Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Sacit Onan - Acı(video) (1 Kullanıcı)

AY-YA

Kayıtlı Kullanıcı
ve sözün bittiği yer :(:(:(

Nur_u Secde

Kayıtlı Kullanıcı
evet bir gün bizi de vurucaklar.....daha neyi bekliyor devlet büyükleri.biraz önce devletin başbakan ve cumhurbaşkanının basın açıklamasını izledim.daha fazla kayıp olmadan israil bu savaşı durdursun,dünya neden seyirci kalıyor?diyor başbakan...gülsem mi ağlasam mı?daha ne kaybından bahsediyor.türkiyede seyirci kalmıyor mu.siz napıyorsunuz?Allahım sabır sabır.sabaha kadar gazze çocuklarıyla ilgili vahşet görüntülerini izledim.sonuna kadar izledim.unutmamak için,dünyevi hayata dalmamak için ,her izlediğimde içim yandı.Allahım islam liderlerinden ses yok ses...

ayşe-rana

Kayıtlı Kullanıcı
ne kadar çok söz söylense acizliğimiz o kadar çok diye düşünüyorum.konuştuğumuza göre birşey yapamıyoruz.ne acı,cansız taşlar gibi olduğumuz yerde durmamız.
geçen çağlayan mitingine bebeğimden dolayı katılamadım.eşimgitti.evden izlerken o kadar kendimi kötü hissettim ki.zalimi durdurmayacak kadar aciziz ve sadece çaresizce sesimizi duyurmaya çalışıyoruz.

çobansız kalan sürünü SEN çobansız bırakma Allah'ım!...........

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı
[ı][sıze=4]evet bir gün bizi de vurucaklar.....daha neyi bekliyor devlet büyükleri.biraz önce devletin başbakan ve cumhurbaşkanının basın açıklamasını izledim.daha fazla kayıp olmadan israil bu savaşı durdursun,dünya neden seyirci kalıyor?diyor başbakan...gülsem mi ağlasam mı?daha ne kaybından bahsediyor.türkiyede seyirci kalmıyor mu.siz napıyorsunuz?allahım sabır sabır.sabaha kadar gazze çocuklarıyla ilgili vahşet görüntülerini izledim.sonuna kadar izledim.unutmamak için,dünyevi hayata dalmamak için ,her izlediğimde içim yandı.allahım islam liderlerinden ses yok ses...[/sıze][/ı]

çok haklısın kardeşim.nedesek ne yapsak az kardeşlerimiz için.insanlık ölüyor resmen.herkes kendi çıkarını düşünüyor.günün birinde bu zulüm bizide boğacak korkarımki

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı
ne kadar çok söz söylense acizliğimiz o kadar çok diye düşünüyorum.konuştuğumuza göre birşey yapamıyoruz.ne acı,cansız taşlar gibi olduğumuz yerde durmamız.
geçen çağlayan mitingine bebeğimden dolayı katılamadım.eşimgitti.evden izlerken o kadar kendimi kötü hissettim ki.zalimi durdurmayacak kadar aciziz ve sadece çaresizce sesimizi duyurmaya çalışıyoruz.

[sıze=3]çobansız kalan sürünü sen çobansız bırakma allah'ım!...........[/sıze]

evet icraat işi hükümetin.bizler onları bu icraate sürükleyecek kişileriz biz susarsak onlar daha çok gevşerler.selametle.bu pazar sıhhıyede miting var.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt