Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

sabah namazında aklıma gelenlerrrrr (3 Kullanıcı)

fatma_66

Kayıtlı Kullanıcı
bende aranıza yeni katılduım ama site çok cana yakın kendine cekiyooo
dualarda akla gelmek ne güzel sen mümin kardeşine dua edersin meleklerde sana dua eder

vesselam

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Selamün Aleyküm güzel ablacım..B)
Hayırlı ve bereketli günleriniz olsun inşallah..
Bakın bir güzel konunuzu daha yakaladım:).. Rahman c.c razı olsun ablacım o güzel dualarınız için..Hamd olsun aile olmuşuz gerçekten güzel ablacım..Sizin gibi bir ablam daha oldu bu ailede..Allah c.c razı olsun inşallah..Rahman c.c namazlarınızı, dualarınızı katında makbul eylesin inşallah ablacım..
Selam, dua ve muhabbetle Rabbimize emanetimsiniz inşallah..

neslihantozan

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
pastalar2008.blogcu.com
Selamün Aleyküm güzel ablacım..B)
Hayırlı ve bereketli günleriniz olsun inşallah..
Bakın bir güzel konunuzu daha yakaladım:).. Rahman c.c razı olsun ablacım o güzel dualarınız için..Hamd olsun aile olmuşuz gerçekten güzel ablacım..Sizin gibi bir ablam daha oldu bu ailede..Allah c.c razı olsun inşallah..Rahman c.c namazlarınızı, dualarınızı katında makbul eylesin inşallah ablacım..
Selam, dua ve muhabbetle Rabbimize emanetimsiniz inşallah..

canım benim ve aleyküm selam
benimde bi kızkardeşim oldu allah razı olsun gerçekten rabbime şükür güzel bi aile olduk
çok mutluyum burda ve sizlerle
yine duygulandım ben ya:A
allaha emanet ol
slm ve dua ile

tufan_78

Kayıtlı Kullanıcı
sabah namazına bazen kalkamıyorum ve bu benım çok canımı sıkıyor açıkcası.benımde uykum çok ağır değildir ama sanırım işin vermiş oldugu yorgunluk adeta ölü toprağı gibi serpiliyor üzerimize..biri benı uyandırsıııııın

neslihantozan

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
pastalar2008.blogcu.com
sabah namazına bazen kalkamıyorum ve bu benım çok canımı sıkıyor açıkcası.benımde uykum çok ağır değildir ama sanırım işin vermiş oldugu yorgunluk adeta ölü toprağı gibi serpiliyor üzerimize..biri benı uyandırsıııııın

şimdi namaza kalmak çok kolay
tel alarmları var elektrkli aletlerin alarmları var
o da yoksa ev ahalisi var kardeşimmmm
ben kardeşimle beraber kakıyorum allaha şükür kaçırmıyorz
selametle......

tufan_78

Kayıtlı Kullanıcı
Allah herkese nasip etsin namaz kılmayı..namaz konu olunca hersey durmalı zaten..tesekkür ederim bu azarın için:)

hafizkiz

Kayıtlı Kullanıcı
w.aleykümslam gönlü güzel kardesim anlayorum içindeki sewinci we huzuru o bendede war
MEWLAM ALLAH RIZASI İÇİN BİRBİRLERİNİ SEWEN KULLARINDAN ETSİN
slm we duayla

kasım hadi

Kayıtlı Kullanıcı
ALLAH senden razı olsun.
iyiler dostun ve yoldaşın olsun.
namazlarında bu günahkarıda unutma olurmu.
bende sana dua ederim.
ALLAHA emanet ol.selametle

emin-43

Kayıtlı Kullanıcı
Amin Amin Yüce Mevlam Razi Olsun Selam Ve Dua Ile...:h

tufan_78

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun değerli kardeşim..aslında nerdeyse her konumda yazıyorum..şu forumun istanbulda oturanları birgun bi buluşma ayarlasalar ne güzel olur.sohbet edilir,arkadaşlık ortamı dahada pekişmiş olur.herkes o kadar iyi niyetliki..

bildiklerini paylaşan herkesten Allah razı olsun

neslihantozan

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
pastalar2008.blogcu.com
Allah razı olsun değerli kardeşim..aslında nerdeyse her konumda yazıyorum..şu forumun istanbulda oturanları birgun bi buluşma ayarlasalar ne güzel olur.sohbet edilir,arkadaşlık ortamı dahada pekişmiş olur.herkes o kadar iyi niyetliki..

bildiklerini paylaşan herkesten Allah razı olsun

inşallah öyledir kardeşim
çünkü insan nefsi öyle hain ve açki yapmıycağmız şeyleri yaptırabilir
bundan allah bizi korusun
slm ve dua ile.
allaha emanet ol kardeşim........

tufan_78

Kayıtlı Kullanıcı
kesinlikle haklısın.hepimiz nefsimize yenık dusebiliyoruz.cok demişimdir annem namaa kaldırırken '' anne hemen kalkıyorum ''tabi kalkamamışımdır..yenılıyoruz işte.Allahım inşallah zamanla bunları alır uzerımızden.dunyanın gelip gecici heveslerine bızı yenık dusurmez.nefsimizide yenemeyız aslında tam olarak,terbiye edebiliriz anca..bilmiyorum yanlışmı dusunuyorum.sokaga cıktıgımızda nelerle karşılaşıyoruz.inanın annemle birlikte yuruyemıyorum utanıyorum..nsan istemesede gözü kayıyor ve gunah giriyor.Allahım affet ne olur

neslihantozan

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
pastalar2008.blogcu.com
kesinlikle haklısın.hepimiz nefsimize yenık dusebiliyoruz.cok demişimdir annem namaa kaldırırken '' anne hemen kalkıyorum ''tabi kalkamamışımdır..yenılıyoruz işte.Allahım inşallah zamanla bunları alır uzerımızden.dunyanın gelip gecici heveslerine bızı yenık dusurmez.nefsimizide yenemeyız aslında tam olarak,terbiye edebiliriz anca..bilmiyorum yanlışmı dusunuyorum.sokaga cıktıgımızda nelerle karşılaşıyoruz.inanın annemle birlikte yuruyemıyorum utanıyorum..nsan istemesede gözü kayıyor ve gunah giriyor.Allahım affet ne olur

çok haklısın kardeşim
benimde 4 erkek kardeşim var ikisi abim ikisi kardeşim
ama dışarısı yanan ve sönmeyen ateş gibi
genç olmak ve bazı şeylerden kendimizi alıkoymak çok zor
sadece bilerek ve isteyerek bakmayın yeter
biliyosunuz ilk bakış tesadüf
ikinci bakış istektir
rabbim bizi nefsimiz şerrinden ve günahlardan korusun.....

tufan_78

Kayıtlı Kullanıcı
hepsi birer sınav aslında.mevlam bizleri böyle sorguluyor.ama bazen aklıma geliyor diyorumki..'' ey Allahım böyle haller cıkıyor karsımıza işlersek bir günah yazıyorsun,bir tesbih çektiğimizdede onlarca sevap yazıyorsun,senın nımetlerine kurban olayım ben ''..

hakikaten Allah ne fırsatlar sunmuş bize meğersem.hiç farkında bile değiliz.Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt