Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

sabah namazında cemaat olmadığı için ben gittim camiye (1 Kullanıcı)

incinur

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm ramazan ayınız mübarek olsun.kadir gecenizde mübarek olsun .allah günahlarımızı affetsin kalbimiz nurla dolsun işallah.
çok güzeldi çok bizim cami tam karşımızda penceren baktım sabah namaza giden yoktu sayıyorum kaç kişi geliyor diye ama çok gelen varsa merak etmeyin maşalllah diyorum babama dedim benide götür nolur diye babam tamam dedim hemen giyindim az kalsın merdivenden düşüyordum çok heyacanlandım çünkü.
camiye girdim cemaatla namaz kıldım.herkes şaşırdı ama hoca çok sevindi dedim eyer kimse gelmezse cemaat olmazsa bana haber verin ben gelirim .tamma dedi.
keşke erkek olsaydım hep sabahları camiye giderdim.hepinize dua ettim cümlemize.tavsiye ederim dindar erkek abiler sabah namazını camide kılın cemaat çok olsun.benim için çok çok en güzel kıldığım namazdı .........
allaha emanet olun .allah herkese namaz kılmayı nasip etsin herksei ıslah etsin.hidayet versin ..amin.amin.amin

tevbeYA-HAK

Kayıtlı Kullanıcı
zaten sen başka bi çocuksun büyümüş de küçülmüşsün.yerim ben seni ya bu tatlı davranışının karşılığını kat be kat alacaksın inşaallah...güzel kızımm.....

berat05

Yönetici
vealeyküm selam ve Rahmetullahi ve Berekatuhu

vealeyküm selam ve Rahmetullahi ve Berekatuhu

TATLI İNCİNUR' umuz

maaşallah subhanallah diyorum,

geçenlerde ikindi vakti bende bir camiye gireyim dedim...kadın bölümü kilitliydi..İyiki erkeklerin görmediği halı kaplı bir ufak bölüm vardı da orda kılabildim..

camideki kadın bölümleri genelde kilitli oluyor ve bu beni üzüyor...namazımızı kaçırmamak adına camiye giriyor kapalı kapılar çıkıyor...erkekler olduğu için mecburen onların bitirmesini bekliyoruz.

Camilerdeki kadın bölümleri kilitlenmemeli...bende böyle bir yaklaşımla konuya ayrı açıdan bakmak istedim

selam ve dua ile İncinur

GEVHER

Yönetici
ve aleykümselam İNCİNURumuz...

Cemaat bilinci , İslamiyetin en temel taşlarındandır.
Ne güzel ki sen bu bilinçle büyüyor ; Camide ibadet etmenin güzelliğini bu genç yaşta tecrübe ederek öğreniyorsun.
İnşaAllah bu şevkin daha da artarak devam eder ; bu güzel amellerinle ,hem akranlarına hem de büyüklerine örnek olursun.
Rabbim , kıldığın namazları , okuduğun Kur'anı , yaptığın tüm ibadetleri kabul buyursun.

Allah Celle Celalühe emanet ol İNCİNURumuz.

hasgül

Kayıtlı Kullanıcı
Ve aleyküm selam canım,
Maşallah, subhanallah ne güzel bir çocuksun sen.
Allah cc. seni yolunda muvaffak etsin.
Anana babana bağışlasın.
Selametle..

elifimbenim(MERHUME)

Kayıtlı Kullanıcı

bu gül senin için

selamün aleyküm canım benim allah seni böyle tertemiz kalbinle ömrünün sonuna kadar yaşatsın ve sana. mutluluk. huzur .sevgiyi. çokkkkkkkkkkk ibadeti üzerinden eksik etmesin rabbim seni korun inşallah ve yaptığın o tertemiz kalbinden tüm dua'larını kabul etsin allaha emanet ol canım benım

kardelele

Kayıtlı Kullanıcı
canım benim allah tüm yaptığın ibadetleri kabul etsin.seni öpüyorum yanaklarından .allah yar ve yardımcımız olsun.dualarında bizleride unutma canım.selametle kal.

hudavendigar

Kayıtlı Kullanıcı
İncinur evladımız bir kız çocuk olduğu halde cemaat şuurunu yakalamış.Kendisinden Allah razı olsun...

Camiinin süsü cemaattir.Ama ne yazıktır ki günümüz müslümanları bu şuurda maalesef değillerdir..herkes bir arkadaşını kolundan tutup camiiye getirse cami dolup taşar...

mavci

* ZİKİR * FİKİR * ŞÜKÜR *
Yönetici
Esselamünaleykum...

Esselamünaleykum...

Kıymetli İncinur umuz...
Allah CC. razı olsun inşallah...
Senin o günahsız ağzından dökülen duaları Rabbim kabul etsin inşallah...
Aminnn...
Allaha emanet ol...

gülsengül

Kayıtlı Kullanıcı
Ve aleykümselam bitanem
Sitemizin İNCİNURU güzel yürekli tatlı kardeşimizsin sen
Rabbim sana bu inançla hayırlı bir ömür nasip etsin inşaallah..
O güzel dualarına da Amin diyorum
Rabbbim senin gibi günahsız ağızdan yapılan duaları kabul eder inşaallah..
Allaha emanet ol canım benim
selam ve dua ile...

mürmüdük

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
anadoluhaber.blogcu.com
kadelen-cicekleri-07.jpg

BİRİCİK İNCİNURUMUZA...
Allahcc yar ve yardımcın olsun...

imported__BuRaK_

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim kabul etsin inşaAllah güzel kardeşim. MaşAllah.Biliyormusun bana tarif edemiyeceğim bi mutluluk yaşattın biraz da utandırdın:) Ben bu yaşımda daha yeni yeni kılmaya başladım namazlarımı keşke o küçük ve tertemiz kalbinde yaşadığın mutluluğu bende yaşayabilseydim geçmişte. Rabbim sana huzurlu ve dosdoğru bi yaşam nasip eder inşaAllah dua ile kal güzel kardeşim kalbin hep böyle tertemiz kalsın inşaAllah.

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
Ve Aleykum Selam Nurtanem,
RABBİM seni nazarlardan korusun,inş.o temiz kalbinden dökülüp bir okadar temiz dilinden dökülen dualardan bizde nasipleniriz.Duygularımı,söylemek istediklerimi dökemiyorum,çünkü kelimeler kifayetsiz kalıyor.
Allahımseni hertürlü kötülükten,fitne ve fesattan korusun,ne mutlu senin anne babana,ne mutlu sana,ne mutlu bize senin var olduğunu biliyor,dualarında yer almayı umuyoruz.
Selam ve Dua ile
----------
tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.

incinur

Kayıtlı Kullanıcı
zaten sen başka bi çocuksun büyümüş de küçülmüşsün.yerim ben seni ya bu tatlı davranışının karşılığını kat be kat alacaksın inşaallah...güzel kızımm.....

teşekkür ederim .inşallah allah kabul ederse sevap yazar tabi.
allaha emanet olun .allah yolunda olalım

incinur

Kayıtlı Kullanıcı
TATLI İNCİNUR' umuz

maaşallah subhanallah diyorum,

geçenlerde ikindi vakti bende bir camiye gireyim dedim...kadın bölümü kilitliydi..İyiki erkeklerin görmediği halı kaplı bir ufak bölüm vardı da orda kılabildim..

camideki kadın bölümleri genelde kilitli oluyor ve bu beni üzüyor...namazımızı kaçırmamak adına camiye giriyor kapalı kapılar çıkıyor...erkekler olduğu için mecburen onların bitirmesini bekliyoruz.

Camilerdeki kadın bölümleri kilitlenmemeli...bende böyle bir yaklaşımla konuya ayrı açıdan bakmak istedim

selam ve dua ile İncinur

sizede maşallah .aa kapatıyorlarmı ben bilmiyorum.ama olmaz ki biz annemle çarşıya gidiyoruz mesela ezan okununca camiye giriyoruz namaz kılıyoruz .bencede kapatamamaları gerek
selam ve dua ile ......................allah yolundan ayrılmayın.selametle...............

incinur

Kayıtlı Kullanıcı
ve aleykümselam İNCİNURumuz...

Cemaat bilinci , İslamiyetin en temel taşlarındandır.
Ne güzel ki sen bu bilinçle büyüyor ; Camide ibadet etmenin güzelliğini bu genç yaşta tecrübe ederek öğreniyorsun.
İnşaAllah bu şevkin daha da artarak devam eder ; bu güzel amellerinle ,hem akranlarına hem de büyüklerine örnek olursun.
Rabbim , kıldığın namazları , okuduğun Kur'anı , yaptığın tüm ibadetleri kabul buyursun.

Allah Celle Celalühe emanet ol İNCİNURumuz.

evet cemaat çok önemli eğer cemaat olursa şeytan ordan kaçar .cemaat olduğu yerde melekler daha çok olur
inşallah bende hep dindar olmak isterim ölünceye kadar
allah cümlemizin ibadetlerini kabul etsin işallah.allaha emanet olun.allah yolunda olun.selamet...........

incinur

Kayıtlı Kullanıcı
Ve aleyküm selam canım,
Maşallah, subhanallah ne güzel bir çocuksun sen.
Allah cc. seni yolunda muvaffak etsin.
Anana babana bağışlasın.
Selametle..

sizede maşallah .allah sizde yolunda muvaffa etsin.sizide annneize babanıza bağışlasın allah yolundan ayrılmayın.
selametle................

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
MaşaAllah BarekAllah
Canım tertemiz dudaklarından dökülen dualarını RABBİM kabul buyursun İnşaAllah...
Bu gece yine DUA et bize olur mu...
ALLAHım zikrini unutturmasın sana...

hoşçakal...

abı_hayat

Kayıtlı Kullanıcı
bitanem senin çocuk olduğuna inamıyorum.

o denli bilinçli konuşuyor, ve öylesine derin düşünüyorsunki, kendimi senin yanında çok cahil ve zelil hissediyorum. :a03:

Mevla ibadetlerini kabul, yüreğinin temizliğini daim etsin..

duanda bu günahkar ablanıda unutma küçüğüm... :a16::a16:

incinur

Kayıtlı Kullanıcı
aleyküme selam hepinize teşekkür ederim.hepinize dua edicem bu gece inşallah.
allah sizi korusun

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt