Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Rüyamla ilgili soru (1 Kullanıcı)

55Bozkurt55

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
23 Nis 2008
Mesajlar
24
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
35
Selamun aleyküm
ben bi kaç gün önce uyurken bi kaç alakasız rüya gördüm ama sonuncusu ilginçti ve nasıl yorumlamam gerekli bilmiyorum ,sizlere danışmak istedim.
Şimdi biz bi evin 2. katında oturuyoruz(bizim evede benziyordu) bi sohpet oluyor bi şakanın içinde 2 peygamberin ismi geçiyor (hangi peygamberler hatırlayamıyorum) bende şakayla onlar hafife alınmış gibi olunca tepki koymak için peygamberimiz gelse öyle yapabilirmisiniz gibi bişey diyorum.Sonra merdivenin karşısındaki duvarda bir ışık beliriyor ışık artıyor ama merdivenden çıkan gözükmüyor en sonunda birisi yukarı çıkıyor ama yüzünün yerinde çok parlak bir ışık var yüzüne dair hiç birşey göremedim(yani peygamberimiz geldi belki ama yüzünü göremedim çünkü sadece ışık gözüküyodu) sonra ben heycanlandım ve korktum uyandım (aslında rüyamda rüya görüyormuşum yani gerçekten uyanmadım ama bi an gerçekten uyanmış gibi hissettim) sonra kalktım gece vakti ailemle kahvaltı ediyorduk annem babam ben ve kardeşim (abim yoktu kahvaltı ederken) baya bi karanlıktı bi balkon gibi biyerde kahvaltı ediyorduk akşam akşam.Sonra birden bire uyandım.
şimdi iki sorum var 1. si ben peygamberimizimi(s.a.v) görmüş oldum rüyamda .
2.si bu rüyaları nasıl yorumlamalıyım hayırmıdır şermidir ,ne ifade eder.Yardımcı olabilcek bilgili arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum..
 

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
12 Haz 2008
Mesajlar
2,302
Tepki puanı
4
Puanları
0
Yaş
35
aleyküm selam kardeşim hayırdır inşallah

ben bilmem rüya yorumlamasını inşallah hayırlı bi rüyadır

selametle kal
 

55Bozkurt55

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
23 Nis 2008
Mesajlar
24
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
35
sağolasın sende selametle kal kardeş .Hiç kimse bu rüyayla ilgili bir yorum yapamıyormu Allah rızası için biri bilgisi varsa bişeyler söylesin..
 

ReisulKurra

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
16 Ara 2007
Mesajlar
414
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
39
SElamun aleykum

Rüya Yorumcusu Değilim ama Peygamber Efendimizi Rüyasında Gören bir çok kişiye Şahit oldum Hem uyku Halinde Hem Gördükten Sonra oldukça buhrana düşerler Ruya halinde iken genelde Cezve dediğimiz olay oluyor insan vucudu tamamiyle Allahı zikr ediyor sonrasında ise uyandığında hiç uyanmak istemeyişinin ağlamaları başlıyor dünyaya tekrar dönmüş olmanın hüznüyle saatlerce ağlamaya başlıyor insan, Diğer olaya gelince Peygamberlerlerle ilgili bi münakaşa yapıyordunuz benim anladığım kadarıyla orada başka ümmetlerde vardı muhtemelen ama sen rüyanı daha iyi hatırlarsan belki daha iyi yardımcı olmaya çalışırım saygılar..
 

imidik

Yasaklı Kullanıcı
Katılım
30 Haz 2007
Mesajlar
379
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
46
Konum
Hatay
Web Sitesi
blog.mynet.com
Değerli Kardeşim,

Rüyanızda salih insanları yada peygamberleri açık bir şekilde göremez isenizde bu size kim olduğu konusunda rüyayı görme esnasında nasibinizde var ise size hisseddirilir ve bunu kesin bilirsiniz.Peygamberimiz s.a.v görmek güzeldir.Eğer çevrenizde dini ve büyüklerimizi bu şekilde alay konusu yapan insanlar var ise onlardan uzaklaşmanız sizin için daha iyi olacaktır.Rüyanızda alay edenler karanlık yolun ta kendisi efendimizin gelmesi ise ona sadık bir şekilde uyulduğunda aydınlığın kurtuluşun yolu olabilir.Zaten efendimizin yolu aydınlıktır.

Hayır olur inşallah diyelim ,

Muhakkak her şeyin doğrusunu Yüce Allah (C.C.) bilir,

Slm ve Dua ile..
 

55Bozkurt55

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
23 Nis 2008
Mesajlar
24
Tepki puanı
0
Puanları
0
Yaş
35
aslında çevremde öyle insanlar yok ama rüyamda öyle gördüm sadece keşke daha açık olsaydı rüya ama ne yapalım .Allah razı olsun yardımcı olmaya çalışanlardan.
 

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt