Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

RUHUMUN HABERİ OLMASIN (9 Kullanıcı)

hafize

Kayıtlı Kullanıcı
Adamın biri her duasında Allahım ruhumu alırken ruhumun bile haberi olmasın diye dua edermiş bir gün hastalanmış eşi yemek hazırlarken kapı çalmış kapıdaki kişi arkadaşımın hasta olduğunu duydum ziyarete geldim demiş hasta adam arkadaşını görünce sevinmiş muhabbet sırasında gel seninle çıkıp biraz hava alalım açılırsın dışarı çıkıp biraz gezdikten sonra artık eve dönelin demiş ama evin önündeki kalabalığabir anlam verememiş arkadaşına dönüp eşim çocuklarım niye ağlıyorlar bu tabutta neyin nesi diye sorunca yanındaki arkadaşı gel bizde gidelim bakalım öğreniriz beraber mezarlığa kadar gelmişller arkadaşı bizde mezara girelim hiç korkma demiş girmişler Peygamber efendimizin etrafında insanlar oturmuş onun anlattıklarını dinliyorlarmış onlarda oturmuşlar vakit bir hayli ilerlemiş arkadaşına dönüp artık gidelim eşim merak etmiştir demiş ama arkadaşından çıt yokmuş aynı sözü üç kere tekrarlamış yanındaki konuşmamış Peygamber Efedimiz S,A,S adama dönüp Ey Muaz sen öldün Azrail A,S senin ruhunu alırken ruhunun bile haberi olmadı demiş meğer yanındaki arkadaşı bildiği kişi A, S, mmış inşallah bizimde ruhumuz alınırken ruhumuzun haberi olmaz S, A, :DB):p

zeynep1111

Kayıtlı Kullanıcı
RE: RUHUMUN HABERİ OLMASIN

çook etkileyici bir yazıydı allah razı olsun
ölümlerin bile hayırlılarını yaşarız inaşallah

nihal yildiz

Kayıtlı Kullanıcı

gercekten cok etkileyiciydi yüce mevlam dualarimizi asla geri cevirmez yeterki gönülden yüreginle iste iste bu önemli Yüce Mevlamiza ne kadar sükretsek azdir Allahim bizlere hayirli ölüm nasip etsin (amin)B)B)B)

Hakan Ozdemir

Kayıtlı Kullanıcı

Sevgili kardesim cok etkilendik esimle birlikte bu hikayeden insaAllah her ummetiMuhammede boyle olum nasip olur Allaha emanet ol

takan

Kayıtlı Kullanıcı

RABBİM İNŞALLAH HERKESE BU ŞEKİLDE RUHUNU TESLİM ETMEYİ NASİP ETSİN. KARDEŞ ÇOK GÜZELDİ ALLAH SENDEN RAZI OLSUN

konak

Kayıtlı Kullanıcı

Güzel bir paylaşımdı. Rabbim bizden de emanetini alırken İnşallah emanetinde kendisinden haberi olmaz.
Selam ve dua ile.

Canan38

Kayıtlı Kullanıcı

INSALLAH BIZIMDE HABERIMIZ OLMAZ COK GUZEL BIR KISSA IDI IBRET ALANLARDAN OLALIM:

hafize

Kayıtlı Kullanıcı

Ben bu yazıyı okuduğumda beri her namazımda söylüyorum sizde söyleyin inşallah ruhumuzun haberi olmaz AMİN :DB):p

hanif 2

Kayıtlı Kullanıcı
Amin,amin,amin inş-ALLAH değerli kardeşlerim dünyadaki her canlının ölümü tadacağını duymuştum.Alemlerin uğruna yaratıldığı peygamber efendimizin ebedi aleme göçü ile ilgili bilgisi olan varmı...? ALLAH yar ve yardımcımız olsun.

abı_hayat

Kayıtlı Kullanıcı

çok güzeldi, rica etsem kaynak verebilirmisiniz ?

kalbiminurlandır

Eposta Onaylanmamış Üyeler
Amin,amin,amin inş-ALLAH değerli kardeşlerim dünyadaki her canlının ölümü tadacağını duymuştum.Alemlerin uğruna yaratıldığı peygamber efendimizin ebedi aleme göçü ile ilgili bilgisi olan varmı...? ALLAH yar ve yardımcımız olsun.

:a40: :a40: :a40:

melek4545

Kayıtlı Kullanıcı
RABBİM İNŞALLAH HERKESE BU ŞEKİLDE RUHUNU TESLİM ETMEYİ NASİP ETSİN(amin)

KARDEŞ ÇOK GÜZELDİ ALLAH SENDEN RAZI OLSUN

PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER

CORE

Kayıtlı Kullanıcı
Amin. İnşe ALLAH. Allah razı olsun.

Rabbim bizlere ömüründe ölümünde hayırlısını versin.

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt