Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

saat 04:21 ben ve şehir yalnızlığı... (2 Kullanıcı)

MUDİR

Kayıtlı Kullanıcı
Saat 04:22 ve ben kaybettiğim uykumun detaylarındayım,
uzaklarda değil başucumda bir şehir sessizliğini duyuyorum,
saat 04:24 mahalleden geçen köpeklerin uğultuları kulaklarımda,
kimbilir neleri kaybettilerde arayış peşindeler,
saat 04:26 arkamı dönüp baktığımda maddenin ötelendiği zaman tramvayının
çoktan durağımı terk edişi geldi aklıma,
hep bu saatlerde gelir aklıma yalnızlığım, çevremde onca sevdiğim olmasına rağmen,
saat 04:29 herşey durağan ve herşey yitirilmişlik ve dünya hayatının sarhoşluğunda ki insanların sarhoşluğunu anımsıyorum.
daha 00:00 dan önceki günde haberlerde izledim açlığın savaşını,
heyhat nedir bizi aç kılan; çaresizliğimiz mi yoksa şükürsüzlüğümüz mü!..
saat 04:32 yaşım 30 ve ben 29 değil 29 milyon kere geçmişin izlerini dimağımda bir plak gibi başa sarıyorum, ders alacağım noktaları işaretlemekteyim.
saat 04:35 düşüncem bile sessizliğime ortak, münker ve nekir meleklerine neleri yazdırdım acaba diye düşüne dururken anlık bir telaş kapladı içimi,
yaradan için neler yaptım diye.
saat 04:37 neden kusurlarımızı kurtaracağımız zamanlarda içimizdeki sabotajcıya yenildiğimizi düşünüyorum, o bizden daha güçlü olamaz,
saat 04:40 şehir sessizliği kat be kat artarken güne ilk merhaba diyenlerin bağırışlarını duyuyorumyani horozların kendilerine ilham edilen görevlerini yerine getirişleri ders alınacak bir durum.
saat 04:42 şuan şu satırı yazdığımda aslında uyku arayışımı sabote edişim geldi aklıma ve küçük bir tebessümle vay be hakan herkes yeni bir güne merhaba derken erken saatlerde sen hala uyku gafletinde olacaksın diyorum.
saat 04:45 ve sabah bu tümceleri okuyacak ilk kardeşime ve ardınca gelecek kardeşlerime hayırlı sabahlar dileyip beni hasretle kucaklayacak yatağıma yöneliyorum.

Allah' ın Rahmeti ve Bereketi üzerinizde olsun.

nihalim

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.hatim-online.com
selamünaleyküm...emeğinize , yüreğinize sağlık...
güzel bir paylaşım olmuş...(bu arada TÜRKİYE 'desiniz sanırım ....HOŞGELDİNİZ...)
SELAM VE DUA İLE...SELAMETLE...
HAYIRLI HAFTA SONLARI...

meltem

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
sonsuznurr.blogcu.com
Selamunaleyküm çok güzel ve anlamlı bir paylaşım emeklerinize sağlık selametle...

MUDİR

Kayıtlı Kullanıcı
selamünaleyküm...emeğinize , yüreğinize sağlık...
güzel bir paylaşım olmuş...(bu arada TÜRKİYE 'desiniz sanırım ....HOŞGELDİNİZ...)
SELAM VE DUA İLE...SELAMETLE...
HAYIRLI HAFTA SONLARI...

aleyküm selam şuan döndüm kardeşim ve şuan izinde olduğum için bol bol dinlenme fırsatım oluyor tabii ki bu geç saatlere d sarkabiliyor ki dün olduğu gibi. Bir doğaçlama yapayım dedim beğendiğiniz için Allah razı olsun. Sürç-ü lisan ettikse af ola.

MUDİR

Kayıtlı Kullanıcı
Selamunaleyküm çok güzel ve anlamlı bir paylaşım emeklerinize sağlık selametle...

Beğendiğinize sevindim kardeşim Allah sizden de razı olsun. Geceleri insanoğlu muhakeme yapabilme gücü artıyor sanırım. Çünkü sessizliktir bunu sağlayan bende bi şeyler yazayım dedim. Hayırlı günler

meltem

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
sonsuznurr.blogcu.com
Beğendiğinize sevindim kardeşim Allah sizden de razı olsun. Geceleri insanoğlu muhakeme yapabilme gücü artıyor sanırım. Çünkü sessizliktir bunu sağlayan bende bi şeyler yazayım dedim. Hayırlı günler

ama bu muhakemeyi herkez sizin gibi yapamıyor sanırım Rabbim herkeze bunu yapabilme gücü versin selametle...

aliye_aliye

Altın Üye
Web Sitesi
www.fizikist.com
Selamün Aleyküm kardeşim. Emeğinize sağlık. Allah c.c razı olsun, düşüncelerinizi güzel bir şekilde kaleme almışsınız.. Okudukça bizler de kendimizi muhasebeye aldık.Bizlerle paylaştığınız için teşekkür ederiz..Bu arada tekrar hoşgeldiniz inşallah.. Rabbimiz c.c yar ve yardımcınız olsun..Rabbimize emanet olunuz..Selam ve dua ile.

MUDİR

Kayıtlı Kullanıcı
Selamün Aleyküm kardeşim. Emeğinize sağlık. Allah c.c razı olsun, düşüncelerinizi güzel bir şekilde kaleme almışsınız.. Okudukça bizler de kendimizi muhasebeye aldık.Bizlerle paylaştığınız için teşekkür ederiz..Bu arada tekrar hoşgeldiniz inşallah.. Rabbimiz c.c yar ve yardımcınız olsun..Rabbimize emanet olunuz..Selam ve dua ile.

Aleyküm Selam Hoşbulduk!...

eğer bu muhasebeye tercüman olabildimse ne mutlu bana. Ve ne mutlu bana ki sizin gibi dini bütün, sözü bir bir kardeşe sahibim. Allah celal-i zül celal sizden razı olsun.

ferahhfeza

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
ferahhfeza.blogcu.com
_______selamün aleyküm çok güzel ifade edilmiş .bu satırlar aşina bir yerlerden ..bizede misafir oluyor arasıra...kendimi buldum...sanki bu satırların arkasına şu dizeler yakışır gibi geldi bana
tam otuz yıl saatim işlemiş ben durmuşum
gökyüzünden habersiz uçurtma uçurmuşum
selam ve dua ile_______

MUDİR

Kayıtlı Kullanıcı
_______selamün aleyküm çok güzel ifade edilmiş .bu satırlar aşina bir yerlerden ..bizede misafir oluyor arasıra...kendimi buldum...sanki bu satırların arkasına şu dizeler yakışır gibi geldi bana
tam otuz yıl saatim işlemiş ben durmuşum
gökyüzünden habersiz uçurtma uçurmuşum
selam ve dua ile_______

Aleyküm selam kardeşim o dörtlükle şimdi tam oldu :) katkınızdan dolayı Allah sizi ve sevdiklerinizi muvaffak eylesin.

nuresma

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleykum.
emeğinize yüreğinize sağlık olsun.
selametle...

nihalim

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
www.hatim-online.com
aleyküm selam şuan döndüm kardeşim ve şuan izinde olduğum için bol bol dinlenme fırsatım oluyor tabii ki bu geç saatlere d sarkabiliyor ki dün olduğu gibi. Bir doğaçlama yapayım dedim beğendiğiniz için Allah razı olsun. Sürç-ü lisan ettikse af ola.

selamünaleyküm ...tekrar hoşgeldiniz...estağfirullah kardeşim beğeniyle okudum...çok güzeldi emeğinize sağlık ....ALLAH c.c. emanet olun...selam ve dua ile....selametle İNŞALLAH...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt