allah c.c. razı olsun emeğine sağlık bir ara çok arayıpda bulamadığım bir proğram .. ulu caminin içini gösteren bölümü indirdim pcye :) çok sevindim valla ..
Allah'a emanet olun selam ve dua ile ...

dinci

Kayıtlı Kullanıcı
aleykümselam kıymetli ablacım.ALLAH cc sizi daim etsin sabit kılsın bu yolda halis niyetinizden dolayı ALLAH cc razı olsun inşaALLAH.konu hakkında güzel haberlerinizide bekliyoruz.vereceğim adreste detay ve açıklamada kavramı imkanı çok yüksek inşaALLAH hakkını veren ve ailesine faydalı şuurlu anne eş olmanızı öğrendiğiniz ilmi bilgileride başkalarına öğreten ve sebep'lendirenlerden ALLAH cc izni ile olmanızı ümid ve dua ederim.selametle ablacım.

sağol kardeşim ALLAH CC sana hayırlı sağlıklı uzun ömür ve salih amel versin inşallah bende uzaklarda arıyordum:Kmeyer bizim sitedeymiş hiç aklıma gelmedi bakmak bide çok oldu biliyorum ama sen benim iki cihandada kardeşimsin ALLAHIN CC izniyle duada bulun kardeşim çabuk öğreneyim ramazanda hatim yaparım inşallah hakkını helal et kardeşim RABBİME emanet ol

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt