Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Rüya değil,gerçek ve enteresan...... (1 Kullanıcı)

Kur'ana sevdalı

Kayıtlı Kullanıcı
S.a.Kardeşlerim!Bugün alışveriş için gittiğim marketin manav reyonunda çalışan bir kardeşimiz enteresan bişey anlattı,hala etkisinden kurtulamadım.
Sabahleyin namaz için kalktığında her iki elinin orta parmağından avuç içine doğru kına yakılmış olduğunu görmüş,gerçekten,yeşil bir şekilde.Hatta yazı gibi bişeylerde vardı diyor.Kınayı lavaboda kendi ellerimle yıkadım ve kınanın rengi o gün kaldı,akşama doğru kayboldu diye anlattı.Bu kardeşimiz bana soruyor;hocam bu ne demek?neye delalet eder?ne yapmam lazım? diye soruyor.
Bi fikri olan kardeşlerimiz varsa lütfen yardımcı olun kardeşler.

edam005

Kayıtlı Kullanıcı
Ne mutlu o kardeşimize demekki eliyle bir hayra vesile oldu, yada ibadetini ruhuyla yerine getirdi,,herşeyin manasını fiziken aramak yersiz, manen ararsak zaten cevabını vermiş oluruz...selam ve duam sizlerle kardeşim..

can kırıkları

Kayıtlı Kullanıcı
evet bende bizzat olanın ablasından duydum 1 aya kalmadı evlendi

kimkimdir

Kayıtlı Kullanıcı
Allahcc hayırlı uğurlu ve bereketli eylesin...BESMELE...SELAM...DUA...

Kur'ana sevdalı

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbım hepinizdende razı olsun kardeşlerim.Çok güzel görüşlerde bulunmuşsunuz,ben kendisine sordum,aynı şeyi düşündüm evlimisin diye?evli olduğunu söyledi.
Dedimya hala etkisindeyim.

gülnisa

Kayıtlı Kullanıcı
selamunaleykum kına hayırlıdır
allah hayırlara cıkartsın ınşaallah
allaha emanet olun
selam ve dua ıle

elanaz 21

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim bende duymuştum aynı olayı benimde kuzenimin eşinin eline yakılmıştı sabah kalktığında eli kınalıydı bi kaç gün sonra kayboldu hayırdır inşallah rabbim hayırlara çevirsin kına iyi derler ama bilmiyos tabii selam ve dua ile

Kur'ana sevdalı

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim bende duymuştum aynı olayı benimde kuzenimin eşinin eline yakılmıştı sabah kalktığında eli kınalıydı bi kaç gün sonra kayboldu hayırdır inşallah rabbim hayırlara çevirsin kına iyi derler ama bilmiyos tabii selam ve dua ile

V.a.selam hemşerim.İnşaallah hayır olur.
Peki o eli kınalanmış kardeşimizin hayatında sonradan harikulade bişey oldumu acaba?

elanaz 21

Kayıtlı Kullanıcı
bilmem olup olmadını ama eşi uzman çavuş ağrıda görv yapıyodu girdiği sınavı kazandı ankaraya tayinleri çıktı çok sewinmişlerdi

Aşk-ı Hicab

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm kardeşim.ben de bir arkadaşımdan duymuştum.sabah kalktığımda ellerimde kına vardı demişti.anneannesine sorduğunda demiş ki melekler yakmıştır.ne kadar doğru bilmiyorum.. Çok güzel bir olay.bir o kadar da şaşırtıcı.. Rabbim hayırlara vesile kılsın inşaallah..

Kur'ana sevdalı

Kayıtlı Kullanıcı
selamun aleyküm kardeşim.ben de bir arkadaşımdan duymuştum.sabah kalktığımda ellerimde kına vardı demişti.anneannesine sorduğunda demiş ki melekler yakmıştır.ne kadar doğru bilmiyorum.. Çok güzel bir olay.bir o kadar da şaşırtıcı.. Rabbim hayırlara vesile kılsın inşaallah..

V.a.selam kardeşim!hayırlı akşamlar.İnşaallah Melekler yakmıştır.Arkadaşta çok temiz birisi maşaallah,namazında abdestinde,dürüst birisi.İnşaallah hayır olur.
Sağolun kardeşim,Rahmana emanet olun.

DİLEK-HİLAL

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm allah hayır etsin hocam bir fikrim yok şimdi senden ilk defa böyle birşey öğreniyorum senden hayır dua bekliyorum allaha emanet ol

gulum.se

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeşim...
enterasan birşey. neden olmasınki, ne güzel...
bende böyle birşey duymuştum, ama bir arkadaşımdan şaşırmıştım olamayacak gibi ama...
rabbimin herşeye kudreti yeter biliyoruz...
hayırlara çıksın inşallah...
selam ve dua ile...

Kur'ana sevdalı

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm allah hayır etsin hocam bir fikrim yok şimdi senden ilk defa böyle birşey öğreniyorum senden hayır dua bekliyorum allaha emanet ol

V.a.selam kardeşim.İnşaallah hayır olur.Dualarım sizlerle kardeşim,Rabbım hayırlarla yaşamayı,hayırlı yollarda çalışmayı ve hayılı bir ömürle gitmeyi bizlere nasip eylesin inşaallah.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt