Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

SADECE 5 SN İSTİYORUM! (1 Kullanıcı)

funDA NaZ

Kayıtlı Kullanıcı
RE: SADECE 5 SN İSTİYORUM!

~anamaya senın ıcın uzuldum allah butun ınsanlıga dert sıkıntı vermesın en önemlısıde saglıksız bırakmasın;););) allah yardımcın olsun ıns en kısa zamanda dertlerınden sıkıntılarından kurtulursun ;);););)

Resul Aydın

Kayıtlı Kullanıcı

anamaya yazdı:
KARDEŞLERİM BUNCA ZAMANDIR BURADA HEP PAYLAŞTIK AĞLADIK GÜLDÜK HER SIKINTIMDA SİZLERE SIĞINDIM ALLAH RAZI OLSUNKİ DUANIZI EKSİK ETMEDİNİZ SİZLERDEN BİR İSTEĞİM VAR BAŞIMDA ÖYLE BİR SIKINTI VAR Kİ HAYIR MI ŞER Mİ BİLEMİYORUM.ALLAHIMA SIĞINIYORUM GÜNLERDİR ARTIK BUNU PAYLAŞIP DERDİME DERMAN OLMANIZ İÇİN SİZLERDEN YARDIM İSTEMEYE KARAR VERDİM.ŞUAN BU YAZIYI OKUYUPTA AKLINIZDAN GÖNLÜNÜZDEN BİLE GEÇİRSENİZ YETER BANA YAZMASANIZDA TEK İSTEĞİM "ALLAH YARDIMCIN OLSUN" DEYİN YETER KİMİN DUASI KABUL OLUR BELLİ OLMAZMIŞ BANA ZAMAN AYIRIP OKUYAN İÇİNDEN ALLAH YARDIMCIMN OLSUN DİYEN DEMEYEN HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN HAKKINIZI HELAL EDİN!

ESSELAMÜNALEYKÜM.
AZİZ KARDEŞİM.

SEN, TAM BİR TEVEKKÜLLE "ALLAH"A SIĞIN.

"SİZE ŞER GİBİ GELENLERDE HAYR, HAYR GİBİ GELENLERDE ŞER VARDIR, LAKİN SİZ BUNLARI BİLEMEZSİNİZ" "AYET-İ KERİME"

ALLAH"A EMANET, EMANETE SAHİP OLUNUZ.

ysmnkaos

Kayıtlı Kullanıcı

Her ne sizi düşündürüyorsada unutmayın,

"çekilen sıkıntı ve keder, sonunda şükür nimetini tatmak için bir vesiledir..."

ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN

ALLAHA EMANET OLUNUZZ

tekin

Kayıtlı Kullanıcı

allah(cc) yardımcın olsun kardeşim sıkıntına derman bulursun inşallah ama unutma ki hayır görünen işlerde şer; şer görünen işlerde hayır olabilir orasını allah bilir canını sıkma

esved

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH YARDIMCIN OLSUN.

sedannur38

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMÜNALEYKÜM DEĞERLİ KARDEŞİM.ALLAH CC KAKKINIZDA HAYIRLISINI İHSAN ETSİN.ALLAH CC YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN.DUALARIMIZDASINIZ İNŞALLAH ALLAH CC EMANET OLUN SELAMETLE KALIN.ÜMİTSİZLİĞİ SAKIN KAPILMAYIN.RABBİM ŞÜPHESİZ FERAHA ERDİRECEKTİR DÜZE ÇIKARACAKTIR.ALLAH CC YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN....

su misali

Kayıtlı Kullanıcı

Allah yardımcın olsun

abdullah_47

Kayıtlı Kullanıcı

Allah (c.c) yardımcın olsun selametle kalınB)

Rüyam3

Kayıtlı Kullanıcı

Sıkıntın nedir bilmiyorum ama belliki derdin büyük kurban olduğum Allah'ım yardımcın olsun B)B)B)

energy

Kayıtlı Kullanıcı

[big][/big][big][/big]Allah yardımcın olsun.Vardır herşeyde bir hayır.Çokça La havle vela........ çek.Allaha emanet ol.B)

ebrar_21

Kayıtlı Kullanıcı

sıkıntın her ne ise RABBİM yardımcın olsun,dualarınla dualarımızla inş feraha kavuşursun şu varki mümin kardeşin diğer bir mümin kardeşine yaptığı dua daha makbulmüş hatta o kişi için de melekler dua ederlermiş.işte böyle birbirimize dualarımızda yer verelimki meleklerde bizim için dua etsin.EN GÜZELE EMANET OLUN...Güzel haberlerini eksik etme bizden sıkıntından feraha çıkınca olurmu?B)B)B)

tufan_78

Kayıtlı Kullanıcı
Allah yar ve yardımcın olsun kardeşim

ebuzer25

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim her şeyi hakkınızda hayırlısını nasib etsin.allah yardımcınız olsun

tuba_m

Kayıtlı Kullanıcı
senin o guzel canini sIkan tum skntilardan kurtulursun insallah kardesim allah(c.c) yar ve yardimcin olsun.

nurullah_1986

Kayıtlı Kullanıcı
Allah yardımcın olsu kardesim hersey gönlünce olur inşallah umutsuzluğa kapılma hiçbirzaman..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt