Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

sadece bir tebessüm (1 Kullanıcı)

dinci

Kayıtlı Kullanıcı
Küçük kız, hüzünlü bir yabancıya gülümsedi. Bu gülümseme adamın kendisini daha iyi hissetmesine sebep oldu. Bu hava içinde yakın geçmişte kendisine yardım eden bir dosta teşekkür etmediğini hatırladı. Hemen bir not yazdı, yolladıArkadaşı bu teşekkürden o kadar keyiflendi ki, her öğlen yemek yediği lokantada garsona yüklü bir bahşiş bıraktı.Garson, ilk defa böyle bir bahşiş alıyordu. Akşam eve giderken, kazandığı paranın bir parçasını her zaman köşe başında oturan fakir adamın şapkasına bıraktı.Adam öyle ama öyle minnettar oldu ki... İki gündür boğazından aşağı lokma geçmemişti. Karnını iki günden beri ilk defa doyurduktan sonra, bir apartman bodrumundaki odasının yolunu ıslık çalarak tuttu. Öyle neşeliydi ki, bir saçak altında titreyen köpek yavrusunu görünce, kucağına alıverdi.Küçük köpek gecenin soğuğundan kurtulduğu için mutluydu. Sıcak odada sabaha kadar koşuşturdu. Gece yarısından sonra apartmanı dumanlar sardı. Bir yangın başlıyordu. Dumanı koklayan köpek öyle havlamaya başladı ki, önce fakir adam uyandı, sonra bütün apartman kalktı.Anneler, babalar dumandan boğulmak üzere olan yavrularını kucaklayıp, ölümden kurtardılar.Bütün bunların hepsi, bir TEBESSÜM’ün sonucuydu

batan güneş

Kayıtlı Kullanıcı
tebessüm etmeyi bende cok severim tebessüm sadaka olarak yazılırmış amel defterine öyle duymuştum bilmiyrum yanlışmı ama akşam işten eve gelene kadar kendimden yaşca büyük ablalara selam vermeden gecemez oldum yoldaki herkez beni tanımadıkları halde hemen tebessüm edip selam vermeye başladı

dinci

Kayıtlı Kullanıcı
tebessüm etmeyi bende cok severim tebessüm sadaka olarak yazılırmış amel defterine öyle duymuştum bilmiyrum yanlışmı ama akşam işten eve gelene kadar kendimden yaşca büyük ablalara selam vermeden gecemez oldum yoldaki herkez beni tanımadıkları halde hemen tebessüm edip selam vermeye başladı

selamün aleyküm kardeşim RABBİM TEBESSÜMÜ YÜZÜNDEN EKSİK ETMESİN AMİN

s.s.s

Kayıtlı Kullanıcı
s.a güzel kardeşim,
TEBESSÜMLE ve duayla...

dinci

Kayıtlı Kullanıcı
...........................

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Selamün Aleyküm Değerli Ablam..
Rabbimiz c.c razı olsun inşallah.. Bir kez daha beğeniyle okudum..
Teşekkürler paylaşımınız için.. Tebessümlerimiz daimi olsun, mutluluk ve güzelliklerin vesilesi olsun inşallah.. Selam, Dua ve Tebessümle kalın..B)

dinci

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm Değerli Ablam..

Rabbimiz c.c razı olsun inşallah.. Bir kez daha beğeniyle okudum..
Teşekkürler paylaşımınız için.. Tebessümlerimiz daimi olsun, mutluluk ve güzelliklerin vesilesi olsun inşallah.. Selam, Dua ve Tebessümle kalın..B)

aleyküm selam amin amin yüreyi altın kardeşim bir tebessüm kaç kapının anahtarı oluyor deyilmi ALLAH CC razı olsun selametle kal ablam

dinci

Kayıtlı Kullanıcı
............................

dinci

Kayıtlı Kullanıcı
sağol hocam emeyine sağlık

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt