Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

saat 04:21 ben ve şehir yalnızlığı... (1 Kullanıcı)

vuslat_hasen

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün aleyküm
emeğiinize sağlık
çok güzel
Allah'a emanet olun...

Emanet

Kayıtlı Kullanıcı
çok etkileyici ve anlamlı bi paylaşımdı.ALLAH RAZI OLSUN sizden.SELAM VE DUA İLE...

Nevin_1982

Kayıtlı Kullanıcı
sa.yazı cidden güzel sizemi ait?

saat 04:35 düşüncem bile sessizliğime ortak, münker ve nekir meleklerine neleri yazdırdım acaba diye düşüne dururken anlık bir telaş kapladı içimi,

şu cümledeki münker ve nekir değil kiramen katibin melekleri olacaktı.Münker ve nekir bizi kabirde sorgulayacak meleklerdir..

Selametle kalın..

MUDİR

Kayıtlı Kullanıcı
sa.yazı cidden güzel sizemi ait?

saat 04:35 düşüncem bile sessizliğime ortak, münker ve nekir meleklerine neleri yazdırdım acaba diye düşüne dururken anlık bir telaş kapladı içimi,

şu cümledeki münker ve nekir değil kiramen katibin melekleri olacaktı.Münker ve nekir bizi kabirde sorgulayacak meleklerdir..

Selametle kalın..

Aleyküm selam düzeltmeniz için teşekkürler. Evet kendi kalemimden. Aslında yüklediğim anlam şu idi münker ve nekir' e hazırlık çünkü oraya nasıl giderseniz o minval üzere sorguya çekileceksiniz. Allaha emanet olun. Allah razı olsun

leyla-1

Altın Üye
Ayın En İyi Üyesi
Selam Aleyküm kardeşim Allah razı olsun çok güzel bir paylaşımdı emeğinize sağlık Rabbim sizin gibi düşünmeyi nasip etsin hepimize inşallah.Selam ve dua ile allah'a emanet olun.
Allah hepimizni yar ve yardımcısı olsun bu dünyada ve ahirette sevdiği razı olduğu kullar olmak nasip estin Rabbim.

MUDİR

Kayıtlı Kullanıcı
Selam Aleyküm kardeşim Allah razı olsun çok güzel bir paylaşımdı emeğinize sağlık Rabbim sizin gibi düşünmeyi nasip etsin hepimize inşallah.Selam ve dua ile allah'a emanet olun.
Allah hepimizni yar ve yardımcısı olsun bu dünyada ve ahirette sevdiği razı olduğu kullar olmak nasip estin Rabbim.

Aleyküm selam kardeşim duanıza AMİİİN.Beğendiğiniz için teşekkürler. Allaha emanet olun.

MUDİR

Kayıtlı Kullanıcı
Bu dizelerimden beni hatirlayabileniniz var mi acaba?

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt