Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

sabah namazında aklıma gelenlerrrrr (1 Kullanıcı)

neslihantozan

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
pastalar2008.blogcu.com
uzun bi süredir siz değerli kardeşlerimle herşeyi paylaşıyorum allaha şükür kendimden ve tanıdıklarımdan başka hiç tanışmamış olduğum insanlara da dua etmeyi onlar için allaha yalvarmayı da bu sitede öğrendim
sizlerle burda olmaktan dolayı çok mutluyum o kadar çok şey öğrendim ve öğrenmeye devam ediyorum ki anlatamam
kardeşim ne zaman beni pc de görse yinemi bu sitedesin diyo şaka bi yana ben anladım ki aile olmuşuz bu çok güzel bişey
cep telefonum serviste sabah namazına telefonum uyandırıyodu oda gidince napcam diye düşünmeye başladım fırının alarmı falan var ama elktrik gitse allah korusun namaza kalkamam küçük kardeşimde uyanıyo namaza ama ben güvenemedim işte neyse uzatmayım bu huzursuzlukla uyudum ve ezan okunmadan 30 saniye önce uyandım heralde hiç bişeye bukadar çok sevinemem bir haftadır da ezan okunmadan uyanıyorum normalde telefonla sürünerek kalkıyodum bunları anlatıyorum çünkü bu sitede ne kadar kişi varsa bugün sabah namazında aklıma geldi hepinizede dua ettim ve çok mutlu oldum
inşallah hep bearaber oluruz allaha emanet olun slm ve dua ile:H

Birnur

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleyküm
Neslihan kardeşim Allah c.c kabul etsin inşallah.
Bende bizim evin çook uzağındaki caminin ezan sesiyle uyanıyorum. Daha sonrasında yakında olan caminin ezan sesini duyuyorum.Rabbime Şükürler olsun.Sabah namazına kalkmakta hiç zorlanmıyorum.Rabbim cümlemizi Namazlarını dosdoğru ve daim kılanlardan eylesin inşallah.
Allah'a emanet ol kardeşim.Allah c.c razı olsun.

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
uzun bi süredir siz değerli kardeşlerimle herşeyi paylaşıyorum allaha şükür kendimden ve tanıdıklarımdan başka hiç tanışmamış olduğum insanlara da dua etmeyi onlar için allaha yalvarmayı da bu sitede öğrendim
sizlerle burda olmaktan dolayı çok mutluyum o kadar çok şey öğrendim ve öğrenmeye devam ediyorum ki anlatamam
kardeşim ne zaman beni pc de görse yinemi bu sitedesin diyo şaka bi yana ben anladım ki aile olmuşuz bu çok güzel bişey
cep telefonum serviste sabah namazına telefonum uyandırıyodu oda gidince napcam diye düşünmeye başladım fırının alarmı falan var ama elktrik gitse allah korusun namaza kalkamam küçük kardeşimde uyanıyo namaza ama ben güvenemedim işte neyse uzatmayım bu huzursuzlukla uyudum ve ezan okunmadan 30 saniye önce uyandım heralde hiç bişeye bukadar çok sevinemem bir haftadır da ezan okunmadan uyanıyorum normalde telefonla sürünerek kalkıyodum bunları anlatıyorum çünkü bu sitede ne kadar kişi varsa bugün sabah namazında aklıma geldi hepinizede dua ettim ve çok mutlu oldum

selamunaleykum kardeşım

bende burda olmaktan cok mutluyum
senın burda olman da da,
ıtıraf edıyorum
senı gorunce aklıma ne gelıyor
pastaaaaaaaaa
ne guzel demı:K

her zaman burda olmanı tum kalbımle ıstıyorum
bende namazlarda aklıma dua ısteyen kardeşlerım ıcın elımden geldığınce dua etmeye çalışıyorum
allah kabul eter ınşaallah
allaha emanet ol
kardeşım
selam ve dua ıle:H

neslihantozan

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
pastalar2008.blogcu.com
ve aleyküm selam kardeşim allah kabul etsin ve hiç bir zaman namazlarımızdan ayırmasın allaha emnet olun slm ve dua ile

neslihantozan

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
pastalar2008.blogcu.com
selamunaleykum kardeşım

bende burda olmaktan cok mutluyum
senın burda olman da da,
ıtıraf edıyorum
senı gorunce aklıma ne gelıyor
pastaaaaaaaaa
ne guzel demı:K

her zaman burda olmanı tum kalbımle ıstıyorum
bende namazlarda aklıma dua ısteyen kardeşlerım ıcın elımden geldığınce dua etmeye çalışıyorum
allah kabul eter ınşaallah
allaha emanet ol
kardeşım
selam ve dua ıle:H

s.a kardeşim bu arada ilk aklıma gelen isim de sendin ya beni gören herkes de senin gibi diyo bi pasta yapsan da yesek diye o yüzden alışkınım herzaman dualarda buluşmak dileğiyle rabbime emanetsiniz:K:H

gamze0387

Kayıtlı Kullanıcı
Dualarınızı Allah kabul etsin inşaAllah.Ezan sesiyle uyanmak ne kadar güzel birsey,Allah ım herkese nasip etsin inşaAllah.Bende bu siteden çok şey ögreniyorum,ögrendiklerini uygulamak da ayrı bir mutluluk,ayrı bir güzellik.Allah herkesten razı olsun..

inam_9

Kayıtlı Kullanıcı
aleykümselam;
aah! güzel kardeşim nede güzel bir konu bulmuşsun allah senden razı olsun.

Muhtemelen birçoğumuz ne yapıyorsak kendimiz için yapıyoruz. Allah için yapanlara ne mutlu. Mevlam bizide onlardan eylesin inşaallah.

Emeğine sağlık kardeşim a.e.o

alperen58

Kayıtlı Kullanıcı
Kardeşlerim Bu Aciz Kardeşinizede Dua Edinde Allah Sizlere Tattirdiği Iman Lezzetinden Bizlerede Tattirsin.

Im_muslim

Kayıtlı Kullanıcı
Selamünaleyküm Kardeşim...
Ne güzel...bende aynı sizin gibi bu sitenin bağımlısı oldum. İnanırmısınız bilgisayarın başına geçtiğimde iki işim var.
1. Forumu açmak, (aileme kavuşmak:):))
2. Msnyi açmak :)

Başka bişey yok...ALLAH razı olsun kardeşim. ALLAHım eda ettiğimiz namazlarımızı huzurunda kabul eylesin...DUAlarımızı kabul buyursun inşaallah...

ALLAHa emanet olunuz kardeşim...
selam ve dua ile...

meltem

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
sonsuznurr.blogcu.com

Selamunaleyküm neslihan kardeşim ...evimizin hemen yanın da cami var ve ben ezan sesini duymuyorum:A..uykum çok ağır galiba...
muhakkak birileri beni uyandırmalı yoksa kalkamıyorum:A.....dualarında bizlere de
yer verdiğin için çok sağol neslihancım
Allah razı olsun...bizler de seninle beraber olmaktan
çok mutluyuz..Allaha emanet ol

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
______selamün aleyküm neslihan kardeşim
ezan sesiyle uyanmak güzel bir şey ...rabbim bizleri mahrum etmesin inşallah ettiginiz duaları mevlam kabul buyursun inşalllah..
rahmana emanet olunuz
selam ve dua ile_______

neslihantozan

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
pastalar2008.blogcu.com
Dualarınızı Allah kabul etsin inşaAllah.Ezan sesiyle uyanmak ne kadar güzel birsey,Allah ım herkese nasip etsin inşaAllah.Bende bu siteden çok şey ögreniyorum,ögrendiklerini uygulamak da ayrı bir mutluluk,ayrı bir güzellik.Allah herkesten razı olsun..

amin kardeşim inşallah allah hepimize nasip etsin bu sitede olduğumuz sürece daha çok şey öğrenicez allaha emanet olun slm ve dua ile:H

neslihantozan

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
pastalar2008.blogcu.com
aleykümselam;
aah! güzel kardeşim nede güzel bir konu bulmuşsun allah senden razı olsun.

Muhtemelen birçoğumuz ne yapıyorsak kendimiz için yapıyoruz. Allah için yapanlara ne mutlu. Mevlam bizide onlardan eylesin inşaallah.

Emeğine sağlık kardeşim a.e.o

allah razı olsun artık kendimiz için değil etrafımızdaki herşey için yaşamak lazım zararın neresinden dönsek kar allah için bişey yapmak o kadar muhteşem ki inşallah herşeyi allah için yapabiliriz slm ve dua ile:H

neslihantozan

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
pastalar2008.blogcu.com
Selamünaleyküm Kardeşim...
Ne güzel...bende aynı sizin gibi bu sitenin bağımlısı oldum. İnanırmısınız bilgisayarın başına geçtiğimde iki işim var.
1. Forumu açmak, (aileme kavuşmak:):))
2. Msnyi açmak :)

Başka bişey yok...ALLAH razı olsun kardeşim. ALLAHım eda ettiğimiz namazlarımızı huzurunda kabul eylesin...DUAlarımızı kabul buyursun inşaallah...

ALLAHa emanet olunuz kardeşim...
selam ve dua ile...

s.a kardeşim hepimizin ortak sevgilisi allah olunca ilgimiz de islamiyet olunca bu değerli siteyi ve birbirimizi bulmamızda tesadüf değil burdaki amacımız da öncelikle inancımız sonrada sorunlarımızın inancımıza zarar vermemesi çin birbirimize olan ihtiyacımız inşallah hep böyle olur ilginiz için alah razı olsun slm ve dua ile:H

neslihantozan

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
pastalar2008.blogcu.com
Selamunaleyküm neslihan kardeşim ...evimizin hemen yanın da cami var ve ben ezan sesini duymuyorum:A..uykum çok ağır galiba...
muhakkak birileri beni uyandırmalı yoksa kalkamıyorum:A.....dualarında bizlere de
yer verdiğin için çok sağol neslihancım
Allah razı olsun...bizler de seninle beraber olmaktan
çok mutluyuz..Allaha emanet ol

ve aleyküm selam meltemcim hoşgeldin ben küçükkekn evimizin karşısında cami var dı daha okula bile gitmiyodum ezan sesiyle uyanır ağlardım ezanı okadar güzel okurdu ki ağlayasım gelirdi şimdi bile o sesi arıyorum o yüzden caminin size yakın olması çok güzel inşallah o sesi duyup namazınızı kılabilirsiniz allaha emanet olun slm ve dua ile:H

neslihantozan

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
pastalar2008.blogcu.com
______selamün aleyküm neslihan kardeşim
ezan sesiyle uyanmak güzel bir şey ...rabbim bizleri mahrum etmesin inşallah ettiginiz duaları mevlam kabul buyursun inşalllah..
rahmana emanet olunuz
selam ve dua ile_______

ve aleyküm selam aminenur allah razı olsun amin inşallah dualarımız kabul olur olmasada rabbim kendi inancımızdan bizi mahrum bırakmasın allaha emanet olun slm ve dua ile:H

neslihantozan

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
pastalar2008.blogcu.com
Selamun aleyküm
Neslihan kardeşim Allah c.c kabul etsin inşallah.
Bende bizim evin çook uzağındaki caminin ezan sesiyle uyanıyorum. Daha sonrasında yakında olan caminin ezan sesini duyuyorum.Rabbime Şükürler olsun.Sabah namazına kalkmakta hiç zorlanmıyorum.Rabbim cümlemizi Namazlarını dosdoğru ve daim kılanlardan eylesin inşallah.
Allah'a emanet ol kardeşim.Allah c.c razı olsun.

amin kardeşim allah namazlarınızı kabul etsin inşallah hep böyle olursunuz slm ve dua ile:H

tevhide

Kayıtlı Kullanıcı
Selam Aleyküm Rabbim Inşaallah Hepimizi Ahirette Bu şekilde Buluşturup Mutlu Olmayi Ve Güzel Pastalar Yemeyi Nasip Etsin

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt