Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Sadece Bir Dakika Bakarmisiniz ??? (1 Kullanıcı)

safiye

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm hangimiz önce açtı dikkat etmedim ama aminenur kardeşimle aynı konuyu farklı başlıklar altında paylaşmışız kusura bakmayın eğer amina kardeşim benden önce açtı ise onun açtığını görmeyerek açtım hakkınızı helal edin amina kardeşim

safiye

Kayıtlı Kullanıcı
Hayattan bir dakika ne kadar kıymetli oysa biz hayatımızı harap,zayi etmişiz.Tövbeler olsun hata rahına gittiklerimize,bilip ettiklerimize,bilmeyip ettiklerimize.

Delete

Kayıtlı Kullanıcı
Tek sermayemiz ömür çünkü,

Her birimiz ayrı bir dünya yaşadık, yaşıyoruz ve yaşayacağız. Ya uzun sürdü bu ömür, ya da çocukluğumuzda bir hastalık ciğerimizi çürüttü. Belki herhangi bir insan gibi bir araba kemiklerimizi ezdi, bir bombaya kurban gittik, kalbimiz habersiz bir krizin baskınıyla dinlenmeye çekiliverdi.

Tüm yaşantımızmış gibi algıladığımız dünyadaki ömür, aslında ahirette yaşayacağımız sonsuzluğa nisbeten birkaç saniyeden ibaret. Dünyadaki ömrün sonsuzluğa oranla miktarı ne kadar küçükse, aynı sonsuzluğa oranla değeri o kadar büyüktür. Çünkü sonsuzluğa değin sürecek hayatın nerede ve nasıl geçeceğini, ömür denilen birkaç saniye boyunca neler hissettiğimiz, istediğimiz ve yaptığımız belirleyecek.

Bir yılın değerini, Tek dersten kalan öğrenci bilir.
Bir ayın değerini, Prematüre bir çocuk doğuran anne bilir.
Bir haftanın değerini, Haftalık derginin editörü bilir.
Bir dakikanın değerini, Uçağı kaçıran yolcu bilir.
Bir saniyenin değerini, Kaza atlatan kişi bilir.
Bir milisaniyenin değerini, 100 metrede gümüş madalya alan atlet bilir

Ruhumuzu tatmin edebilecek tek karşılık, şeytanın ütüleyip boyaladığı maddede kokuşmak değil, İslam yolunda, zamanımızı en iyi şekilde kullanarak sonsuzluğun sahibiyle kurulacak dostluk ışığında sonsuzlaşmaktır.

peygamber aşığı

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum kardeşım
zaman ne kadar kıymetlı değıl mı
onemlı olan bu zamanı en ıyı şekılde değerlendırmek
cok guzel ıfade etmışsın
ALLAH RAZI OLSUN ALLAHA EMANET OL

ezom_35

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum kardesim cok guzel anlatmisin zamanin ne kadar kiymetli oldunu ALLAH RAZI OLSUN AEOL

safiye

Kayıtlı Kullanıcı
Tek sermayemiz ömür çünkü,

Her birimiz ayrı bir dünya yaşadık, yaşıyoruz ve yaşayacağız. Ya uzun sürdü bu ömür, ya da çocukluğumuzda bir hastalık ciğerimizi çürüttü. Belki herhangi bir insan gibi bir araba kemiklerimizi ezdi, bir bombaya kurban gittik, kalbimiz habersiz bir krizin baskınıyla dinlenmeye çekiliverdi.

Tüm yaşantımızmış gibi algıladığımız dünyadaki ömür, aslında ahirette yaşayacağımız sonsuzluğa nisbeten birkaç saniyeden ibaret. Dünyadaki ömrün sonsuzluğa oranla miktarı ne kadar küçükse, aynı sonsuzluğa oranla değeri o kadar büyüktür. Çünkü sonsuzluğa değin sürecek hayatın nerede ve nasıl geçeceğini, ömür denilen birkaç saniye boyunca neler hissettiğimiz, istediğimiz ve yaptığımız belirleyecek.

Bir yılın değerini, Tek dersten kalan öğrenci bilir.
Bir ayın değerini, Prematüre bir çocuk doğuran anne bilir.
Bir haftanın değerini, Haftalık derginin editörü bilir.
Bir dakikanın değerini, Uçağı kaçıran yolcu bilir.
Bir saniyenin değerini, Kaza atlatan kişi bilir.
Bir milisaniyenin değerini, 100 metrede gümüş madalya alan atlet bilir

Ruhumuzu tatmin edebilecek tek karşılık, şeytanın ütüleyip boyaladığı maddede kokuşmak değil, İslam yolunda, zamanımızı en iyi şekilde kullanarak sonsuzluğun sahibiyle kurulacak dostluk ışığında sonsuzlaşmaktır.

selamün aleyküm kardeşim ne kadarda güzel anlatmışsın, konunun anlamını daha da zenginleştirmişsin emeğinize sağlık hayırlı sabahlar

safiye

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum kardeşım
zaman ne kadar kıymetlı değıl mı
onemlı olan bu zamanı en ıyı şekılde değerlendırmek
cok guzel ıfade etmışsın
ALLAH RAZI OLSUN ALLAHA EMANET OL

aleyna ve aleykümselam kardeşim inşallah hepimiz zamanı en güzel şekilde değerlendirenlerde oluruz rahman ve rahim olan hepimizden razı olsun inşallah dualarnızda yer almak duası ile

deliyurek

Kayıtlı Kullanıcı
O Yapacağimiz Bir Dakika Gerçek Müslümanliğin öbür Dünyada Bize Yarari çok Olacak Arkadaşlar

safiye

Kayıtlı Kullanıcı
Neler yapiyoruz arkadaşlar 1 dk içerisnde hangilerini uyguluyoruz uygulamaya çalişiyoruz selamün aleyküm

Bahar_58

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleyküm

ALLAH (c.c) Razi Olsun Kardesim 1 Dakkikada neler Yapabiliriz... Zamaninizi Dolu Dolu Gecirmek dilegiyle

sinemflora

Kayıtlı Kullanıcı
Selamin akeyküm ablalarim abileim biz ailece dinimizi seweriz we su an saat 12:14 tam kuran kursundan döndüm size yaazi yazdim ama daha çok çocuk bilgileri yapip yenileseydiniz

safiye

Kayıtlı Kullanıcı
Selamin akeyküm ablalarim abileim biz ailece dinimizi seweriz we su an saat 12:14 tam kuran kursundan döndüm size yaazi yazdim ama daha çok çocuk bilgileri yapip yenileseydiniz

aleykümselam güzel kardeşim hoşgeldin
inş. çocuklar içinde yaparız bişiler
selametle
allaha emanet ol

ÖMEREFE

Kayıtlı Kullanıcı
Safiye bende geldim kardeşim bu forumu yeni gördüm ve çok güzel olmuş hepimizin silkelenmesine vesile oldun allah senden razi olsun ölüm herkesin ensesinde 1 dk hatta 1 sn ye bile beklemez

safiye

Kayıtlı Kullanıcı
Safiye bende geldim kardeşim bu forumu yeni gördüm ve çok güzel olmuş hepimizin silkelenmesine vesile oldun allah senden razi olsun ölüm herkesin ensesinde 1 dk hatta 1 sn ye bile beklemez

RABBİM HEPİMİZDEN RAZI OLSUN İNŞALLAH KARDEŞİM DUALARINDA YER ALMAK DUASI İLE:a44:

elifnur

Kayıtlı Kullanıcı
elinize sağlık allah razı olsun hayatta bir dakika bile nekadar değerli oysa değerini bilene a.e.o.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt