anladım teşekkür ederim bu bir sorunsa en kısa zamanda giderilmeli çok zor olmaması gerek diye düşünüyorum. gerçekten hiç güzel bir görüntü değil.kocamaaaan yazıları görünce beynim yoruluyor şahsen benim. yanlış anlamayın sizin yazınıza demiyorum birkaç yerde daha rastladım tabiki teknik bir sorunsa yapılacak bir şey yok selametle
s.a güzel bir yazı eline sağlık. ya arkadaşlar bu sitede adet mi bu niye bu kadar büyük yazılıyor yazılar
Ne Diyeyim Yara Yardansa Akan Kanim Değil Onun Için Gözümü Bile Kirpmadan Verebileceğim Canimdir.çoooook Güzel Yüreğine Sağlik
Allah Cumlemizin Acilarini Hafifletsin.dualarim Tum Aci Ceken Yarasi Kanayan Kardeslerimle Olsun.
Harikulade bir şiir bu.
"Hiç kapanmaz bağrında, aşığın yara
Yar'i andıkça kanar, açtığı yara..."
EsSelamunAleyküm Niğdeli Yeğenim;
Harikulade duygu yüklü,insanı sevgisi konusunda derinden sarsan, düşündüren,güzel bir eseri bizlere takdim edip,Aşk-ı tefekküre sebep olduğunuz için Allah(CC) razı olsun.Bu mücrim amcanız da her daim duada sizler için.Selam ve dua ile Allah(CC)'a emanet olunuz.
Selamun aleykum çok duygulanim:APeygamber efendimiz (s.a.v.)i o kadar çok :Aozledim ki. bu ahir zaman da o kadar ihtiyacimiz var ki O Yüce Resul'e.çok duyguluyum kelimelerimi fazla iyi toparliyamiyorum.Allah razi olsun kardesim.
Selamün Aleyküm kardeşim,çok etkileyici bi yazıydı..çok teşekkürler..
selam ve dua ile..B)
Yara Giden Yolda Kocaman Bir Yaram Var"