Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

SakIn Acmaaaaa! (2 Kullanıcı)

aşkavuslat

Kayıtlı Kullanıcı
Selamünaleyküm hoş bir yöntem olmuş 20 salavat da ben çektim duayla kalin....

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
ist24748209redrosesgalogq0.jpg

Allahümme salli ala seyyidina muhammed ve ala ali seyyidine ve nebiyyine muhammed...
Allahümme salli ala seyyidina muhammed ve ala ali seyyidine ve nebiyyine muhammed...

İmam-ı Sehâvî, “el-Kavlu’l-bedî’ fi’s-salât ale’l-Habîbi’ş-Şefî” adlı eserinde salavat getirmenin fayda ve sevaplarını şu şekilde sıralamıştır:

1- Hataları örter, günahların bağışlanmasına vesile olur.

2- Amelleri arındırır.

3- Makam ve dereceleri yükseltir.

4- Söyleyen kimse için istiğfar eder.

5- Uhud dağı kadar veya ölçülerin en büyüğüyle sevap verilir.

6- Endişe ve korkulardan kurtarır.

7- Efendimizin şefaatini ve şahitliğini ve Allah’ın rıza ve rahmetini celbeder, gazabından emin kılar.

8- Arşın gölgesine girmeyi sağlar.

9- Havz, Sırat vb. yardımcı olur.

10- Eli dar olanlar için sadaka yerine geçer.

11- Meclisleri süsler.

12- İtibarı artırır.

13- Allah ve Allah Resulüne yakınlaşmayı sağlar.

14- O bir nurdur.

15- Kalpleri nifak ve kirden arındır.

16- Muhabbeti artırır.

17- Sahibi hakkında gıybet edilmesini önler.

18- Allah Resulünün rüyada görülmesine vesile olur.

illaki_sevgi_73

Yasaklı Kullanıcı
Selamün aleyküm

Bende çektim rabbim kabul etsin inşallah

Ama heyecanlandım bakalım ne güzellıkle karşılacağım dıye ama sayende herşeyden güzek şeyle karşılaştım sayenizde dilimiz zikiri tekrar hatırladı.

Rabbim razı olsun.

50 tane çektim

faruktel

Kayıtlı Kullanıcı
peygamber efendimiz(s.a.v)adını duyduğumuz yerde selavat çekiyoruz
sayenizde ismini gördüğümüz yerdede çekiyoruz
ALLAH BÜTÜN MÜSLÜMANLARIN RAMAZAN I ŞERİFİNİ KABUL ETSİN!!!!

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
ablam bende salavat getirdim allah razı olsun iyiki benim ablamsın

KIZ ZEHRA BENİMKİNDENMİ YAZDIN BU MESAJI :a19: SENDE İYİKİ BENİM KARDEŞİMSİN :a29:

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm

Bende çektim rabbim kabul etsin inşallah

Ama heyecanlandım bakalım ne güzellıkle karşılacağım dıye ama sayende herşeyden güzek şeyle karşılaştım sayenizde dilimiz zikiri tekrar hatırladı.

Rabbim razı olsun.

50 tane çektim

Aleykümselam bazen merakta sevap kazandırıyor Allah kabul etsin inş selametle :a22:

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
Salavat-ı Şerif Getirmenin 42 Faydası

Salavat-ı Şerif Getirmenin 42 Faydası

1. Allah ( c.c. ) ' ın emrine uymak ( Çünkü Allah ( c.c. ) Salavat - ı Şerife Getirmeyi Emrediyor. )
2. Allah ( c.c. ) ' ın yaptığını yapmak ( Çünkü Allah ( c.c. ) ' da Habibine Salavat getiriyor ve Rahmet Okuyor.)
3. Meleklere Uygunluk. ( Çünkü Meleklerde Salavat - ı Şerife Getiriyor. )
4. Allah ( c.c. ) ' dan 10 rahmet kazanmak.
5. 10 Derecesi yükseltilmek
6. 10 Sevap kazanmak
7. 10 günahın silinmesi.
8. Duasının kabulunun ümit edilmesi.
9. Resulüllah ( s.a.v. ) ' ın sefaatine kavuşma sebebi.
10. Kulun günahlarının affedilmesi ve ayıplarının örtülmesine vesile.
11. Kulun sıkıntılarının giderilmesine vesile..
12. Allah ( c.c. ) ! a yaklaşma vesilesi.
13. Sadaka vermek yerine geçer.
14. Kulun ne muradı varsa Allah ( c.c. ) ' dan dileği , onun yerine getirilmesi.
15. Ruhun ve Kalbinin temizlenmesi.
16. Kulun ölmeden Cennet ' le müjdelenmesi.
17. Kıyamet gününün siddetlerinden ve deshsetlerinden kurtulma vesilesi.
18. Resullüllah ( s.a.v. ) ' ın selamına cevap vermesi.
19. Unutulduğunu hatırlamak vesilesi.
20. Meclislerin güzel kokması sebebi.
21. Kıyamet günü oturduğu kalktığı meclislerde Salavat - ı Şerife okuduğu için o toplantılardan pişmanlığa düşmemesi.
22. Fakirliğin neyhi.Salavat - ı Şerife ' ye devam eden fakir olmaz.
23. Cimrilik vasıfından kurtulma vesilesi.
24. Resulüllah ( s.a.v. ) ' in ismi anıldığında Salavat getirmeyene yapılan beddualardan kurtulma vesilesi.
25. Sahibine Cennet yolunu göstermesi , terk edenede cehennem yolunu göstermesi.
26. Allah ( c.c. ) ve Resulüllah ( s.a.v. ) ' ın isimlerinin anılmadığı meclisdeki piş kokusundan , leş kokusundan kurtulması.
27. Hangi kelama , hangi işe hamd ve Salavat ' ı Şerife ile başlanırsa , onun tamama ermesi.
28. Kulun Sırat ' tan geçebilmesi.
29. Allah ( c.c. ) ve Resulüllah ( s.a.v. ) ' a cefa yapmaktan kurtulur , getirmeyen insan sie Resulüllah ( s.a.v. ) ' a eziyet etmiş olur.
30. Allah ( c.c. ) ' ın Salavat ' ı Şerife getirene güzel övgüler yağdırmasına vesile.
31. Allah ( c.c. ) ' ın merhametinin rahmetinin sebebi.
32. Bereketlerin bollukların sebebi.
33. Resulüllah ( s.a.v. ) ' ın muhabbetinin devamının ve ziyadasinin ve katlanarak artmasının sebebi.
34. Resulüllah ( s.a.v. ) ' ın Salavat ' ı getireni sevmesinin sebebi.
35. Kulun hidayetinin ve kalbinin , hayatının , ruhani hayatının ve kalbinin dirilmesinin sebebi.
36. Salavat ' ı Şerife getirenin isminin babasının isminin ve sülalesi ile soyunun Resulüllah ( s.a.v. ) ' ın yanında anılması.
37. Sırat ' ta mahşerde ayağının kaymaması islam yolunda ayağının sabit kalması.
38. Resulüllah ( s.a.v. ) ' ınüzerinde bulunan haklarından çok az bir hakkının ödenmesinin vesilesi.
39. Allah ( c.c. ) ' ın zikri , şükrü ve iyiliğini bilmek.
40. Kulun Rabbinden suali , duası bu arada kendi isteklerinin de Mevla tarafından görülmesine , Resulüllah ( s.a.v. ) a yaptığı duayı aracı kılması.
41. Salavat ' ı Şerife rabıta üzerine okunursa Resulüllah ( s.a.v. ) ' ın mübarek suretinin akla yerleşmesi ve mübarek rabıtanın kolaylaşması
42. Şeyh bulamayanların ve şeyhi olmayanın sırf Salavat ' ı Şerifeye davam ederek manen yetişmesinin garantisi.

Alıntıdır.

sefilkull

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun kardeşim sayende bu kadar insan selavat getirmiş olduk ,bendende 20 selavat rabbim kabul etsin ... amin

-Burcu-

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum bende 20 tane salavat cektim

nevin2007

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm Hafıze kardeşim.iyiki açmışım .ne kadar güzel bir istek çıktı.bu istek hiç red edilirmi..bende okudum 20 tane selavati şerife.ALLAH kabul etsin.A.E.O.Hayırlı iftarlar.

macit

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleykum ALLAH c.c razı olsun zaten ALLAH, c.c. izniyle salavatlarımızı getiriyoruz inşallah. Sizin tekniyinizde cok güzel olmuş ALLAH razı olsun sayende yapık

dinci

Kayıtlı Kullanıcı
allahüme salli ala seyidina MUHAMMEDİN ve ala ali seyidina MUHAMMED

firdes

Kayıtlı Kullanıcı
esselamunaleyküm verahmetullahi veberekatuhu:)

esselamunaleyküm verahmetullahi veberekatuhu:)

1. Allahümme salli ala seyyidina muhammed ve ala ali seyyidine ve nebiyyine muhammed...
  2. Allahümme salli ala seyyidina muhammed ve ala ali seyyidine ve nebiyyine muhammed...
  3. Allahümme salli ala seyyidina muhammed ve ala ali seyyidine ve nebiyyine muhammed...
  4. Allahümme salli ala seyyidina muhammed ve ala ali seyyidine ve nebiyyine muhammed...
  5. Allahümme salli ala seyyidina muhammed ve ala ali seyyidine ve nebiyyine muhammed...
  6. Allahümme salli ala seyyidina muhammed ve ala ali seyyidine ve nebiyyine muhammed...
  7. Allahümme salli ala seyyidina muhammed ve ala ali seyyidine ve nebiyyine muhammed...
  8. Allahümme salli ala seyyidina muhammed ve ala ali seyyidine ve nebiyyine muhammed...
  9. Allahümme salli ala seyyidina muhammed ve ala ali seyyidine ve nebiyyine muhammed...
  10. Allahümme salli ala seyyidina muhammed ve ala ali seyyidine ve nebiyyine muhammed...
  11. Allahümme salli ala seyyidina muhammed ve ala ali seyyidine ve nebiyyine muhammed...
  12. Allahümme salli ala seyyidina muhammed ve ala ali seyyidine ve nebiyyine muhammed...
  13. Allahümme salli ala seyyidina muhammed ve ala ali seyyidine ve nebiyyine muhammed...
  14. Allahümme salli ala seyyidina muhammed ve ala ali seyyidine ve nebiyyine muhammed...
  15. Allahümme salli ala seyyidina muhammed ve ala ali seyyidine ve nebiyyine muhammed...
  16. Allahümme salli ala seyyidina muhammed ve ala ali seyyidine ve nebiyyine muhammed...
  17. Allahümme salli ala seyyidina muhammed ve ala ali seyyidine ve nebiyyine muhammed...
  18. Allahümme salli ala seyyidina muhammed ve ala ali seyyidine ve nebiyyine muhammed...
  19. Allahümme salli ala seyyidina muhammed ve ala ali seyyidine ve nebiyyine muhammed...
  20. Allahümme salli ala seyyidina muhammed ve ala ali seyyidine ve nebiyyine muhammed...
  21. Allahümme salli ala seyyidina muhammed ve ala ali seyyidine ve nebiyyine muhammed...[/quote]​
Paylaşım için Allah C c razı olsun hafize annemiz.:a07:
selam ve baki dualarımla..

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
Salavat-i şerifeler hususunda kissalar

Salavat-i şerifeler hususunda kissalar

SALAVAT-I ŞERİFELER HUSUSUNDA KISSALAR

Süfyan-ı Servi anlatıyor:

“Kabe-i Mükerreme’yi tavaf ediyordum.Her adımında salavat-ı şerife getiren bir kimseyi gördüm.Ona sordum:
-Her makamın bir duası vardır.Neden dua etmez de hep salavat-ı şerife getirirsin?”
O kimse bana cevap olarak dedi ki:
-Hac niyeti ile babamla beraber yola düştük.Yolda, babam vefat etti.Birdendire,yüzü simsiyah, gözleri gök gök ve başı hınzır başına döndü.Yanımızda bulunanlardan utandığım için konuyu kimseye açamadım.Gece oldu.Babamın yüzünü örttüm ve büyük bir şaşkınlık içinde ne yapacağımı düşünürken uykum geldi.Rüyamda çadırın içinde birisinin girdiğini gördüm.O güne kadar onun kadar güzel yüzlü kimseyi görmemiştim.Güzel kokusu yalnız bizim çadırı değil,her yeri doldurdu.İzzet ve vakar ile gelip, babamın başucuna oturdu.Yüzünden perdeyi kaldırdı. Mübarek elini, babamın yüzüne sürdü.Birden üzüntüm sevince, zulmetim nura tebdil oldu.Çünkü babamın yüzü evvelkinden daha güzel olmuştu.O zat kalktı,gitmeye hazırlanırken,ona:
-Kimsiniz? Diye sordum.Beni ve babamı, bu gurbet diyarında, bu büyük beladan ve halk içinde utanmaktan kurtardınız. O zat:
-Sen beni tanımaz mısın? Ben sahibül Kur’an, Muhammed Mustafa (s.a.v.)’yım.Senin baban, gerçi günahkar idi.Lakin , bana çok salavat getirirdi.Böyle bir musibete düçar olduğunu, bunun salavat-ı şerifesini bana getiren melek gelip haber verdi.Ben de gelip, onu bu beladan kurtardım.
Uykudan uyandığım zaman, çadırın içi güzel koku ile dolmuştu.Babamın yüzünü açtım,yüzü nurlanmış, gözleri ve rengi güzelleşmişti.Bundan böyle artık ol hazreti seyyidil beşerin salavat-ı şerifesiyle devamlı meşgul olacağım .Ta ki şefaatine nail olayım ve bütün tehlikelerden korunayım.
Adamın biri salavat-ı şerife getirmek hususunda tembel ve gayretsizmiş.Bir gece rüyasında,Resulüllah(a.s.)’ı görmüş.Fahr-i kainat Efendimiz kendisine hiç iltifat buyurmamışlar.Mübarek yüzlerini, başka tarafa çevirmişler.Adamcağız, ağlayıp sızlayarak:
-Ya Resulallah! Bana kızmana sebep nedir? Diye sormuş.
Hazreti Peygamber (s.a.v.):
-Ben seni tanımıyorum,buyurmuş.
O kimse de: “Aman ya Resulalllah! Ben senin ümmetinden bir dertliyim.” demiş. “Hem alimlerden işittiğime göre: Ben,ümmetimi kişinin evladını bildiğinden ziyade bilirim.” Buyurmuşsunuz Beni nasıl tanımazsın?
Hazreti Fahr-i Alem cevaben:
-Gerçekten öyledir.Ama ,sen bana salevat getirmiyorsun.Ben ümmetimi getirdiği salavat kadar tanırım, buyurmuş.
Adamcağız, korku ve dehşet içinde uyanmış ve o günden sonra , her gün yüz defa salavat-ı şerife getirmeyi adet edinmiş.Günlerden bir gün, yine rüyasında Hazreti Peygamber (s.a.v.)’i görmüş ve şu müjdeyi almış:
-Seni tanıyorum,ahirette sana şefaat edeceğim.
ALLAH Resulü(s.a.v.) buyuruyor:
Vefatımdan sonra sizden kim bana selam gönderirse Cebrail(a.s.) gelir ve bana şöyle der:
-Ya Muhammed! Ümmetimden falan kimsenin sana selamı var.Bana karşılık ben şöyle selam alırım:
-Benden de ona selam olsun.Ayrıca onun için ALLAH’tan rahmet ve bereket diliyorum.”
Resulüllah (s.a.v.)’a salavat okumanın faziletini anlamak istiyorsan ALLAH Teala’nın şu emrine bak ve iyi düşün:
“ALLAH,ve melekleri peygambere salavat okurlar.Ey iman edenler!Siz de ona salavat getiriniz ve tam bir teslimiyetle selam veriniz.”
Diğer ibadetler için ALLAH,ü Teala, sadece kullarına emir verdi.Ama resulallah’a salavat böyle olmadı.Önce bizatihi kendisi ona salavat okudu ve ona salavat okumak için melekelere emir verdi.Bundan sonra da mü’minlere salavat okumaları emrini verdi.İşte,bundan anlaşılıyor ki, Resulüllah’a salavat, çok faziletli bir ibadettir.

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
  1. Allahümme salli ala seyyidina muhammed ve ala ali seyyidine ve nebiyyine muhammed...
  2. Allahümme salli ala seyyidina muhammed ve ala ali seyyidine ve nebiyyine muhammed...
  3. Allahümme salli ala seyyidina muhammed ve ala ali seyyidine ve nebiyyine muhammed...
  4. Allahümme salli ala seyyidina muhammed ve ala ali seyyidine ve nebiyyine muhammed...
  5. Allahümme salli ala seyyidina muhammed ve ala ali seyyidine ve nebiyyine muhammed...
  6. Allahümme salli ala seyyidina muhammed ve ala ali seyyidine ve nebiyyine muhammed...
  7. Allahümme salli ala seyyidina muhammed ve ala ali seyyidine ve nebiyyine muhammed...
  8. Allahümme salli ala seyyidina muhammed ve ala ali seyyidine ve nebiyyine muhammed...
  9. Allahümme salli ala seyyidina muhammed ve ala ali seyyidine ve nebiyyine muhammed...
  10. Allahümme salli ala seyyidina muhammed ve ala ali seyyidine ve nebiyyine muhammed...
  11. Allahümme salli ala seyyidina muhammed ve ala ali seyyidine ve nebiyyine muhammed...
  12. Allahümme salli ala seyyidina muhammed ve ala ali seyyidine ve nebiyyine muhammed...
  13. Allahümme salli ala seyyidina muhammed ve ala ali seyyidine ve nebiyyine muhammed...
  14. Allahümme salli ala seyyidina muhammed ve ala ali seyyidine ve nebiyyine muhammed...
  15. Allahümme salli ala seyyidina muhammed ve ala ali seyyidine ve nebiyyine muhammed...
  16. Allahümme salli ala seyyidina muhammed ve ala ali seyyidine ve nebiyyine muhammed...
  17. Allahümme salli ala seyyidina muhammed ve ala ali seyyidine ve nebiyyine muhammed...
  18. Allahümme salli ala seyyidina muhammed ve ala ali seyyidine ve nebiyyine muhammed...
  19. Allahümme salli ala seyyidina muhammed ve ala ali seyyidine ve nebiyyine muhammed...
  20. Allahümme salli ala seyyidina muhammed ve ala ali seyyidine ve nebiyyine muhammed...
  21. Allahümme salli ala seyyidina muhammed ve ala ali seyyidine ve nebiyyine muhammed...[/quote]​
Paylaşım için Allah C c razı olsun hafize annemiz.:a07:

selam ve baki dualarımla..

ALLAHIM HER ÇEKTİĞİNİZ SELAVATI ŞERİFLERİNİZİ KABUL ETSİN İNŞ

minoug

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm Çok güzel bir dua talebi Allah razı Olsun kardeşim hatırlattığın için Rabbime emanet ol.

minoug

Kayıtlı Kullanıcı
SALAVAT-I ŞERİFELER HUSUSUNDA KISSALAR

Süfyan-ı Servi anlatıyor:

“Kabe-i Mükerreme’yi tavaf ediyordum.Her adımında salavat-ı şerife getiren bir kimseyi gördüm.Ona sordum:
-Her makamın bir duası vardır.Neden dua etmez de hep salavat-ı şerife getirirsin?”
O kimse bana cevap olarak dedi ki:
-Hac niyeti ile babamla beraber yola düştük.Yolda, babam vefat etti.Birdendire,yüzü simsiyah, gözleri gök gök ve başı hınzır başına döndü.Yanımızda bulunanlardan utandığım için konuyu kimseye açamadım.Gece oldu.Babamın yüzünü örttüm ve büyük bir şaşkınlık içinde ne yapacağımı düşünürken uykum geldi.Rüyamda çadırın içinde birisinin girdiğini gördüm.O güne kadar onun kadar güzel yüzlü kimseyi görmemiştim.Güzel kokusu yalnız bizim çadırı değil,her yeri doldurdu.İzzet ve vakar ile gelip, babamın başucuna oturdu.Yüzünden perdeyi kaldırdı. Mübarek elini, babamın yüzüne sürdü.Birden üzüntüm sevince, zulmetim nura tebdil oldu.Çünkü babamın yüzü evvelkinden daha güzel olmuştu.O zat kalktı,gitmeye hazırlanırken,ona:
-Kimsiniz? Diye sordum.Beni ve babamı, bu gurbet diyarında, bu büyük beladan ve halk içinde utanmaktan kurtardınız. O zat:
-Sen beni tanımaz mısın? Ben sahibül Kur’an, Muhammed Mustafa (s.a.v.)’yım.Senin baban, gerçi günahkar idi.Lakin , bana çok salavat getirirdi.Böyle bir musibete düçar olduğunu, bunun salavat-ı şerifesini bana getiren melek gelip haber verdi.Ben de gelip, onu bu beladan kurtardım.
Uykudan uyandığım zaman, çadırın içi güzel koku ile dolmuştu.Babamın yüzünü açtım,yüzü nurlanmış, gözleri ve rengi güzelleşmişti.Bundan böyle artık ol hazreti seyyidil beşerin salavat-ı şerifesiyle devamlı meşgul olacağım .Ta ki şefaatine nail olayım ve bütün tehlikelerden korunayım.
Adamın biri salavat-ı şerife getirmek hususunda tembel ve gayretsizmiş.Bir gece rüyasında,Resulüllah(a.s.)’ı görmüş.Fahr-i kainat Efendimiz kendisine hiç iltifat buyurmamışlar.Mübarek yüzlerini, başka tarafa çevirmişler.Adamcağız, ağlayıp sızlayarak:
-Ya Resulallah! Bana kızmana sebep nedir? Diye sormuş.
Hazreti Peygamber (s.a.v.):
-Ben seni tanımıyorum,buyurmuş.
O kimse de: “Aman ya Resulalllah! Ben senin ümmetinden bir dertliyim.” demiş. “Hem alimlerden işittiğime göre: Ben,ümmetimi kişinin evladını bildiğinden ziyade bilirim.” Buyurmuşsunuz Beni nasıl tanımazsın?
Hazreti Fahr-i Alem cevaben:
-Gerçekten öyledir.Ama ,sen bana salevat getirmiyorsun.Ben ümmetimi getirdiği salavat kadar tanırım, buyurmuş.
Adamcağız, korku ve dehşet içinde uyanmış ve o günden sonra , her gün yüz defa salavat-ı şerife getirmeyi adet edinmiş.Günlerden bir gün, yine rüyasında Hazreti Peygamber (s.a.v.)’i görmüş ve şu müjdeyi almış:
-Seni tanıyorum,ahirette sana şefaat edeceğim.
ALLAH Resulü(s.a.v.) buyuruyor:
Vefatımdan sonra sizden kim bana selam gönderirse Cebrail(a.s.) gelir ve bana şöyle der:
-Ya Muhammed! Ümmetimden falan kimsenin sana selamı var.Bana karşılık ben şöyle selam alırım:
-Benden de ona selam olsun.Ayrıca onun için ALLAH’tan rahmet ve bereket diliyorum.”
Resulüllah (s.a.v.)’a salavat okumanın faziletini anlamak istiyorsan ALLAH Teala’nın şu emrine bak ve iyi düşün:
“ALLAH,ve melekleri peygambere salavat okurlar.Ey iman edenler!Siz de ona salavat getiriniz ve tam bir teslimiyetle selam veriniz.”
Diğer ibadetler için ALLAH,ü Teala, sadece kullarına emir verdi.Ama resulallah’a salavat böyle olmadı.Önce bizatihi kendisi ona salavat okudu ve ona salavat okumak için melekelere emir verdi.Bundan sonra da mü’minlere salavat okumaları emrini verdi.İşte,bundan anlaşılıyor ki, Resulüllah’a salavat, çok faziletli bir ibadettir.

Allah razı Olsun kardeşim çok ama çok güzel ne mutlu bizlere ne güzel fırsat verilmiş kendimiz direk selam verebiliyoruz Alemlere Rahmet Gül kokulu Peygamberimiz(s.a.v)'e.
O halde bu güzel selamı devamlı alışkanlık haline getirelim İnşallah.

S

sevinç 54

allah razı olsun kardeşim bende okudum 20 tane selevat rabbim dualarımızı kabul etsin inş

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt