Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

?? sabah namazına kalkabilmek için.... (1 Kullanıcı)

_şimal_

Kayıtlı Kullanıcı
Esselamu Aleykum
degerli kardesim sabah namazina kalkamiyorum bana ne önerebilirsiniz diye sormussunuz...
InsaALLAH yataga yatarken bir defa fatiha suresi, üç defa ihlas suresi ve birer defa felak ve nas surelerini okuyup ellerinizin içine üfleyerekten ellerinizin erisebildigi yere kadar vucudunuza ävuçlarinizi sürünüzve sonra Yüce Rabbimize su sekilde dua ediniz Allah'im beni hayirli hayirli uyutup sonra sabah namazina hayirlisiyla uyandir diye...
birde saatinize kurduktan sonra saatinizi yaniniza yakin yere birakmayiniz 1 veya 2 metre yataginiza uzak olan bir yere birakiniz böylece saat çaldiginda kalkmak zorunda kalacaksiniz dolayisiyla yataktan kalktiginizda da uykunuz aymis olacak InsaALLAH.
Allah Azze ve Celle yar ve yardimciniz olsun bizleri hakiki manada ibadet eden salih kullarinin arasina dahil eylesin.Amin
selametle

Allah razı olsun yardımların ıcın kardesım...
dedıgın duaların hepsını okuyup yatıyorum nıyet edıp yatıyorum her gece hatta
abdestli yatıyorum..
saatı yanıma koyuyorum yurtta kaldıgım ıcın arkadaslarım rahatsız oluyorlar..
ama bu sabah uyandım çok şükür..
Allah'a emanet olun..

_şimal_

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun aleykum.
yazdıklarım sert gibi anlaşılıyor ama inanın amacım sizi kırmak değil.
ama size şunu söyleyeyim.
ben sabah namazına kalkmak için ne özel bir dua ediyorum.nede ekstradan başka birşey yapıyorum.
saati kuruyorum.
ve Allahın izniyle saat çalıncada kalkıyorum.
saat çaldığında nefsimize uyup kalkamadığımız zaman bunu başka şeylere bağlamak doğru değil.
azmederseniz inşaallah Allahın yardımıyla sabah namazlarına kalkacaksınızdır.
namazla ilgili ayetleri hadisleri okuyun.sahabenin ve büyük zatların nasıl namaz kıldığını okuyun.bilgi edinin.o bilgiyi hayata geçirmeye çalışın.
inşaallah sabah namazlarınada kalkma probleminiz kalmayacak.
bizde size buradan dualarımızı yollayalım kardeşim.
hayırlı akşamlar kardeşim...
Allah razı olsun paylaşımlarınız için..

_şimal_

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim.
namaza ilk başladığım sıralar bende bu sıkıntıyı yaşamıştım.ama hamd olsun 2 yıldır beni sabah namazına kızım uyandırıyor.birde kehf süresini bende okumuştum ve yararınıda görmüştüm.Rabbim namazlarımızı kabul etsin inşallah.

aminn kardeşimm..
Allah razı olsun..

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt