Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

şafi mezhebinde namazda okunan dualar hangisi????????????? (1 Kullanıcı)

nuuur

Kayıtlı Kullanıcı
Merheba kardeşlerim bir sualim olucak cevaplarsanız beni mutlu edersiniz.....

şafi mezhebine göre yada hanifi mezhebine göre namaz duaları değişiyormu???
ben çafi mezhebine tabiyim ve namazda subhaneke fatiha ihlas ettehiyatü ve bildigim diğer bir kaç duayı okuyorum rabbim kabul eder inşallah .

bir arkadaşım la sohbet ederrken şafi mezhebine tabi olan kişiler namazda
veccehtü(teveccüh) duasını okuyolarmış dedi ben ilk kez duyuyorum dedim..
şafileerde subheneke duasından once mi okurnur sonramı veccehtü duası okunur ve birde farzmıdır bu duayı okumak .
bu konuda bana bilgi verirseniz çooook sevinirim ...

rabbim her daim sizinle olsun :)

F

FiSeBiLiLLaH

Merheba kardeşlerim bir sualim olucak cevaplarsanız beni mutlu edersiniz.....

şafi mezhebine göre yada hanifi mezhebine göre namaz duaları değişiyormu???
ben çafi mezhebine tabiyim ve namazda subhaneke fatiha ihlas ettehiyatü ve bildigim diğer bir kaç duayı okuyorum rabbim kabul eder inşallah .

bir arkadaşım la sohbet ederrken şafi mezhebine tabi olan kişiler namazda
veccehtü(teveccüh) duasını okuyolarmış dedi ben ilk kez duyuyorum dedim..
şafileerde subheneke duasından once mi okurnur sonramı veccehtü duası okunur ve birde farzmıdır bu duayı okumak .
bu konuda bana bilgi verirseniz çooook sevinirim ...

rabbim her daim sizinle olsun :)

O arkadaşın o duanın namazda okunduğuna dair delil getirmesi gerek...Çünkü bunu iddaa eden kendisidir.Ve kaideye göre iddaa sahibi iddasını ispatlamakla yükümlü.Önce o kardeş bunun namazda okunacağına dair delil getirsin ve hükmünü söylesin ondan sonra diğer fasıllara geçeriz..

nuuur

Kayıtlı Kullanıcı
O arkadaşın o duanın namazda okunduğuna dair delil getirmesi gerek...Çünkü bunu iddaa eden kendisidir.Ve kaideye göre iddaa sahibi iddasını ispatlamakla yükümlü.Önce o kardeş bunun namazda okunacağına dair delil getirsin ve hükmünü söylesin ondan sonra diğer fasıllara geçeriz..

merhaba kardeşim internettede araştırdım biraz bazı sitelerde okudum veccehtü duasını şafiiler namazda okur niye belirtiliyo.. bu konuyu çok merak ediyorum o neden le üzerinde durmaktayım .

RABBİME emanet olun

F

FiSeBiLiLLaH

merhaba kardeşim internettede araştırdım biraz bazı sitelerde okudum veccehtü duasını şafiiler namazda okur niye belirtiliyo.. bu konuyu çok merak ediyorum o neden le üzerinde durmaktayım .

RABBİME emanet olun

Ya kardeşim internette yazması müslümanları bağlamaz diyorumki delil getirsinler...Yok internette yazıyormuş yok dedesi öyle söylemiş fln bunlar hüccet değildir..Neye dayanayak onu oku onu delillendirsin inş...Ben bu okunmaz veya delili yok demiyorum dikkat edin.Delillendirsin bizde bilelim diyorum ona göre konuşalım.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt