Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

sakın "ben" deme (1 Kullanıcı)

talipamca

Kayıtlı Kullanıcı
Sakın deme; “Ama benim şu kadar ibadetim var, o namaz bile kılmıyor”
“...O başını bile örtmüyor..”
“..O cumaya bile gitmiyor..”
“O...böyle, ben böyle! ”.. Sakın!
Anlasana, şeytanın oyunu bu!

Allah(CC) razı olsun KAAN kardeş,yine,her zaman olduğu gibi çok güzel bir konuyu bizlere sunmuşsun.Rabbim ihlaslı gayretinizi artırsın inşaallah,ellerinize sağlık...

Bir Ayet-i Kerime ile katkımın mahsuru olmaz değil mi?

LUKMAN: 18

İnsanları küçümseyip yüz çevirme,yeryüzünde böbürlenerek yürüme.Allah(CC) kendini beğenip böbürlenen herkesi şüphesiz ki hiç sevmez.

Selam ve dua ile Allah(CC)'a emanet olunuz.

humyra

Kayıtlı Kullanıcı
cevaben..

cevaben..

ben.. ben.. ben.. ŞEYTANI MELEKLERIN HOCASI OLMAKTAN MEN EDEN, NEMRUTU KARUNU FİRAVUNU KENDİ ÇÖPLÜKLERİNDE HELAK EDEN !! ben.. ''ben dıyen herkımse helak olmustur'' buyurmuyrmu O ŞAHI RASÜL! SAGOLUN KAAN ERDEM BIZLERE TEKRAR BİZ DEMEYI HATIRLATTGN ICIN SAĞOL..:!

gul_i rana

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razi olsun okurken dusundum acaba bu okudugum, her zaman aklima gelecekmi? hep boyle davranabilecekmiyim:! diye. Insaallah Allah c.c. boyle guzel davranislari her zaman uygulamamizi nasip etsin.AEO

berra34

Kayıtlı Kullanıcı
çok Güzel Ve Anlamli..allah Razi Olsun

nisatuba

Kayıtlı Kullanıcı
allah razı olsun.gerçekden çok güzel.a.e.o

Kaan Erdem

Yönetici
aleykümselam..selam ve dua ile kalın selametle...

SELAMÜN ALEYKÜM. GÜZEL BİR PAYLAŞIMDI ALLAH RAZI OLSUN KAAN ERDEM.
Çünkü O, “Ben” diyene değil, “Sen” diyene, rahmet nazarıyla bakıyor..
BİR MÜ'MİN BAŞKA BİR MÜ'MİN İÇİN DUA EDİNCE RABBİMİN HOŞUNA GİDERMİŞ;
KULUM İÇİN DUA EDEN KULUM... DERMİŞ.
DUA İLE YARADAN'A EMANET OLUN.

Kaan Erdem

Yönetici
ALLAH CC razı olsun bu arada konu ''alıntı'' bunuda belirtmek isterim...selam ve dua ile kalın abi..selametle...ALLAH cc emanet olun...selametle...

Allah(CC) razı olsun KAAN kardeş,yine,her zaman olduğu gibi çok güzel bir konuyu bizlere sunmuşsun.Rabbim ihlaslı gayretinizi artırsın inşaallah,ellerinize sağlık...

Bir Ayet-i Kerime ile katkımın mahsuru olmaz değil mi?

LUKMAN: 18

İnsanları küçümseyip yüz çevirme,yeryüzünde böbürlenerek yürüme.Allah(CC) kendini beğenip böbürlenen herkesi şüphesiz ki hiç sevmez.

Selam ve dua ile Allah(CC)'a emanet olunuz.

Kaan Erdem

Yönetici
sizdende selam ve dua ile kalın selametle...

ben.. ben.. ben.. ŞEYTANI MELEKLERIN HOCASI OLMAKTAN MEN EDEN, NEMRUTU KARUNU FİRAVUNU KENDİ ÇÖPLÜKLERİNDE HELAK EDEN !! ben.. ''ben dıyen herkımse helak olmustur'' buyurmuyrmu O ŞAHI RASÜL! SAGOLUN KAAN ERDEM BIZLERE TEKRAR BİZ DEMEYI HATIRLATTGN ICIN SAĞOL..:!

RiSaLei-NuR

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.powereglence.com
Eskilerde, böyle bir “Ahhh” duyan bir gönül eri, muhatabına diyor ki; “Al benim tüm ibadetlerimin ecrini, o “ahhh”ını ver bana..” Vefatından sonra rüyasında halini soran bir dostuna da; “ İşte o “Ahhh” sebebine cennetlerdeyim! ”der..

Var mı böyle bir ahın, iki büklüm o kapılarda? Yoksa da amelin, var mı O’nun sevgisinden, O’nun utancıyla, nedametle akıtılmış iki damla gözyaşın?

Var mı?
Varsa korkma hiç!
Burda da orda da SEVGİLİSİN

(ALINTI) Emeğinize sağlık gerçekten güzel bir mevzuya deyinmişsiniz Allah razı olsun

Kaan Erdem

Yönetici
sizdende selam ve dua ile kalın selametle...

Eskilerde, böyle bir “Ahhh” duyan bir gönül eri, muhatabına diyor ki; “Al benim tüm ibadetlerimin ecrini, o “ahhh”ını ver bana..” Vefatından sonra rüyasında halini soran bir dostuna da; “ İşte o “Ahhh” sebebine cennetlerdeyim! ”der..

Var mı böyle bir ahın, iki büklüm o kapılarda? Yoksa da amelin, var mı O’nun sevgisinden, O’nun utancıyla, nedametle akıtılmış iki damla gözyaşın?
Var mı?
Varsa korkma hiç!
Burda da orda da SEVGİLİSİN

(ALINTI) Emeğinize sağlık gerçekten güzel bir mevzuya deyinmişsiniz Allah razı olsun

haticeislam

Kayıtlı Kullanıcı
yazına bu resimle karşılık verecem çünkü insan ben demez

Allah emanet ol

keltepe

Kayıtlı Kullanıcı
Sakın deme; “Ama benim şu kadar ibadetim var, o namaz bile kılmıyor”
“...O başını bile örtmüyor..”

“..O cumaya bile gitmiyor..”
“O...böyle, ben böyle! ”.. Sakın!
Anlasana, şeytanın oyunu bu!
BEN DEMİYELİM ASLA DEMİYELİM.ALLAH RAZI OLSUN ÇOK GÜZEL BİR PAYLAŞIM A.E.OLUN DUA İLE.

YENIDEN DOGUS

Kayıtlı Kullanıcı
Kaan Kardeşim Yazin çok Güzel Ve Bizlere Faydasinin Olacağini Umuyorum Rabbim Razi Olsun Haticeislam Kardeşim Resim Müthiş Ya...

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
sa.allah razı olsun.günümüzün en büyük hastalığı bence önyargı ve kendini beğenmişlik

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt