Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Salı Günü Bu Yamayı Mutlaka Yükleyin (1 Kullanıcı)

TakeOne

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
31 Eki 2008
Mesajlar
6,064
Tepki puanı
37
Puanları
48
Konum
Ankara
5djb77iola.jpg

Microsoft'un her ay yayınladığı yamalar, bazen hayati önem taşıyabiliyor. Resmi ağızlardan duyurulan önemli bir açık, bu Salı yayınlanacak yama ile kapatılacak. İşte detaylar.

İşletim sisteminizin yanı sıra diğer Microsoft yazılımları da artık otomatik olarak güncelleştiriliyor. Bu güncellemeler sayesinde bilgisayarınız daha güveni kalıyor ve özellikle de internetten gelecek olan tehlikelere karşı korunmuş oluyorsunuz.

Kimler Etkileniyor ?

Microsoft, geçtiğimiz günlerde kendi ağzından duyurduğu önemli açığı, bu Salı yayınlayacağı yamalar ile kapatacak. Windows XP ve Windows Vista üzerindeki Internet Explorer 6, 7 ve 8'i etkisi altına alan bu açığın Windows 7'deki etkisi henüz ispatlanmış değil.

Salı günü akşam saatlerinde aktif olacak yamayı isterseniz Microsoft Windows Update adresinden de indirip yükleyebilirsiniz veya bir sonraki gün sisteminize otomatik yüklenmesini bekleyebilirsiniz.
 

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt