Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

.:Sana yâr diyorum yaram kanıyor:. (2 Kullanıcı)

nevin_70

Kayıtlı Kullanıcı
Allah Cumlemizin Acilarini Hafifletsin.dualarim Tum Aci Ceken Yarasi Kanayan Kardeslerimle Olsun.

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
anladım teşekkür ederim bu bir sorunsa en kısa zamanda giderilmeli çok zor olmaması gerek diye düşünüyorum. gerçekten hiç güzel bir görüntü değil.kocamaaaan yazıları görünce beynim yoruluyor şahsen benim. yanlış anlamayın sizin yazınıza demiyorum birkaç yerde daha rastladım tabiki teknik bir sorunsa yapılacak bir şey yok selametle

haklısınız kardeşim, inş en kısa zamanda düzelecektir bu sorun..
hayırlı cumalar..selametle..

talipamca

Kayıtlı Kullanıcı
"Hiç kapanmaz bağrında, aşığın yara
Yar'i andıkça kanar, açtığı yara..."

EsSelamunAleyküm Niğdeli Yeğenim;

Harikulade duygu yüklü,insanı sevgisi konusunda derinden sarsan, düşündüren,güzel bir eseri bizlere takdim edip,Aşk-ı tefekküre sebep olduğunuz için Allah(CC) razı olsun.Bu mücrim amcanız da her daim duada sizler için.Selam ve dua ile Allah(CC)'a emanet olunuz.

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
"Hiç kapanmaz bağrında, aşığın yara
Yar'i andıkça kanar, açtığı yara..."

EsSelamunAleyküm Niğdeli Yeğenim;

Harikulade duygu yüklü,insanı sevgisi konusunda derinden sarsan, düşündüren,güzel bir eseri bizlere takdim edip,Aşk-ı tefekküre sebep olduğunuz için Allah(CC) razı olsun.Bu mücrim amcanız da her daim duada sizler için.Selam ve dua ile Allah(CC)'a emanet olunuz.

ve aleyna aleyküm selam ve rahmetullahi ve berekatuhu Talip amcamız;

Sağolasınız, beğenmiş olmanıza sevindim. Eklemiş olduğunuz beyit çok güzeldi. Mevla Teala sizden de her daim razı olur inşaAllah.
Mücrime yeğeninizden de selam ve acizane dualar ile. Hayırlı cumalar. Fii emanillah-i Teala..

gul_i rana

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum çok duygulanim:APeygamber efendimiz (s.a.v.)i o kadar çok :Aozledim ki:A bu ahir zaman da o kadar ihtiyacimiz var ki O Yüce Resul'e.çok duyguluyum kelimelerimi fazla iyi toparliyamiyorum.Allah razi olsun kardesim.

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum çok duygulanim:APeygamber efendimiz (s.a.v.)i o kadar çok :Aozledim ki. bu ahir zaman da o kadar ihtiyacimiz var ki O Yüce Resul'e.çok duyguluyum kelimelerimi fazla iyi toparliyamiyorum.Allah razi olsun kardesim.

ve aleyküm selam kardeşim.Rabbim c.c cümlemizden razı olsun ve Efendimize (sav.) olan sevgimizden ve duyduğumuz özlemden Güller Sultanını (sav.) haberdar eylesin inşaAllah..:gulegule selam ve dua ile.. Allah'a emanet olun.. B)

nigdeli

Kayıtlı Kullanıcı
Sana " yar" diyorum, " yaralarım" kanıyor...

Sana "yara" diyorum, tüm sözlerimin öznesi oluyor
" yar' a"...

Yara giden yolda kocaman bir yaram var!

Ne diyeyim, yara yardansa, akan kanım değil, onun için gözümü bile kırpmadan verebileceğim canımdır!!!...

ZaRiNa/MeDiNe

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm kardeşim,çok etkileyici bi yazıydı..çok teşekkürler..
selam ve dua ile..B)

~~nevci~~

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum.
ellerine saglık.çok begendik.ALLAH razı olsun.insanın okudukça okuyası geliyor.hayırlı günler.:H

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt