Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Sabah şerifleriniz hayırlı olsun (1 Kullanıcı)

EFECE

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.efece.tr.cx
hayırlı ve bereketli sabahlar inşALLAH YORUCU BİR GÜN BİZİ BEKLİYOR HEMDE SKINTILI ALLAHIM YAPTIGIM YANLIŞLARI DÜZELTMEME YARDIMCI OL

gulcan_mevlut

Kayıtlı Kullanıcı
Günaydın kardeşim nasılsın neden sıkıntılı bi gün çokmu yoğun çalışıyorsunuz

EFECE

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.efece.tr.cx
HAYIR AMA SIKINTILAR VAR ABLA dine yönelmeden önce yaptıgım bazı yanlışlar şimdi bni zorluyor inşALLAH sıkıntılarımı atlatırım

gulcan_mevlut

Kayıtlı Kullanıcı
Anladım kardeşim rabbim yar ve yardımcın olsun herşey gönlünce olur inşallah

EFECE

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.efece.tr.cx
abla ben ön muhasebedeyim şimdilik ama bayramda çıkyorum ALLAHIN İZNİYLE , ayriyeten açık ögretim işletme 3.sınıftayım dualarınızda beni de unutmayın inşALLAH

YARALI KAPL

Kayıtlı Kullanıcı
HAYIR AMA SIKINTILAR VAR ABLA dine yönelmeden önce yaptıgım bazı yanlışlar şimdi bni zorluyor inşALLAH sıkıntılarımı atlatırım
selamın aleyküm hayırlı sabahlar allah yar ve yardımcın olsun,gönlünü ferah tut allaha sıgın atlatamayacağın dert yoktur.yaşadıklarını bilmiyorum ama her ne olursa olsun rabbim çok büyük selam ve dua ile kal

EFECE

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.efece.tr.cx
Allah razı olsun abicim veya ablacım kendinizi tanıtırmısınız sizde konyalısınız herhalde

YARALI KAPL

Kayıtlı Kullanıcı
evet bende konyadayım kunduracılarda malzeme satan bir firmada muhasebeciyim ama su deposunda oturuyorum sen nerdesin kardeşim

EFECE

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.efece.tr.cx
Bende terminalin orada bir yem şirketinde ön muhasebedeyim abi, bende eski garaj civarında oturuyrum

YARALI KAPL

Kayıtlı Kullanıcı
oturduğun ev benim işyerine yakın tanışırız inşallah kardeş işyerinde evime yakın neden işden ayrılacaksın şartlarımı iyi değil kardeş

gulcan_mevlut

Kayıtlı Kullanıcı
Heyy beni unutunuz ben istanbulda oturuyorum diye saaf dışımı oldum üzüldüm :(

EFECE

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.efece.tr.cx
Yok abla estagfirullah eyüp sultan hazretlerinin yanına geldik mi yanınıza ugrarız inşallah

senin iş yerin aykent te degil mi nasıl yakın

benim işyerimde senin evine yakın su deposu hangi su deposu bosna tarafındaki mi ,karaaslan tarafındaki mi ?? Mengene tarafında kimi

gulcan_mevlut

Kayıtlı Kullanıcı
Valla konyanın etli ekmaği meşhur diyorlar sipariş verem mi şimdiden :)

YARALI KAPL

Kayıtlı Kullanıcı
Yok abla estagfirullah eyüp sultan hazretlerinin yanına geldik mi yanınıza ugrarız inşallah

senin iş yerin aykent te degil mi nasıl yakın

benim işyerimde senin evine yakın su deposu hangi su deposu bosna tarafındaki mi ,karaaslan tarafındaki mi ?? Mengene tarafında kimi

yok aykent çok uzak orası ankara -aksaray yolu üzeri benim ki bankaların arkası asya finansın arkasındayım ben tekstilcilere yakın evimde bosnadaki su deposu

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt