Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Sami Yusuf albümleri full (1 Kullanıcı)

~Elçi~

Kayıtlı Kullanıcı
Emeğinize sağlık kardeşim sağolun selam ve dua ile...

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
s.a kardeşlerim sami yusuf güzel söylüyor ama kendisini sevmem çünkü 1 hafta önce basına şöyle konuşmuş benim söyledi
klkerim ilahi değil demiş ve holywood da filim çekecekmiş ilahi söylüyor ama dinine fazla bağlı değil. abdurrahman önülü tercih ederim.paylaşım için teşşekürler

Y.e.K.M

Kayıtlı Kullanıcı
s.a kardeşlerim sami yusuf güzel söylüyor ama kendisini sevmem çünkü 1 hafta önce basına şöyle konuşmuş benim söyledi
klkerim ilahi değil demiş ve holywood da filim çekecekmiş ilahi söylüyor ama dinine fazla bağlı değil. abdurrahman önülü tercih ederim.paylaşım için teşşekürler

kardeş ben ikisini de seviyorum ama hiç böyle bir haber duymadım
çok şaşırdım ama kardeşim bu din ile fazla ilgilenmiyor demek değildir...

bu arada emeğine sağlık kardeşim çok güzel olmuş...
selam ve dua ile...

Suheda_nur

Kayıtlı Kullanıcı
bakın kardeşim..Sami Yusuf,dinini en güzel yaşayanlardan biri öyle olmasaydı eğer dini müzik yapmazdı..Evet tarzı ilahi değil..olmasıda zorunlu mu???Allah'ı ve Peygamber'i anlatması yeter....

Sesine ve müziğine güvenerek holywood'a müzik yapacağı doğru ve bunun gelirinide filistin'e gönderecek haberiniz var mıydı acaba???

Savunma yeter herhalde!!!!!

selam ve dua ile

ekremeee

Kayıtlı Kullanıcı
bakın kardeşim..Sami Yusuf,dinini en güzel yaşayanlardan biri öyle olmasaydı eğer dini müzik yapmazdı..Evet tarzı ilahi değil..olmasıda zorunlu mu???Allah'ı ve Peygamber'i anlatması yeter....

Sesine ve müziğine güvenerek holywood'a müzik yapacağı doğru ve bunun gelirinide filistin'e gönderecek haberiniz var mıydı acaba???

selam ve dua ile
S.A KARDEŞİM AMA BANA Bİ ARKADAŞ SÖYLEDİ BEN BÖYLE OLDUĞUNU BİLMİYORUM YANİ O ÇOK DAHA DEĞİŞİK ANLATTI.SEVİNDİM SENİN ANLATTIKLARINA ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞ

Suheda_nur

Kayıtlı Kullanıcı
Eğer arkadaşınızdan duyduysanız hemen su-i zanda bulunmayın...Sami Yusuf abimiz,En son klibi ASMAA-U ALLAH yani ESMA-ÜL HÜSNA klibini yapmak için eşinin ve kendinin otomobillerini sattı..Biz resmi sitesinde moderatör olduğumuzdan herşeyi hemen öğreniyoruz..Onu zengin sanıyorsunuz ama değil...Çünkü gelirinin 5'te 4'ünü muhtaç müslüman ülkelere yolluyor...Ona dua edin,Allah rızası için...Hepimizden çok İslam için çalışıyor..

Selam ve dua ile..

Y.e.K.M

Kayıtlı Kullanıcı

selam ve dua ile

s.a
kardeşim sana kesinlikle katılıyorum...
selam ve dua ile...

vm1vm

Kayıtlı Kullanıcı
S.A.

S.A.

Allah Razı olsun.

Metin_can

Kayıtlı Kullanıcı
paylasımnm için teşekkürler arkadasım emeğine sağlık

seyyidetün_nisa

Kayıtlı Kullanıcı
paylaşım için Mevlam razı olsun
çok güzel bir paylaşım:G
En güzele emanet ol kardeşim,,,

yujin61

Kayıtlı Kullanıcı
Eğer arkadaşınızdan duyduysanız hemen su-i zanda bulunmayın...Sami Yusuf abimiz,En son klibi ASMAA-U ALLAH yani ESMA-ÜL HÜSNA klibini yapmak için eşinin ve kendinin otomobillerini sattı..Biz resmi sitesinde moderatör olduğumuzdan herşeyi hemen öğreniyoruz..Onu zengin sanıyorsunuz ama değil...Çünkü gelirinin 5'te 4'ünü muhtaç müslüman ülkelere yolluyor...Ona dua edin,Allah rızası için...Hepimizden çok İslam için çalışıyor..

Selam ve dua ile..

Arkadaşlar o zaman bize bu din kardeşimizin albümlerini satın almak düşer. Bu kardeşimiz malını islam yolunda Allah (C.C.) yolunda harcıyor ise bizler de ona destek olarak sevaından bir zerre olsun nasiplenelim. En azından mp3 lerini korsan oalrak temin etmesek daha doğru olur diye düşünüyorum.

sema44

Kayıtlı Kullanıcı
paylaşımın icin sağol.

Zeynebi-Şüheda

Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşlar o zaman bize bu din kardeşimizin albümlerini satın almak düşer. Bu kardeşimiz malını islam yolunda Allah (C.C.) yolunda harcıyor ise bizler de ona destek olarak sevaından bir zerre olsun nasiplenelim. En azından mp3 lerini korsan oalrak temin etmesek daha doğru olur diye düşünüyorum.

Bence de katılıorum

blue&hope

Kayıtlı Kullanıcı
Yaşasın :) Sami Yusufla ilgili başlık buldum...:) Suheda-nur alkışlıyorum seni:a15:
Sami Yusf yaptığı işin hakkını son zerresine kadar veren bi adam ancak ayakta alkışlarım :)

Bu arada Sami Yusuf severler sitemizde paylaşmadan edemeyeceğim.

Sami Yusuf kendi resmi sitesinde(samiyusufofficial.com) 10 temmuzda saat 23 sıralarında canlı chat yapacakmış benim gibi ilgilenen herkese duyurulur :)

selametle...

mendakkadukka

Kayıtlı Kullanıcı
selamın aleykum ön yargılı davranmıyalım abdurrahman önulde seydaya ılahıler yazdıgını bı gelır alamadıgını soylemıs (kaynak cok saglam degıl) bıldıgınız gıbı parayla ımanın kımde oldugunu bılemeyız... allah tahsılatımızı affetsın

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt