İspanya’nın devlet başkanı Frankoya sormuşlar. Yahu nasıl yapıyorsun Bu koskoca ülkeyi nasıl böyle kolay yönetiyorsun diye de, adam der ki Yahu çok kolay bundan kolay ne var Topladım avenemi, benimle birlik olanları ve her bir şehre yüz binlik beşikler yaptırdım halkı oralarda uyutuverdim ve ben de kendi işime baktım der. Elbette sporu kıble edinen bir toplum böyle yüz binlik beşiklerde uyutulmayı hak etmiştir. İşte görüyoruz her bir şehirde kazılan bu hendeklere gömüldü yüz binler öldürüldü milyonlar.
Kavalı elinde bulunduran adam diyor ki çarşambayı mutlaka spora ayırın Derdi ne adamın Bu çukurlara gömülmedik bir tek insan kalmasın. Adam çarşambayı mutlaka spora ayırın diyor. Yahu zaten cumartesi pazar günleri maçlar yapılır. Ondan sonraki iki gün yani pazartesi ve salı günleri bu maçların kritiği yapılır. Ondan önceki iki gün de yani perşembe ve cuma günleri de maçların hazırlık dönemidir. Geriye sadece çarşamba kalıyor ve adam bunun da spora ayrılmasını istiyor. Yani istiyor ki adam ekranlara ya da stadyumlara, bu hendeklere gömülmedik bir tek insan kalmasın. İnsanların Allah’ı, Allah’ın kitabını, Resulünün Sünnetini düşünebilecekleri bir tek saniyeleri bile kalmasın.Kafamızı bunlarla fazla mesgul etmeyelıim arkadaşlar kafamızı vahyi sünneti anlamak için yoralım.Spor yapılacaksa gidelim kendimiz amatörce eğlenelim bu şekilde bu insanların peşine takılıp bunlara prim vermeyelim inşaAllah.
Konu sabah açılmış 34 tane mesaj almıs Allah aşkına bizler burada ne için varız yararlı konular okunma bile okunmazken bu tür konular alır başını gider kendimize gelelim kardeşlerim ömür sermayemizi daha yararlı kullanalım Allah hepinizden razı olsun mevla basiretimzi artırsın
Allah'a emanet olun