Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

salavat okumada yardım LÜTFEN... (1 Kullanıcı)

kübra&müjdat

Kayıtlı Kullanıcı
bende 1000 tane salavat çektim dahada çekicem ins çekince yazarım kardesim

NELES

Kayıtlı Kullanıcı
bende 200 tane alıyorum...

melegim

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH razı olsun sizlerden çokkk. tşk..ler

NELES

Kayıtlı Kullanıcı
aldığım 200 okudum +300 daha okudum...

melegim

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH razı olsun sizlerden çok tşl..ler:)

sevgin

Kayıtlı Kullanıcı
ARKADAŞLAR DUA İSTİYORUM İŞLERİMİZ ÇOK KÖTÜ İFLAS ETTİK DOLANDIRILDIK HACİZLERLE UĞRAŞIYORUZ Peygamber efendimiz, “Allahü teâlâya günah işlemiyen dil ile duâ edin” buyurdu Böyle bir dilin nasıl bulunacağı suâl edilince, “Birbirinize duâ edin! Çünkü ne sen onun, ne de o senin dilinle günah işlemiştir” buyurdu LÜTFEN DUA EDİNİZ BU BELALI DURUMDAN KURTULALIM ŞİMDİDEN ALLAH RAZI OLSUN

sevgin

Kayıtlı Kullanıcı
Dua istiyorum çok önemli

Dua istiyorum çok önemli

ARKADAŞLARIM İŞLERİMİZ ÇOK KÖTÜ DOLANDIRILDIK İFLAS ETTİK BORÇLARIMIZ ÇOK HACİZLER VAR
DUALARINIZI BEKLİYORUM Peygamber efendimiz, “Allahü teâlâya günah işlemiyen dil ile duâ edin” buyurdu Böyle bir dilin nasıl bulunacağı suâl edilince, “Birbirinize duâ edin! Çünkü ne sen onun, ne de o senin dilinle günah işlemiştir” buyurdu DUALARINIZDA BİZİ DE EKSİK ETMEYİN ŞİMDİDEN ALLAH RAZI OLSUN SİZLERDEN

melegim

Kayıtlı Kullanıcı
ARKADAŞLARIM İŞLERİMİZ ÇOK KÖTÜ DOLANDIRILDIK İFLAS ETTİK BORÇLARIMIZ ÇOK HACİZLER VAR
DUALARINIZI BEKLİYORUM Peygamber efendimiz, “Allahü teâlâya günah işlemiyen dil ile duâ edin” buyurdu Böyle bir dilin nasıl bulunacağı suâl edilince, “Birbirinize duâ edin! Çünkü ne sen onun, ne de o senin dilinle günah işlemiştir” buyurdu DUALARINIZDA BİZİ DE EKSİK ETMEYİN ŞİMDİDEN ALLAH RAZI OLSUN SİZLERDEN

ALLAH sizlere hayırlı kapı açsın
sabırla ve dua ile inş..herşey yola girecek
ALLAH beterinden korusun...Amin...

Reyhani_konyevi

Kayıtlı Kullanıcı
@MeLeĞİM kardeş, 14milyon alabilirim salavat-ı şerife ama Allahumme salli ala seyyidina muhammed ve ala seyyidina muhammed degil sadece birazcık daha uzunca benim kabul eder misiniz :)

Reyhani_konyevi

Kayıtlı Kullanıcı
pardon yahu benim akıl şu 45milyar salavat olayına gitti :) abdülkadir geylani hazretlerinden rivayet edilen 70bin salavat değerinde salavat var cübbeli ahmet hocaefendiden işittiğim,sonra 700bin salavata denk bir salavat biliyorum isterseniz,700bin salavat değerindekiyle amel ederim illa allahumme salli ala seyyidina muhammed mi denilmesi lazım yani benim bildiğimde de geçiyorda bu lafızlar biraz daha uzunu..

melegim

Kayıtlı Kullanıcı
Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ali ala seyyidina muhammed

DİYE OKUNSA DAHA İYİ OLUR ÇÜNKİ KARDEŞİM 100.000 SALAVATI OKULDAN GETİRDİ
BU ŞEKİLDE OKUNSA İYİ OLUR..

güldatça

Kayıtlı Kullanıcı
arkadaşım 1000 tane daha alıyorum.diğer 1000'i okudum.RABBİM dualarınızı kabul etsin İNŞAALLAH

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt