Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

rüyamı yorumlarmısınız çok ilginç (1 Kullanıcı)

S

SEVGİ_KORKMAZ

Merhaba

Merhaba

Merhaba buraya yeni üye oldum ve burası hakkında hiç bilgim yok bana yardımcı olurmusunuz rica etsem normal hayyata çopk yanlızım yeni insan lar tanımak istiyorum içinde allah sevgisi olan arkadaşlar.

kaniirfan

Kayıtlı Kullanıcı
Merhaba buraya yeni üye oldum ve burası hakkında hiç bilgim yok bana yardımcı olurmusunuz rica etsem normal hayyata çopk yanlızım yeni insan lar tanımak istiyorum içinde allah sevgisi olan arkadaşlar.

KONUYU YANLIŞ YERE ACMIŞSIN :)..acemılık olsa gerek form sayfasında TANIŞMA KÖŞESİNE TEKRAR AÇ DİLERSEN
..

Doğduğun güne bak, Yalnız değilsin,
Geçtiğin Yola bak, Bir sen değilsin,
Yanız değilsin,
Sevilirken severken ağlıyorken gülerken,
Son nefesi bile inanıp veriyorken,
Yalnız değilsin!

İşlediğin suçlardan ettiğin yardımlardan,
Her engeli aşıp yürüdüğün bu yolda yalnız değilsin
Mademki yaşıyorsun tek başına değilsin,
Herkes gibi bütünden kopan parçasın, yalnız değilsin!

jess1907

Kayıtlı Kullanıcı
Arkadaşlar selamun aleyküm.bende sizden eşimin rüyasını dilinizin döndüğünce tabir etmenizi istiyorum. eşim bir yıl önce abisini trafik kazasında kaybetti sık sık rüyasında görür. ama son 3 gündür hergece rüyasına giriyor.ben son rüyasını yazmak istiyorum.sizlerde allah rızası için bişeyler yazın.
Eşim rüyasında önce, 3 tane ayrı ayrı ölümcül hastalık haberi aldığını ve ölmüş olan abisi ile o hastalrı ziyarete gittiğini anlattı.daha sonra abisi ile birlikte bizim evimize gelip sohbet ettiklerinden bahsetti. sohbet sırasında sık sık abisine abi sen ölmedin mi diye sorduğunu ancak cevap alamadığını anlattı. en son sorduğunda ise odada bulunan sobada abisinin kolunu yaktığını ve değişik bir duman çıktığını anlattı.kesik kesik hatırlıyor rüyayı ama bir mesaj vermeye çalıştığını düşünüyor. ya sizce?

erzcn_24

Kayıtlı Kullanıcı
Bugun Gündüz 2 saat kadar Şekerleme Yaptım :) O Esnada Rüya Görmüşüm...Bu Sıcakta Bu Ayda Rüyamda Lapa Lapa Kar Yağıyodu ...Sıkıntı mıdır Hüzünmüdür MUtlu bi HAbermidir ...Hayrola Diyelim ...Sizce Neye Yorayım...

mehtap dikbıyık

Kayıtlı Kullanıcı
Yüce Allahın selamı üzerinize olsun.lütfen benim rüyamı yorumlarmısınız.sabah 5,30 civarlarıydı.kıyamet gününü gördüm birden herşey dondu kaldı. bütün insanlar korku içinde dışarıya çıktı.herkez gökyüzüne bakıyordu yıldızlar tek tek patlıyordu ve ay yere düştü bütün insanlar öldü. bende hiç korku yoktu.oldukca sakin kıyamet kopuyor diye anneme söylüyordum.

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
Ve Aleykum Selam Mehtap Kardeşim,
Hayır olsun inş.Rabbim hayırlara çıkarsın, Rüyanızda bi nebzede olsa kıyameti görmüşsünüz,korkmamışsınız,inş. İman gücüne ve anne duasına işarettir.
Selam ve Dua ile

makbergulu

Kayıtlı Kullanıcı
Canım bende rüyamda sancı çektiğimi doğum anının geldiğini gördüm. Ama son anda doğum gerçekleşmeden uyandım.tabirinide bulamadım.yardımcı olursanız rahatlarım.sıkıntılı günlerdeyiz.acaba bitmiycek mi diye düşünür oldum?...

mehtap dikbıyık

Kayıtlı Kullanıcı
Allah razı olsun sizden hanife ablacım. Inşallah hepimiz yüce rabbim tarafından sevilen kullarından oluruz.Allaha emanet olun.

mehtap dikbıyık

Kayıtlı Kullanıcı
canım bende rüyamda sancı çektiğimi doğum anının geldiğini gördüm. Ama son anda doğum gerçekleşmeden uyandım.tabirinide bulamadım.yardımcı olursanız rahatlarım.sıkıntılı günlerdeyiz.acaba bitmiycek mi diye düşünür oldum?...

sevgili kerdeşim rüyan hakkında bir yorumum yok ama.inşallah sıkıntılı günlerden çabuk kurtulursun.bu dünyaya imtihan için geldik.hepimiz bu sıkıntılı günlere sabretmeliyiz.allah hepimize sabır ihsan etsin.allah hepimizin yardımcısı olsun.

hanife deniz

Kayıtlı Kullanıcı
Canım bende rüyamda sancı çektiğimi doğum anının geldiğini gördüm. Ama son anda doğum gerçekleşmeden uyandım.tabirinide bulamadım.yardımcı olursanız rahatlarım.sıkıntılı günlerdeyiz.acaba bitmiycek mi diye düşünür oldum?...

Selamun Aleykum Kardeşim,
Allah hayırlara çıkarsın inş. Biz müslümanız ümitsizlik bize yakışmaz,inş. yüzel günler yakında, ınıtma canım, her gece sabaha gebedir, her doğum sancıyladır ama sonucu güzeldir. Allahın izni ile inş Selamete çıkacaksınız,sabır ve dua kardeşim,hepimiz geçtik geçiyoruz çeşitli sınavlardan. Doğum yapmadan uyanmış olman seni üitsizliğe düşürmesin,doğum sancıları gelir geçer zaman zaman fakat belli sürede Rabbimin izni ile doğum gerçekleşir.

Selam ve Dua ile

makbergulu

Kayıtlı Kullanıcı
Selamun Aleykum Kardeşim,
Allah hayırlara çıkarsın inş. Biz müslümanız ümitsizlik bize yakışmaz,inş. yüzel günler yakında, ınıtma canım, her gece sabaha gebedir, her doğum sancıyladır ama sonucu güzeldir. Allahın izni ile inş Selamete çıkacaksınız,sabır ve dua kardeşim,hepimiz geçtik geçiyoruz çeşitli sınavlardan. Doğum yapmadan uyanmış olman seni üitsizliğe düşürmesin,doğum sancıları gelir geçer zaman zaman fakat belli sürede Rabbimin izni ile doğum gerçekleşir.

Selam ve Dua ile

inş.ablacım bende öyle olmasını ümit ediyorum.rabbime dua etmekten başka bir şey gelmiyor elimizden.inanırmısın ablacım beyim bu vesileyle daha bir sarıldı namaz ve duaya..sigara illetindende sıyırdı kendini rabbime şükür...bu sıkıntılı günlerin bana en güzel yanı bunlar oldu..maddi manevi sonuçta imtihandan geçiyoruz rabbim kazananlardan eylesin inş.dualarınıza bizleride katın inş.

selam ve dua ile

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt