Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

"""""Sanal zina""""" (1 Kullanıcı)

erdal

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm abim. Amin. Amin. Amin. Gönüllerdeki gizliliği bir Allah bir de kişinin kendisi bilir. Cümlemizi bu tür kötülüklerden korusun. AMİN.
Hayırlı günler. Selametle kalın.

Aleyküm Selam Kardeşim ...

Gönül güzelliğiniz yücelmesi temennisiyle Rabbimize emanetsiniz ...

ebralim

Kayıtlı Kullanıcı
slm kardeşim konuyu okudum allah razı olsun çok güzel gerçekten arkadaşlara posta olarak atmayı düşündüm yani her şey doğru her kelime doğru ne diyelim allah şaşırtmasın.hani günahı işlemeye başlayınca arkası gelirmişya...normalde bir kelime yalan söylemezken en başta sanal alemde çoğu bilgi yalan oluyor daha neler neler yani allah yanlış yapmaktan korusun başka ne denirki teşekürler........

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
töbe töbe şimdi başımıza da sanal zina çıktı.......................:D

Şimdi sen dalgaya alıyorsun ama bunlar gerçek kardeşim internet ortamında bunların olması kaçınılmazdır... Hiç görüp duymuyomusun bunlar yüzünden insanların başına neler geliyor...
Neyse hayırlı günler kardeşim.
:a35:

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
slm kardeşim konuyu okudum allah razı olsun çok güzel gerçekten arkadaşlara posta olarak atmayı düşündüm yani her şey doğru her kelime doğru ne diyelim allah şaşırtmasın.hani günahı işlemeye başlayınca arkası gelirmişya...normalde bir kelime yalan söylemezken en başta sanal alemde çoğu bilgi yalan oluyor daha neler neler yani allah yanlış yapmaktan korusun başka ne denirki teşekürler........

Ve aleyküm selam ablacığım. Allah razı olsun mümkün olduğunca herkese ulaştırmaya çalışalım ki yanlış işler gelmesin insanların başına çok güzel düşünmüşsün ablacığım. Allah kimseyi şaşırtmasın. Herşeyin bir dozu bir sınırı olmalı yoksa başımıza gelecek olaylar kaçınılmazdır. Rabbim şeytanın şerrinden korusun. normalde bir kelime yalan söylemezken en başta sanal alemde çoğu bilgi yalan oluyor daha neler neler . Çok haklısın ablacığım ben de seninle aynı kanıdayım. Sanal alemdeki çoğu şeye inanmıyorum...
Hayırlı günler.
SELAM VE DUA İLE...

senokli

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.senawitch.tr.gg
Şimdi sen dalgaya alıyorsun ama bunlar gerçek kardeşim internet ortamında bunların olması kaçınılmazdır... Hiç görüp duymuyomusun bunlar yüzünden insanların başına neler geliyor...
Neyse hayırlı günler kardeşim. :a35:
dalga değil amacım ablacım töbe töbe de yani teknoloji o kadar ilerledi ki şimdi başımıza sanal zina çıktı anlamınde dedim ben..

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
dalga değil amacım ablacım töbe töbe de yani teknoloji o kadar ilerledi ki şimdi başımıza sanal zina çıktı anlamınde dedim ben..

Tamam tatlım anladım ben öyle anlamışım demek ki . Evet malesef insanlar sadece vakit geçirdiklerini ya da günahsız haramsız bir iş yaptıklarını düşünüyorlar fakat teknoloji insanlara hazırlanmış bir tuzak aslında.
Allah'a emanet ol tatlım. Hayırlı günler.
:H

fahrunnisa

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun gercekten güzel bir konu seçmişsiniz...Rabbim Hz.Osman gibi hayalı insanlardan eylesin cümlemizi.....

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun gercekten güzel bir konu seçmişsiniz...Rabbim Hz.Osman gibi hayalı insanlardan eylesin cümlemizi.....

Selamun aleyküm ve rahmetullah ablacığım. Duana amin diyorum binlerce kez.
Rabbim senden de razı olsun gözlerine sağlık.
Selam ve dua ile kal inşallah.

ozlem_37

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm . Rabbim cümlemizden razı olsun .
Rabbim bizleri hayadan ayırmasın.(AMİN!)
Rabbim bütün sapkınlıklardan uzak eylesin.
Sana da hayırlı günler kardeşim( kardeşim diyorum kusura bakma yaşın yazmıyor :a11:).

Aynı yaştayız güzel kardeşim.Allaha emanet ol.

siyah peçe

Kayıtlı Kullanıcı
hakkatende bunlar gerçek.mevlam bizleri muhafaza eylesin....

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
...Selamun aleyküm değerli site üyeleri...
Bu konuyu herkesin okumasını istiyorum inşAllah ...bilhassa msn kullanıcıları için...gerçi bu devirde msn kullanmayan kalmadı ...
Selam ve Dua ile...

ipekkk

Kayıtlı Kullanıcı
Peki internette sizce sevme,hoşlanma,aşk olur mu?

-Yalancı_Dünya-

Kayıtlı Kullanıcı
Peki internette sizce sevme,hoşlanma,aşk olur mu?

Selamun aleyküm kardeşim...ben sanal aleme güvenmem...internette sevgi olabilir...nasıl derseniz ben buradaki kardeşlerimizi , büyüklerimizi hiçbir çıkar gözetmeksizin seviyorum...yani demem o ki ; Allah rızası için sevebilirsin...ama aşk yaşama , msn de aşık olma , internetten tanıştığı kişiyle evlilik hayalleri kurma...bu gibi şeyler bana tuhaf geliyor ve inandırıcı da değil...internet ortamında dürüst insanlar ne kadar var orası da tartışılır...sen doğru söylersin ama karşındakinin doğru söyleyip söylemediğini asla bilemezsin...internet gibi bir ortamda bu tür olaylara şiddetle karşıyım...ve de sorunuza geleyim isterseniz...ben internet ortamında kimseden hoşlanmadım ve aşık olmadım...
Evlilik gibi mevzuların temeli internet gibi basit bir ortamda atılmamalıdır...en güzeli budur...
Benim düşüncelerim bundan ibarettir...
Selametle kal inşaALLAH...
Hayırlı ve bereketli günler...​

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt