selamün aleyküm
bende 500 tane kavser okurum inşallah.allah c.c. Kabul etsin
hayırlı akşamlar
selam aleyküm kardeşim allah razı olsun bende şimdilik 500 tane kevser süresi alıyorum allah kabul etsin.
Bu mübarek günlerde rabbim bizleri affedip ellerimizi dergahından boş çevirmeyip gönül muradlarımızı dualarımızı kabul etsin hayırlısıyla inşallah.
Selam ve dua ile allah'a emanet olun herşey gönlünüzce olsun.
allah(c.c.) razi olsun kardeslerim.ben de 500 tane kevser aliyorum insallah kabul olunur.amin
selAMÜN aleyküm bende okurum ancak okudukça bildireyim şimdiden rakam vermek istemiyorum
rabbim kabul eylesin inşallah selam ve dua ile
selamun aleyküm
bende 500 tane okuyum inşallah.
Hayırlı günler
Güncelleme...
selamün aleyküm kardeşim :a07:
iyisindir inşallah güncelleme yapmışsın emeğine sağlık kardeşim
RABBİM kabul buyursun inşallah dualarımızı
ALLAH a emanetsin kardeşim
selam ve baki dualarımla...
Aleyküm Selam
Çok şükür iyiyim kardeşim sen nasılsın?
Konuyu aktif hale getiriyorum ara sıra katılım olsun diye
Amin kardeşim inşaAllah kabul gören dualardan olur...
Hayırlı Günler...
elhamdürillah kardeşim aslında iyi değilim ama RABBİM bir şekilde sabır veriyor inşallah onun izniyle herşey yoluna girecektir onu bekliyorum bende bayan olmak çok zor bu memleket öle bi hale gelmiş ki ibadet etmek bile kimilerine göre suç ben galiba bu hayatı daha doğrusu insanları anlayamadığım için bir türlü alışamadım alışamıcamda tek dileğim sıkıntılardan kurtulup ALLAH yolunda ona yapabildiğim kadarıyla ibadet edebilmek başkada bi dileğim yok ALLAH hepimizin yardımcısı olsun inşallah
ALLAH a emanet ol kardeşim
selam ve baki dua ile...
ben almış olduğum 500 adeti okudum.Sonra yine alırım inşallah.Allah c.c. kabul etsin
Selamün Aleyküm
Kardeşim Rabbim senin ve senin gibi içi ibadet etme aşkıyla olan bütün kullarının yar ve yardımcısı olsun inşaAllah Allah c.c. razı olsun içini ferah tut ne güzel yazmışsın kendimden utandım ben senin gibi değilim içimde ibadet etme aşkı yok hissetmiyorum zorluyorum şunu yapim bunu yapim diyorum ama sizin gibileri görünce ben hiç bişey yapmıyorum diyorum en basidi İncinur 9 yaşında Allah c.c. ve peygamber sevgisi var ben çok istesemde bilemiyorum ama içimde kendimi hep zorluyorum namaz kıl tesbih çek Yasin oku vs. gibi sen içinde yaşadığın aşkın değerini bil kardeşim o yüzden de için ferah olsun Rabbim iki cihanda yüzünü güldürenlerden eylesin inşaAllah...