Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

SALAT-I TEFRİCİYE OKUYABİLİRMİSİNİZ? (1 Kullanıcı)

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı
RE: SALAT-I TEFRİCİYE OKUYABİLİRMİSİNİZ?

secret yazdı:
S.A ALLAH HAKKINDA HAYIRLISINI VERSİN KARDEŞİM DUALARIMIZ SENİNLE KALAN 550 TANE SALAT-I TEFRİCİYEYİ DE KUZENİM OKUYACAK O ÜYE OLMADIĞI İÇİN BEN İLETMEK İSTEDİM.

S.A. KARDEŞİM KUZENİMİZE VE SANA ALLAH YARIMCINIZ OLSUN ALLAH BU DÜNYADA NE İSTERSENİZ İKİ KATINI VERSİN AHİRETTEDE PEYGAMBER EFENDİMİZE KOMŞU OLURSUNUZ İNŞALLAH A.E.O.B)B)B)B)

sehadet27

Kayıtlı Kullanıcı

CEVDET ABİMİN TAVSİYESİ ÜZERİNE KONUYU AÇTIM HAKKINIZI HELAL EDİN

ALLAH BİNLERCE KEZ RAZI OLSUN SİZDEN ALLAH NE MURADINIZ VARSA VERSİN İNŞALLAH

CEVDET-71=500+500=1000
ASLİYENER=1785+109=1894
MAVI HUZUN=50+50=100
fatmana=250
secret ve kuzeni=500+250=750
kursun kalem=100
ulutas=50
tsunami=100
ELIFBILECIK=200

TOPLAM=4444
KALAN=0
ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM CEVDET ABİ KANDİL GECESİ DUALARIMDAYDINIZ

30 TEMMUZ SAAT :09:45 TEKİ GÖRÜŞMEM İÇİN OKUTUYORUM LÜTFEN BANA YARDIMCI OLURMUSUNUZ? BU GÖRÜŞME BENİM İÇİN ÇOK ÇOK ÖNEMLİ İNŞALLAH HAYIRLA SONUÇLANIRB)B)B)B)

sehadet27

Kayıtlı Kullanıcı

secret yazdı:
S.A ALLAH HAKKINDA HAYIRLISINI VERSİN KARDEŞİM DUALARIMIZ SENİNLE KALAN 550 TANE SALAT-I TEFRİCİYEYİ DE KUZENİM OKUYACAK O ÜYE OLMADIĞI İÇİN BEN İLETMEK İSTEDİM.

ALLAH NE MURADIN VARSA VERSİN KARDEŞİM KUZENİNDENDE ALLAH RAZI OLSUN 250 TANE OKURSA KAFİ 250 TANE EKSİĞİM VARDI EKLEDİM ONUDA 300 TANE OKUMUŞ İSEDE BAŞKA BİR KARDEŞİMİZE BAĞIŞLASIN HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUNB)B)B)B)

sehadet27

Kayıtlı Kullanıcı

CEVDET ABİ YARDIMLARINDAN DOLAYI HAKKINI HELAL ET ALLAH NE MURADIN VARSA VERSİN ALLAH SIRAT KÖPRÜSÜNDEN GEÇERKEN SENİ VE AİLENİ AYAĞI SABİT KILINAN KULLARDAN EYLESİN TÜM DUALARINIZ KABUL OLSUN İNŞALLAH AEO'UNB)B)B)B)

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı

S.A. KARDEŞİM LEYLA BELGİN KARDEŞİMİZİN LİSTESİMİ Bİ YAPSAN BEN BİLMİYOM Bİ TOPLA A.E.O.B)B)B)B)

vildana

Kayıtlı Kullanıcı

CEVDET-71 yazdı:
secret yazdı:

S.A. KARDEŞİM KUZENİMİZE VE SANA ALLAH YARIMCINIZ OLSUN ALLAH BU DÜNYADA NE İSTERSENİZ İKİ KATINI VERSİN AHİRETTEDE PEYGAMBER EFENDİMİZE KOMŞU OLURSUNUZ İNŞALLAH A.E.O.B)B)B)B)

A.S KARDEŞİM ALLAH CÜMLEMİZDEN RAZI OLSUN İNŞAALLAH HAYIRLISI İLE KARDEŞİMİZİN GÖRÜŞMESİ OLUMLU GEÇER VE BİZDE ONUN MUTLULUĞU İLE MUTLU OLURUZ.BU GÜZEL DULARINIZ İÇİNDE SAĞOLUN ALLAH CÜMLEMİZE NASİP ETSİN VE LAYIK KULLARDAN EYLESİN.A.E.O

fatmana

Kayıtlı Kullanıcı

KARDEŞİM ALDIĞIM 250 TANE TEFRİCİYEYİ OKUDUM..İNŞALLAH GÖRÜŞMEN GÜZEL GEÇER...SONUCU HAYIRLI OLUR İNŞALLAH...ALLAH DUALARINI KABUL ETSİN..ALLAHA EMANET OL..HAYIRLI CUMALAR

sehadet27

Kayıtlı Kullanıcı

fatmana yazdı:
KARDEŞİM ALDIĞIM 250 TANE TEFRİCİYEYİ OKUDUM..İNŞALLAH GÖRÜŞMEN GÜZEL GEÇER...SONUCU HAYIRLI OLUR İNŞALLAH...ALLAH DUALARINI KABUL ETSİN..ALLAHA EMANET OL..HAYIRLI CUMALAR

ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM İNŞALLAH OLUMLU GEÇER DUALARINIZDA BENİ NOLUR UNUTMAYIN AEO'UNB)B)B)B)

ByCompworld

Kayıtlı Kullanıcı
RE: S.A

RE: S.A

arkadaslar tam olarak ne zamandır üye olduğumu bilmiyorum ama ancak sizlerle birlikte olabiliyorum kusuruma bakmayın...

sizlere sorum duayı ne zamana kadar okumamız gerekiyor Pazartesi gecesi dahil ise 500 tane alabilirim.. Selametle..

sehadet27

Kayıtlı Kullanıcı

ByCompworld yazdı:
arkadaslar tam olarak ne zamandır üye olduğumu bilmiyorum ama ancak sizlerle birlikte olabiliyorum kusuruma bakmayın...

sizlere sorum duayı ne zamana kadar okumamız gerekiyor Pazartesi gecesi dahil ise 500 tane alabilirim.. Selametle..
KARDEŞİM ALLAH RAZI OLSUN SENDEN BENİM TEFRİCİYE TAMAMLANDI leyla belgin KARDEŞİMİZ İÇİN OKURSAN ÇOK İYİ OLUR BEN 500 TEFRİCİYE OKUYACAĞINI EKLİYORUM HERŞEY GÖNLÜNCE OLSUN DUALARIN KABUL OLSUN İNŞALLAH

(SANIRIM 1 HAFTA KADAR SÜRE VAR)

sehadet27

Kayıtlı Kullanıcı

A.S ALLAH SİZİNDE GÖNLÜNÜZE GÖRE VERSİN GÜNAHLARINIZ AF DUALARINIZ KABUL OLSUNB)B)B)B)

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı

S.A. HEPİMİZİN KARDEŞİM AMİN AMİN AMİN A.E.O.B)B)B)B)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt