Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Ruhi Bunalımdayım Sıkıntım Büyük Ablalarım Abilerim Dua Etmenizi İstiyorum (2 Kullanıcı)

neslihantozan

Kayıtlı Kullanıcı
Web Sitesi
pastalar2008.blogcu.com
mezarlıkta yatmaktan zaten bişey olmaz peygamber efendimiz gidecek yeriniz yoksa mezarlıklara gidin orası en emin yer demiş eğer dediğinz gibi bi sorun varsa bilemiyorm daha önce böyle bişey yaşayan tanıdğm olmadı inşallah psikoljikse yada başka bi sorun varsa kurtulursunuz allaha emanet ol

dinci

Kayıtlı Kullanıcı
Pardon Abla Bilmiyordum...

Birde Ben Küçükken Bir Korku Hastalığı Geçirdim.. Evin içindeki Odadan Odaya GidemezdimLavobaya Gidemezdim Yalnız Yatamazdım... Devamlı Birisi Beni Sıkardı... Sonra Bazı Hocalara Gittik ve Yaşım Büyüdükçe Düzelmeye Başladım... 19 Yaşımdayken Yine Başımdan Kötü Bir Durum Geçti Bundan Esinlenerekden Bana Cin Musallatı Oldu Hayatım Allak Bullak Oldu... Beni Bi Hocaya Götürdüler Allah O Hocadan Razı Olsun Beni Kurtardı...

Kendimi Dine Verdim Bende ... Yarım Hafızımdır....

Ama Gelin Görün ki Yine Rahatsız Ediliyorum :( Ruhi Sıkıntım Var... Korku Yok Mezarlıkta Yattım Bişi Olmadı..... Anlıyorsunuzdur Umarım...
canım kardeşim çok üzülüyorum haline ALLAH CC sana hayırlı şifalar versin inşallah keşke elimden birşey gelseydi RABBİM hayırlısıyla müsallat olduğun bu dertten kurtarsın inşallah aminnnnnnnnn
ALLAH A CC emanet ol

MAZLUMkul

Kayıtlı Kullanıcı
Rabbim yardımcınız olsun
Her gün sabah akşam
Euzu Besmele ile birlikte
"Euzu bi kelimatillahittammati min şerri ma halake"
: Bütün yarattıklarının şerrinden Allah'ın bütün tamam olan kelimelerine sığınırım.

diye dua edin kardeşim, Rabbim derdinize derman versin, inşaallah

birde yanınızda Kur'an -ı Kerim taşıyın ve sürekli Kuran okumaya çalışın kardeşim, Rabbimin kelamı her derde şifadır, Ve EZAN okuyun kardeşim sesli bir şekilde,
Ayetel kürsi okuyun ve okuduğunuzu söylediğiniz sureleri devamlı okuyun hiç ara vermeden
Rabbim yardımcınız olsun

Allah'a emanet olun

günyüz

Kayıtlı Kullanıcı
allah cc şifanızı versin! dualarımız sizinle rabbimize emanet olun

MyKaBuS

Kayıtlı Kullanıcı
tekrar merhaba...

arkadaşlar cinden korunmak için ne yapmam lazım ???

üzerimde muska var....

Nas Suresi ve Felak Suresi haricinde başka bir dua yada bir yöntemi var mı ???

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı
s.a.kardeşim rabbim yardımcın olsun.bişey sormak istiyorum size.tefriciye isteyen arkadaşlarımız oldu.sizde daha önce okmuş olduğunuz 1400 tefriciyeyi hediye ettiniz.5 ayrı forma......bunlar 5 ayrı 1400 lermiydi??yoksa sadece 1400 tefriciyeyi 5 kişiye birden mi hediye ettiniz??çünki 1 kişiye hediye ettikten sonra o artık biter biliyosunuz.yani bildiğinizi umuyorum çünki yarım hafızsınız yazdığınız kadarıyla.ve eğer 1400 ü 5 ayrı kişiye vardiyseniz insanların toplam sayıları bozuldu.buna bir açıklama getirirmisiniz lütfen.ona göre sayıları düzenlesinler haber verelim.selametle AEO

MyKaBuS

Kayıtlı Kullanıcı
s.a.kardeşim rabbim yardımcın olsun.bişey sormak istiyorum size.tefriciye isteyen arkadaşlarımız oldu.sizde daha önce okmuş olduğunuz 1400 tefriciyeyi hediye ettiniz.5 ayrı forma......bunlar 5 ayrı 1400 lermiydi??yoksa sadece 1400 tefriciyeyi 5 kişiye birden mi hediye ettiniz??çünki 1 kişiye hediye ettikten sonra o artık biter biliyosunuz.yani bildiğinizi umuyorum çünki yarım hafızsınız yazdığınız kadarıyla.ve eğer 1400 ü 5 ayrı kişiye vardiyseniz insanların toplam sayıları bozuldu.buna bir açıklama getirirmisiniz lütfen.ona göre sayıları düzenlesinler haber verelim.selametle AEO

Aleyküm Selam Kardeşim....

1.400 Salavat- Tefriciyye Okumustum Daha Önceden Evet 5 Kişiye Hediye Ettim O Tefriciyyeyi... Birde Demişsiniz ya 1 Kişiye Hediye Ettikten Sonra O Artık Biter diye .. Hayır Kardeşim Bitmez Çünkü Ben O 5 Kişiye ve Bütün Sıkıntısı Olanlara Hediye Ettim... AFRA_NUR Kardeş sanada hediye ediyorum İnşAllah Sen Bana Dua Ettin Rabbim de Seni Sıkıntın Varsa Kurtarsın...

AFRA_NUR

Kayıtlı Kullanıcı
Aleyküm Selam Kardeşim....

1.400 Salavat- Tefriciyye Okumustum Daha Önceden Evet 5 Kişiye Hediye Ettim O Tefriciyyeyi... Birde Demişsiniz ya 1 Kişiye Hediye Ettikten Sonra O Artık Biter diye .. Hayır Kardeşim Bitmez Çünkü Ben O 5 Kişiye ve Bütün Sıkıntısı Olanlara Hediye Ettim... AFRA_NUR Kardeş sanada hediye ediyorum İnşAllah Sen Bana Dua Ettin Rabbim de Seni Sıkıntın Varsa Kurtarsın...

Allah razı olsun kardeşim saol ama sen yalnış anlamışsın.ozaman bizler biri tefriciye istediği zaman neden tekrar tekrar okuyoruz sayı alıyoruz?isteyen kişi niyetine okumak için.ona okuduğumuzu yada önceden okuyup birine lazım olur diye beklettiğimiz sayıyı o an isteyene hediye ederiz.tekrar başlayana tekrar okuruz.sen bunu tekrar bi araştır kardeşim.aslına bakarsan sayılara tabi kalmamak da gerek o ayrı bi konu ama bu böyle 4444 tefriciye kilit olur diye okuyoruz.yoksa gönülden edilen 1 de 1000 de rabbim kabul eder inşallah.ama isteniyo bizde müsaitsek herseferinde isteyen kişi için ayrıca sayı alıp okuyoruz kardeşim.bunu düzeltelim inşallah.sen müftününün sana söylediğini farklı anlamışsın canım kardeşim.yinede rabbim razı olsun ve kabul buyursun dualarımız.sana ve herkese şifalar versin inşallah.selametle AEO

beyza3

Kayıtlı Kullanıcı
Okunuşu:
Rabbî enniy messeniyeş şeytanu binusbin ve azab. Rabbî euzü bike min hemezatiş şeyâtıyni ve euzü bike rabbî en yahdurun. Ve hifzan min külli şeytanin marid.
Anlamı:
Rabbim şeytan bana sıkıntı veriyor ve işkence yapıyor. Rabbim şeytanların kışkırtmalarından sana sığınırım; ve yine sana sığınırım onların çevremde bulunmalarından. Ve bütün reddedilmiş şeytanlardan koruduk.
ilgi:
ŞEYTANLARA yâni CİNLERE KARŞI OKUNACAK EN TESİRLİ DUALAR. CİNLERİN her türlü zarar veren tesirlerine karşı Kur’ân-ı Kerîm’de bulunan bir iki duâ âyeti, beraberce okunduğu zaman son derece tesirli olmaktadır.-Sad’ Sûresinin 41. âyeti olan kısmı Eyyûb aleyhi’s-selâm okumuştur. "Mü’minun" Sûresinin 97 ve 98. âyetleri olan kısmı ise Cenâb-ı Hak tarafından Rasûlullah salla’lâhu aleyhi ve sellem’e öğretilmiştir.
CİNLER tarafından kandırılmış bulunan herkes bu duâya devam halinde çok büyük faydalar görür.
Burada şunu da belirtmeden geçmeyelim.
Gerek "âyet-el kürsî" ve gerekse "muavvizeteyn" denilen "kul euzüler" pasif korunma sistemleridir. Kişinin beyin gücünü kuvvetlendirmeye, ruh gücünü kuvvetlendirmeye ve koruyucu manyetik kalkan içine almaya yarayan formüllerdir.
Yukarıda verdiğimiz âyetler ise tamamiyle aktif formüldür!. Yani kişi bu duâlara devam ettiği zaman; o kişinin beyni laser tabancasının ışını gibi, fakat çevresine yaygın olarak öyle bir mikrodalga yayın yapmaktadır ki; bundan bütün CİNLER rahatsız olmakta ve uzaklaşma zorunluluğunu hissetmektedirler.
Allah cümlemizi bu konuda bilinçlendirsin ve CİNLER’in elinde oyuncak olup, elâleme rüsvây olmaktan korusun

Alıntıdır. Şifalar dilerim

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt