selamün aleyküm hangimiz önce açtı dikkat etmedim ama aminenur kardeşimle aynı konuyu farklı başlıklar altında paylaşmışız kusura bakmayın eğer amina kardeşim benden önce açtı ise onun açtığını görmeyerek açtım hakkınızı helal edin amina kardeşim
Tek sermayemiz ömür çünkü,
Her birimiz ayrı bir dünya yaşadık, yaşıyoruz ve yaşayacağız. Ya uzun sürdü bu ömür, ya da çocukluğumuzda bir hastalık ciğerimizi çürüttü. Belki herhangi bir insan gibi bir araba kemiklerimizi ezdi, bir bombaya kurban gittik, kalbimiz habersiz bir krizin baskınıyla dinlenmeye çekiliverdi.
Tüm yaşantımızmış gibi algıladığımız dünyadaki ömür, aslında ahirette yaşayacağımız sonsuzluğa nisbeten birkaç saniyeden ibaret. Dünyadaki ömrün sonsuzluğa oranla miktarı ne kadar küçükse, aynı sonsuzluğa oranla değeri o kadar büyüktür. Çünkü sonsuzluğa değin sürecek hayatın nerede ve nasıl geçeceğini, ömür denilen birkaç saniye boyunca neler hissettiğimiz, istediğimiz ve yaptığımız belirleyecek.
Bir yılın değerini, Tek dersten kalan öğrenci bilir.
Bir ayın değerini, Prematüre bir çocuk doğuran anne bilir.
Bir haftanın değerini, Haftalık derginin editörü bilir.
Bir dakikanın değerini, Uçağı kaçıran yolcu bilir.
Bir saniyenin değerini, Kaza atlatan kişi bilir.
Bir milisaniyenin değerini, 100 metrede gümüş madalya alan atlet bilir
Ruhumuzu tatmin edebilecek tek karşılık, şeytanın ütüleyip boyaladığı maddede kokuşmak değil, İslam yolunda, zamanımızı en iyi şekilde kullanarak sonsuzluğun sahibiyle kurulacak dostluk ışığında sonsuzlaşmaktır.
selamunaleykum kardeşım
zaman ne kadar kıymetlı değıl mı
onemlı olan bu zamanı en ıyı şekılde değerlendırmek
cok guzel ıfade etmışsın
ALLAH RAZI OLSUN ALLAHA EMANET OL
selamunaleykum kardesim cok guzel anlatmisin zamanin ne kadar kiymetli oldunu ALLAH RAZI OLSUN AEOL
O Yapacağimiz Bir Dakika Gerçek Müslümanliğin öbür Dünyada Bize Yarari çok Olacak Arkadaşlar
allah razı olsun çok güzel.
Selamun Aleyküm
ALLAH (c.c) Razi Olsun Kardesim 1 Dakkikada neler Yapabiliriz... Zamaninizi Dolu Dolu Gecirmek dilegiyle
Selamin akeyküm ablalarim abileim biz ailece dinimizi seweriz we su an saat 12:14 tam kuran kursundan döndüm size yaazi yazdim ama daha çok çocuk bilgileri yapip yenileseydiniz
Safiye bende geldim kardeşim bu forumu yeni gördüm ve çok güzel olmuş hepimizin silkelenmesine vesile oldun allah senden razi olsun ölüm herkesin ensesinde 1 dk hatta 1 sn ye bile beklemez