Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Saclarim döküldü (4 Kullanıcı)

nisan

Kayıtlı Kullanıcı
S.A arkadaslar
benim cocukken cok sik ver gür saclarim vardi
Ama bunda 7 sene önce cok döküldü
simdi cok az sacim var
ne yapabilirim? bildiklerinizi paylasirsaniz sevinirim. Evde bulunabilecek malzemelerle neler yapabilirim. Belki gec kalmisimdir.
Anneme diyorum bedduan tuttu.ben cocukken dermis su kizin az saci olsada tarmazi kolay olsa diye :)

Vesselam

Selma_

Kayıtlı Kullanıcı
RE: Saclarim döküldü

s.a hayırlı akşamlar. bildiğim bir malzeme listesi var faydasını dokunacağını da tahmin ediyorum. ama malesef ezberimde yok.:|isterseniz sonra bu listeyi size veririm.a.e.o

yaren-34

Kayıtlı Kullanıcı

BENCE İLK ÖNCE BİR KAN SAYIMI YAPTIRIN.KANDA PROBLEM VARSA KANSIZLIK GİBİ BU NEDEN OLABİLİR.EGER SORUN YOKSA BİR CİLDİYECİYE GİDİN.ONDAN SONRA GEREKLİ OLAN BAŞKA ÇARELERE MÜRACAT EDİN.BİTKİ KARIŞIMLARI ELBETTE ÇOK İYİ GELECEKTİR FAKAT BENCE YUKARDA DEDİM GİBİ YAPARSANIZ DAHA ÇABUK NETİCE ALACANIZDAN EMİNİM.B)B)B)

yaren-34

Kayıtlı Kullanıcı

BENCE İLK ÖNCE BİR KAN SAYIMI YAPTIRIN.KANDA PROBLEM VARSA KANSIZLIK GİBİ BU NEDEN OLABİLİR.EGER SORUN YOKSA BİR CİLDİYECİYE GİDİN.ONDAN SONRA GEREKLİ OLAN BAŞKA ÇARELERE MÜRACAT EDİN.BİTKİ KARIŞIMLARI ELBETTE ÇOK İYİ GELECEKTİR FAKAT BENCE YUKARDA DEDİM GİBİ YAPARSANIZ DAHA ÇABUK NETİCE ALACANIZDAN EMİNİM.B)B)B)

faruk_omer

Kayıtlı Kullanıcı

çok üzüldüm.allah şifa versin inşB)B)B)

nisan

Kayıtlı Kullanıcı

cild doktoruna gittim ama, kosmetik bir ilac yazdi oda cok pahali
60 euro. bisey de demedi :(

ŞEB-İ ARUS

Kayıtlı Kullanıcı
sanırım aynı sorunu yasıoruz benımde son zamanlarda felaket bir sac dökülmesi sorunum var ee saclarda uzun olunca malesef içim acıyo :( rabbim hepimize şifasının verir inş. öte yandan senın bir sorunun daha varmiş başka bi yerde okudum burdada yazım dedim. zamn zamn hepimizde o tarz seyler olur ewlilik kutsal bir muhessese oldugu için bu istemekte gayet normaldir diye düşünüorum ve bir psikolojik sorunla alakalı olabileceigini sanmıorum tabi saplantı haline getirmezsek bu olayı.rabbim inş sanada banada ewlilgi hakkıyla isteyen herkesede nasip ederde bu görewimizin hakkınıda veririz.selametle.

safiye

Kayıtlı Kullanıcı
s.a.
Diğer arkadaşlariminda dediği gibi sağlikla alakali problemlerden kaynaklaniyor olabilir bir uzamana gitmenizi şiddetle öneriyorum. Saç dökülmesi mevsime , strese , sikintiya bağli oalrakda değişebiliyor.

Bioxsin in işe yaradiğini duydum ancak fiyat olarak pek uygun değil
diğer bir yöntemde badem yaği tüylerde artiş meydana getiriyor ben denedim ve gördüm tabi karar sizin
rabbim şifalar versin

dualarnizda yer almak duasi ile selamün aleyküm

yaralı kalp

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm güzel kardeşim sağlık porlemin yoksa şayet 3 ayda bi uçlarından kestir kesim boya zamanı gelincede dökülme yapar sana tavsiyem hakiki zeytin yağı bağdem menekşe yılan yağı çok iyi hepsinden aynı miktarda kullancan bide bepanten iğnesini karıştır yağın içerisine 1 saat bekletip 3 şampuan yap 2 gün sonra bir şampuan yap maksat yağı hemen arındırmamak yaosa bakımın faydası olmaz düzenli olarak kullanırsan sonuç alırsın haftada 1 gün 15 günde bir sonra ayda 1 gün yapacaksın allah acil şifalar versin.a.e.olun.

hislerimm

Kayıtlı Kullanıcı
s a rabbim acil şifalar versin bende (yaralı kalp )adlı arkadaşa katılıyorum belli zamanlarda kestirirseniz azda olsa yararlı olacağını düşünüyorum hayırlı akşamlar ..

imported_Beyaz_

Kayıtlı Kullanıcı

Bende katılıyorum önce saglıgınızı kontrol ettirin guatr gibi birşeyde olabilir çevremde öyle bir iş arkadaşım oldu rabbim acil şifa versin

sevgi-gülü

Kayıtlı Kullanıcı
benimde gecen yil öyle olmustu
doktora gittim.asiri sac köpükleri kullanmaktan oldugunu söyledi
bana 4euro bedelinde bir ilac yazdi ve bunu hergün sürdüm saclarima
1ayda kendine geldi simdi eskisi kadar gür ve SIK
sanada acil sifalar kardesim
doktora git baskada bisey demem sana

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt