Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Rüyamda kabeyi ve peygamberimizin mezarıı gördüm. (1 Kullanıcı)

T.Nur

Kayıtlı Kullanıcı
.................................

zunnun_u_misri

Kayıtlı Kullanıcı
öncelikle rüyan hayırlara çıksın kardeşim ben rüyaların anlatılmasından yorumlanmasından yana degilim

T.Nur

Kayıtlı Kullanıcı
:T................

mervenur1

Kayıtlı Kullanıcı
hayırdır kardeşim kutsal toprakları görmek iyidir iyiye yor iyi olsun

cakdoc

Kayıtlı Kullanıcı
yorumunu bilmemde su mUbarek 10 gunlerde oyle guuzel seyler gormussunuz ne mutlu size! hacca gittinizmi bilmiyorum ama ruyanizda gitmissiniz ne mutlu.. Insaallah hepimize kismet olur o guzel yerelere gidipte dua edebilmek..

T.Nur

Kayıtlı Kullanıcı
yorumunu bilmemde su mubarek 10 gunlerde oyle guuzel seyler gormussunuz ne mutlu size! Hacca gittinizmi bilmiyorum ama ruyanizda gitmissiniz ne mutlu.. ınsaallah hepimize kismet olur o guzel yerelere gidipte dua edebilmek..

allah razı olsun yok keşke hacca gitsem hiç gitmedim ama cok gitmek istiyorum rüyamda gördüm sanki gerçek gibiydi dayanamadım tüm güçümle ağladım ve yalvardım uyandığımda ancak rüya olduğunu anladım ... Selam ve dua ile

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt