bende aranıza yeni katılduım ama site çok cana yakın kendine cekiyooo
dualarda akla gelmek ne güzel sen mümin kardeşine dua edersin meleklerde sana dua eder
vesselam
Selamün Aleyküm güzel ablacım..B)
Hayırlı ve bereketli günleriniz olsun inşallah..
Bakın bir güzel konunuzu daha yakaladım.. Rahman c.c razı olsun ablacım o güzel dualarınız için..Hamd olsun aile olmuşuz gerçekten güzel ablacım..Sizin gibi bir ablam daha oldu bu ailede..Allah c.c razı olsun inşallah..Rahman c.c namazlarınızı, dualarınızı katında makbul eylesin inşallah ablacım..
Selam, dua ve muhabbetle Rabbimize emanetimsiniz inşallah..
sabah namazına bazen kalkamıyorum ve bu benım çok canımı sıkıyor açıkcası.benımde uykum çok ağır değildir ama sanırım işin vermiş oldugu yorgunluk adeta ölü toprağı gibi serpiliyor üzerimize..biri benı uyandırsıııııın
şimdi namaza kalmak çok kolay
tel alarmları var elektrkli aletlerin alarmları var
o da yoksa ev ahalisi var kardeşimmmm
ben kardeşimle beraber kakıyorum allaha şükür kaçırmıyorz
selametle......
yediğimiz azara bakarmısın yaaa
w.aleykümslam gönlü güzel kardesim anlayorum içindeki sewinci we huzuru o bendede war
MEWLAM ALLAH RIZASI İÇİN BİRBİRLERİNİ SEWEN KULLARINDAN ETSİN
slm we duayla
ALLAH senden razı olsun.
iyiler dostun ve yoldaşın olsun.
namazlarında bu günahkarıda unutma olurmu.
bende sana dua ederim.
ALLAHA emanet ol.selametle
Amin Amin Yüce Mevlam Razi Olsun Selam Ve Dua Ile...:h
Allah razı olsun değerli kardeşim..aslında nerdeyse her konumda yazıyorum..şu forumun istanbulda oturanları birgun bi buluşma ayarlasalar ne güzel olur.sohbet edilir,arkadaşlık ortamı dahada pekişmiş olur.herkes o kadar iyi niyetliki..
bildiklerini paylaşan herkesten Allah razı olsun
kesinlikle haklısın.hepimiz nefsimize yenık dusebiliyoruz.cok demişimdir annem namaa kaldırırken '' anne hemen kalkıyorum ''tabi kalkamamışımdır..yenılıyoruz işte.Allahım inşallah zamanla bunları alır uzerımızden.dunyanın gelip gecici heveslerine bızı yenık dusurmez.nefsimizide yenemeyız aslında tam olarak,terbiye edebiliriz anca..bilmiyorum yanlışmı dusunuyorum.sokaga cıktıgımızda nelerle karşılaşıyoruz.inanın annemle birlikte yuruyemıyorum utanıyorum..nsan istemesede gözü kayıyor ve gunah giriyor.Allahım affet ne olur