Kardeşler sabrediyorum dua ediyorum.İş bulamıyorum aylardır.artık sinirlerim gergin kötüyüm.ama çok şükür yinede ailem yanımda ve sağlığım çok iyi ŞÜKÜR binlerce kez.ama işsizlik çok zor sabırrr.SABREDERKEN BANA DESTEK OLUN.ALLAH RIZASI İÇİN.
Selam Kardes.
Bak, isini helal olmadigi icin biraktin. Elbet Rabbim sana baska bir yol acar. ALLAH (c.c) senide böyle imtihan ediyor. Dualaramiz seninle. Insallah hakkinda en hayirlisi olur. Sen sabret, umudunu kesme. Gerisi olur insallah![]()
Kesinlikle.. Sen en dogrusunu yaptin. Aile'ne haram lokma yedirecek halin yoktu tabiki. Issizlik zor tabi, ama rahat ol. Elinden geleni yaptin sonucta. Gerisini ALLAH'tan bekle. Süphesiz o kerim olan. Bugün Cuma gecesi, bu mübarek gecelerde insallah dualar kabul olur.
Rabbim sabir versin. Bu imtihanida atlatmayi nasib etsin.![]()
Kardeşim her şerde bir hayır her hayırda bir şer vardır. Allah'ım her zaman en hayırlı olanını nasip eder. Siz sabredin. Aslında bir bakın...
Sadrediyorsunuz. Ve en önemliside aileniz yanınızda. Ya size iş bulamadığınızdan dolayı sitem edip her gününüzü berbat etselerdi? Ne mutlu size destek olan bir aileniz var. Bir yönden ailenizin değerini hergün anlıyor ve şükretmeniz gerektiğinizi hatırlıyorsunuz.
Herkesin imtihanı farklı. Yüce Rabbimiz her kulunu ayrı ayrı imtihan ediyor. Bakın şu dünyaya. Dertsiz olan mı var? Herkesin bir sıkıntısı bir derdi var. Ben bu imtihanı geçebileceğinize inanıyorum. Çünkü sizi bu forumda tanıdığım kadarıyla sıkıntılara göğüs gerebilecek kadar güçlü ve Allah'ın imtihanlarını sabır ve dualarla aşabilecek kadar imanınızın kuvvetli olduğunu düşünüyorum. Ben size güveniyorum ve dualarım sizinle. Allah yar ve yardımcınız olsun kardeşim...