RE: Sabır İmtihanı...
allah razı olsun ...gonderın de guzellık gorsunler...allah a emanet hemserım..selametle..
zerrin yazdı:
BEN GİDERİM EN AZ SENEDE BİR SEFER.. EVET ÇOK GÜZELDİR. DOST_37 ABİMİİZN AÇTIĞI FORMDA RESİMLERDE EKLEMİŞTİM. GERÇİ TAM OLARAK DEĞİL. AMA GÜZELLİĞİ GÖZLER ÖNÜNE SERİYOR YİNEDE. MEMLEKETİMİZ ÇOK GÜZELDİR..m_muaz yazdı:
zerrin yazdı:
EVET HEMŞERİYİZ SİZİNLE.. BENİMDE MEMLEKETİM KASTAMONU.. TAŞKÖPRÜ YADA HANÖNÜ DİYEBİLİRİZ. YOKSA SİZDEMİ ORDAN?m_muaz yazdı:
zerrin yazdı:
ALLAH (C.C.) RAZI OLSUN.. ÇOK GÜZEL BİR YAZIYI BİZİMLE PAYLAŞTINIZ.. YUSUF ALEYHİSSELAM, İSA ALEYHİSSELAM VE SÜLEYMAN ALEYHİSSELAMDAN VERİLEN ÖRNEKLER ÇOK GÜZEL..
BU ARADA BİŞEY SORCAKTIM.. SANIRIM HEMŞERİMSİNİZ. DAHA ÖNCE FORMDA DİKKATİMİ ÇEKMİŞTİ. UMARIM YANLIŞ DEĞİLDİR. KASTAMONULUYUM BEN..
ALLAH RAZI OLSUN..GUZEL YORUMUNUZDAN DOLAYIB) KASTAMONU LUYUM SIZDEMI..B)
ne guzel sevındım..bır hemserımın olmasına..ben arac lıyım ama bır kere gıttım ..burda dogdum buyudum..ama cok guzel memleketımız ..bızım..degılmı..
ben arac lıyım ama burda dogdum bır sefer gıttım oraya..cok guzel benım memleketım..
allah razı olsun ...gonderın de guzellık gorsunler...allah a emanet hemserım..selametle..