Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

SADECE 5 SN İSTİYORUM! (1 Kullanıcı)

anamaya

Kayıtlı Kullanıcı
KARDEŞLERİM BUNCA ZAMANDIR BURADA HEP PAYLAŞTIK AĞLADIK GÜLDÜK HER SIKINTIMDA SİZLERE SIĞINDIM ALLAH RAZI OLSUNKİ DUANIZI EKSİK ETMEDİNİZ SİZLERDEN BİR İSTEĞİM VAR BAŞIMDA ÖYLE BİR SIKINTI VAR Kİ HAYIR MI ŞER Mİ BİLEMİYORUM.ALLAHIMA SIĞINIYORUM GÜNLERDİR ARTIK BUNU PAYLAŞIP DERDİME DERMAN OLMANIZ İÇİN SİZLERDEN YARDIM İSTEMEYE KARAR VERDİM.ŞUAN BU YAZIYI OKUYUPTA AKLINIZDAN GÖNLÜNÜZDEN BİLE GEÇİRSENİZ YETER BANA YAZMASANIZDA TEK İSTEĞİM "ALLAH YARDIMCIN OLSUN" DEYİN YETER KİMİN DUASI KABUL OLUR BELLİ OLMAZMIŞ BANA ZAMAN AYIRIP OKUYAN İÇİNDEN ALLAH YARDIMCIMN OLSUN DİYEN DEMEYEN HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN HAKKINIZI HELAL EDİN!

meftun61

Kayıtlı Kullanıcı
RE: SADECE 5 SN İSTİYORUM!

SELAMUN ALEYKÜM KARDEŞİM RABBİM YAR VE YARDIMCIN OLSUN.

Kaan Erdem

Yönetici
Re: Sadece 5 sn istiyorum!

Re: Sadece 5 sn istiyorum!

selamünaleyküm değerli kardeşim.ALLAH celle celaluh kakkınızda hayırlısını ihsan etsin.ALLAH celle celaluh yar ve yardımcınız olsun.dualarımızdasınız inşallah ALLAH celle celaluh emanet olun selametle kalın.ümitsizliği sakın kapılmayın.rabbim şüphesiz feraha erdirecektir düze çıkaracaktır.

anamaya

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH CÜMLENİZDEN RAZI OLSUNNN ÇOK SAĞOLUN HAKKINIZI HELAL EDİNN

A

Arzu_76

Sevgili kardeşim Allah (CC) yardımcın olsun.

Rabbim dualarını kabul etsin.

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı

RABBİM YAR VE YARDIMCINIZ OLUR İNŞALLAH...

nesrin_77

Kayıtlı Kullanıcı

Allah ( cc ) yar ve yardımcın olsun. Dualarımızdasın inşallah. Allah hakkında herşeyin hayırlısını nasip etsin. Allah' a ( cc ) emanet olun.

tuba07

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞİM...

MEVLAM SIKINTINIZI EN KISA SÜREDE HHAYRA ÇEVİRSİN İNŞAALLAH

HAK YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN...

SELAMETLE...

emine364

Kayıtlı Kullanıcı

RABBİM TÜM SIKINTILARINIZDA HAYIRLAR İLE KURTARSIN İNŞALLAH.ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN.
HAYIRLI GÜNLER

anamaya

Kayıtlı Kullanıcı

amin kardeşlerim çok sağolun inşallah dualarınız vesilesi ile sıkıntımdan tez zamanda hayırlısıyla kurtulurum.

huzunlu_gurbet

Kayıtlı Kullanıcı

selamunaleykum degerli kardesim o seni uzen konu her ne ise ALLAH hayirlisini nasip etsin insallah uzulme her is olacagina varir ALLAH yar ve yardimcin olsun insallah selam ve dua ile B)B)B)

FEYZAADALI

Kayıtlı Kullanıcı

SELAMUN ALEYKÜM KARDEŞİM İNŞAALAH RABBİM ÇEKTİĞİN SIKINTIYI HAYRA ÇEVİRİR.TEZ ZAMANDA FERAHA ÇIKARIR. RABBİM YAR VE YARDIMCINIZ OLUR İNŞAALLAH.

l@l

Kayıtlı Kullanıcı

S.A. Yüce Rabbim her ne sıkıntınız varsa tez zamanda yardım etsin, sabır versin, hakkınızda hayırlısını versin...
Hepimizin zor atlattığı ve hiç bitmeyecekmiş gibi gelen sıkıntılarımız vardır. Ama biliyoruz ki bunlar hep birer imtihandır, önemli olan şeytana uyup isyan etmemek, Rabbimden sabır dilemek, yardım istemektir....
ALAH(c.c.) sabır versin yar ve yardımcımız olsun amin inşaallah...

desertrose

Kayıtlı Kullanıcı

Selamun aleykum.. Allah c.c. yardımcınız olsun kardeşim.. İnşaAllah bu sıkıntıları atlatırsınızB)B)B)

nuresma

Kayıtlı Kullanıcı

s.a. Rabbim yardımcınız olsun kardeşim. bi istihareye yatsanız derim. Rabbim gönlünü ferahlatsın inş.

yelizfurkan

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAHU TEALA NE SIKINTINIZ VARSA YARDIMCI OLUR İNŞALLAH HER NE OLURSA HAYIRLISINI NASİP EDER İNŞALLAH. YÜCE RABBİM YOLUNUZU AÇIK EYLESİN!

RECEB-I KAMER

Kayıtlı Kullanıcı

S.ALEYKÜM RABBİM YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN..HAKKINIZDA,HAKKIMIZDA HER DAİM HAYIRLISINI NASİB ETSİN..ALLAHA(c.c.)EMANET OLUN..

firdes

Kayıtlı Kullanıcı

ESSELAMUNALEYKÜM VERAHMETULLAHİ VEBREKATUHU.
ÖNCE YARADANA SIĞINALIM İNŞALLAH.ALLAH(CC)YAR VE YARDIMCIN OLSUN İNŞALLAH,DEĞERLİ ANAMAYA.

SELAM VE DUALARIMLA
..B)B)B)B)B)B)B)

CEVDET-71

Kayıtlı Kullanıcı

S.A. KARDEŞİM ALLAH YARDIMCIN OLSUN ALLAH NE MURADIN VARSA VERSİN ALLAH İKİ CİHANDA YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN İNŞALLAH ALLAHA EMANET OL KARDEŞİM B)B)B)B)

seromil

Kayıtlı Kullanıcı

ALLAH HEPİMİZE ÖNCE ACISIN ALLAH TEALA GÜNAHLARIMIZI AFFETSİN TÜM İNSAN OĞLUNUN BU KARDEŞİMEDE YARDIM EDER İNŞALLAH AMA KONU NEYDİ BELKİ YARDIMCI
OLURDUK BİZİM CAMİNİN HOCASI DERKİ İNSAN OĞLUNUN GÜNAHLARINI AYAĞININ ALTINA KOYSALAR GÖĞE ERER DER HAKETTEN DOĞRU DEĞİLMİ ARKADAŞLAR . . .

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt