Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

Ruhi Bunalımdayım Sıkıntım Büyük Ablalarım Abilerim Dua Etmenizi İstiyorum (1 Kullanıcı)

MyKaBuS

Kayıtlı Kullanıcı
S.Aleyküm....

Bazı Ruhi Sıkıntılarım var Psikolojik Bozukluklarda Var.. Çok Aşırı Derece Sıkıntım var... Yardımlarınızı Esirgemeyin Lütfen :(

Adım Kürşat.....

Ashabım Yıldızlar Gibidir Hangisine Tutunursanız Saadete Ulaşırsınız Buyurmustur Hz. Muhammed (S.A.V) Lütfen Dua Edin Bana... :(

Allah Razı Olsun Şimdiden...

güzgülü

Kayıtlı Kullanıcı
A S. ALLAH sıkıntılarını bitirsin inşallah sende bol bol dua et kardeşim....sanıyorumki birazda sinirsell bu yaşlarda oluyorr herşeye sabır göstermeli ve şeytana uymamalıdırr. bol bol salavat getir.Hayırlı geceler

MyKaBuS

Kayıtlı Kullanıcı
Güzgülü Kardeşim Teşekkür Ederim Dua için..

Dün 100 Defa Fatiha Suresi Okudum..
3 Gün Önce 300 Defa İhlas Suresi Okudum..

Günde 7 Ayetel Kürsü, 1 Felak, 1 Nas, 3 İhlas 1 Fatiha, 11 Salavat, 11 La Havle Vela Kuvvete İllabillahil Aliyyil Azim diyorum :(

MyKaBuS

Kayıtlı Kullanıcı
birde bende korku vardı arkadaşlar Evde yalnız kalamazdım.. odadan odaya yalnız gidemezdim bir hocaya gittik düzeldim ben zaten dini bilgileri cok yüksek olan birisiyimdir o sıkıntı geçti..

ama şimdi sıkıntılarım var Allah rızası Peygamber Şefeatı için dua istiyorum sizlerden...

نعىمة

Yasaklı Kullanıcı
kardeşim bunu oku, Allah izniyle geçecektir. ama her gün oku.

nas felak sürelerini bol oku

Muhafazatul Esma

Ya Faal Ya Mani' Ya Nafi' Ya Dafi' Ya Selam
Ya Settar Ya Rakıb Ya Mücib Ya Hafız Ya Vekil
Ya Celil Ya Cebbar Ya Kabız Ya Kahhar Ya Dar Ya Mumit
Ya Hadi Ya Kafi Ya Şafi YA Mümin Ya Müheymin
Ya Hafız Ya Seri' Ya Şedid Ya Müzill Ya Muntakım
Ya Selamu sellim Ya Rabbi sellim
Ya Bakı YA Evvel Ya Ahir Ya Zahır Ya Batın
Hasbunallahu ve nimel vekil

bunlardan her bir satırı (11-33-100) defa okunur..
sabah ,ikindi ve yatsıdan sonra ..veya zor bir anda ..

Allaha emanet olun

FATMA-ZEHRA

Kayıtlı Kullanıcı
s.a
allah
acil
şifa
versin...
selametle..

MyKaBuS

Kayıtlı Kullanıcı
Allah (cc) İkinizden de Razı Olsun....

Teşekkür Ederim

meliha c.

Kayıtlı Kullanıcı
allah yardımcın olsun kardeşim senin için dua edeceğim. rabbim yar ve yardımcın olsun. hiç canını sıkma rabbim şafi adıyla rabbim sifa versin.hayırlı akşamlar kardeşim

dinci

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeş RABBİM butün sıkıntılarından arındırsın seni sana bir tafsiyem var sıkıldığın zaman kendini dışarı at uçan kuşa, akan suya,denizin ihtişamına hiç konuşmadan bak etrafına herşeyde yaradanın mükemmel sanatını göreceksin bu durum insanı acayip sakinleştiriyor
ve sürekli esmail hüsnayı oku ALLAHIN CC herşeye gücü yeter herşey ondandır inşallah şifanıda tez zamanda bulacaksın

MyKaBuS

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm kardeş RABBİM butün sıkıntılarından arındırsın seni sana bir tafsiyem var sıkıldığın zaman kendini dışarı at uçan kuşa, akan suya,denizin ihtişamına hiç konuşmadan bak etrafına herşeyde yaradanın mükemmel sanatını göreceksin bu durum insanı acayip sakinleştiriyor
ve sürekli esmail hüsnayı oku ALLAHIN CC herşeye gücü yeter herşey ondandır inşallah şifanıda tez zamanda bulacaksın

abi esmau-l hüsna yı ezbere biliyorum...

dediklerinizi gerçekten yapıyorum...

teşekkür ederim

dinci

Kayıtlı Kullanıcı
abi esmau-l hüsna yı ezbere biliyorum...

dediklerinizi gerçekten yapıyorum...

teşekkür ederim
selamün aleyküm canım kardeşim yaptığından eminim senin durumunu daha önceden ben atlattım hayırlısıyla sende kurtulursun inşallah çok üzgünüm seni anlayan seni dinleyen birisiyle sürekli konuşmanıda tafsiye ederim şifa veren ALLAH TIR ALLAH CC hayırlı şifalar versin inşallah
:H:H:H
ABİ DEMİŞSİN CANIM KARDEŞİM ABLA DERSEN SEVİNİRİM

MyKaBuS

Kayıtlı Kullanıcı
selamün aleyküm canım kardeşim yaptığından eminim senin durumunu daha önceden ben atlattım hayırlısıyla sende kurtulursun inşallah çok üzgünüm seni anlayan seni dinleyen birisiyle sürekli konuşmanıda tafsiye ederim şifa veren ALLAH TIR ALLAH CC hayırlı şifalar versin inşallah
:H:H:H
ABİ DEMİŞSİN CANIM KARDEŞİM ABLA DERSEN SEVİNİRİM

Pardon Abla Bilmiyordum...

Birde Ben Küçükken Bir Korku Hastalığı Geçirdim.. Evin içindeki Odadan Odaya GidemezdimLavobaya Gidemezdim Yalnız Yatamazdım... Devamlı Birisi Beni Sıkardı... Sonra Bazı Hocalara Gittik ve Yaşım Büyüdükçe Düzelmeye Başladım... 19 Yaşımdayken Yine Başımdan Kötü Bir Durum Geçti Bundan Esinlenerekden Bana Cin Musallatı Oldu Hayatım Allak Bullak Oldu... Beni Bi Hocaya Götürdüler Allah O Hocadan Razı Olsun Beni Kurtardı...

Kendimi Dine Verdim Bende ... Yarım Hafızımdır....

Ama Gelin Görün ki Yine Rahatsız Ediliyorum :( Ruhi Sıkıntım Var... Korku Yok Mezarlıkta Yattım Bişi Olmadı..... Anlıyorsunuzdur Umarım...

..aSeS..

Kayıtlı Kullanıcı
Hızla akıp giden zamanın içinde akıp giderken hayatım ve ben hiç farkında olmadan büyüyüverirken ve düşünmeden yol alırken ölüme,durduruveriyorum zamanı.. O durmamakta inad etse de ben durdurduğumu sanıyorum işte.. Silkiniyorum önce.. Sonra düşünüyorum.. Düşünmeyeli ne kadar çok olmuş. Ve ne kadar çok olmuş geceleri aydınlatmayalı.. Gecenin derinliklerine ne kadar da muhtaç oysa yüreğim.. Bir ölüm provasına yatmışken insanlar, diriliği oynamak ne de güzel.. Ve öldürenin de diriltenin de huzurunda bulunmak.. Ve yalnızca 'Hayy' olana bağlanmak.. Ölüm ve diriliş arasında bu gece yüreğim.. Zihnim, yaşayan ölülerle, öldü sandığımız dirileri tartıyor vahiy terazisinde.. Sonra kendisine dönüyor.. Yaşamadığım her bir ayet, ölüm sinyalleri veriyor beynime.. Unuttuğum, düşnmediğim, gereğini yerine getiremediğim, -dirilişin kaynağı- kitabımın her bir öğüdü, diriltmem için bir vesile oluyor ölü hücrelerimi.. Şaşkınca bakıyorum ruhumun ölü yanlarına.. Öylesine diriliğe aşıkken ben nasıl bu kadar ölü olabiliyorum, şaşırıyorum.. Ve ürperiyor yüreğim.. Ölümü hiç sevmiyor.. Ve yakıştıramıyor kendisine.. Bu hayatta soluk aldığı sürece ve ayrılırken bile diri olmayı istiyor.. Rabbimin tarif ettiği dirilerden olmayı özlüyor.. Ölü bir toplumda nefes almayı öğreniyorum önce.. Sonra dirilmeyi bir daha ölmemek üzere.. Ve sonra diriltmeyi öğreniyorum ölü bedenleri, vahiy üfleyişleriyle.. Ayet ayet nefes veriyor, sure sure diriliş ekiyorum ölü kentlerime.. Ve ruhumu hazırlıyorum en güzel dirilişlere.. Dirilişlere gebe direnişlere.. Ve "Ömrümğn en hayırlısı son ömrüm, işlerimin en hayırlısı son işim, günlerimin en hayırlısı Sana kavıştuğum gün olsun.." duasını taşıyarak gecelerime, Rabbimin rızasını bekliyorum hayatımda ve bir adı da diriliş olan ölümümde.. Hep diri kalmamız duasıyla..
{Raziye Nur Tuna}
Rabbim günlüne ferahlık versin.. bir an önce huzura kavuşursun inşAllah.. senin yazını okuyunce bu güzel yazı geldi aklıma.. paylaşmak istedim.. yazanın ellerine sağlık.. razı olsun Rabbim.. selamun aleykum..

..aSeS..

Kayıtlı Kullanıcı
inşaAllah yazarken bi a'yı eksik yapmışım.. affola.. yetistirmek için acele yazdım.. babam birazdan gelcek de.. beni bilgisayar başında görmesi pek hoş olmıcak.. :D hadi hayırlı geceler..:)

MyKaBuS

Kayıtlı Kullanıcı
Hızla akıp giden zamanın içinde akıp giderken hayatım ve ben hiç farkında olmadan büyüyüverirken ve düşünmeden yol alırken ölüme,durduruveriyorum zamanı.. O durmamakta inad etse de ben durdurduğumu sanıyorum işte.. Silkiniyorum önce.. Sonra düşünüyorum.. Düşünmeyeli ne kadar çok olmuş. Ve ne kadar çok olmuş geceleri aydınlatmayalı.. Gecenin derinliklerine ne kadar da muhtaç oysa yüreğim.. Bir ölüm provasına yatmışken insanlar, diriliği oynamak ne de güzel.. Ve öldürenin de diriltenin de huzurunda bulunmak.. Ve yalnızca 'Hayy' olana bağlanmak.. Ölüm ve diriliş arasında bu gece yüreğim.. Zihnim, yaşayan ölülerle, öldü sandığımız dirileri tartıyor vahiy terazisinde.. Sonra kendisine dönüyor.. Yaşamadığım her bir ayet, ölüm sinyalleri veriyor beynime.. Unuttuğum, düşnmediğim, gereğini yerine getiremediğim, -dirilişin kaynağı- kitabımın her bir öğüdü, diriltmem için bir vesile oluyor ölü hücrelerimi.. Şaşkınca bakıyorum ruhumun ölü yanlarına.. Öylesine diriliğe aşıkken ben nasıl bu kadar ölü olabiliyorum, şaşırıyorum.. Ve ürperiyor yüreğim.. Ölümü hiç sevmiyor.. Ve yakıştıramıyor kendisine.. Bu hayatta soluk aldığı sürece ve ayrılırken bile diri olmayı istiyor.. Rabbimin tarif ettiği dirilerden olmayı özlüyor.. Ölü bir toplumda nefes almayı öğreniyorum önce.. Sonra dirilmeyi bir daha ölmemek üzere.. Ve sonra diriltmeyi öğreniyorum ölü bedenleri, vahiy üfleyişleriyle.. Ayet ayet nefes veriyor, sure sure diriliş ekiyorum ölü kentlerime.. Ve ruhumu hazırlıyorum en güzel dirilişlere.. Dirilişlere gebe direnişlere.. Ve "Ömrümğn en hayırlısı son ömrüm, işlerimin en hayırlısı son işim, günlerimin en hayırlısı Sana kavıştuğum gün olsun.." duasını taşıyarak gecelerime, Rabbimin rızasını bekliyorum hayatımda ve bir adı da diriliş olan ölümümde.. Hep diri kalmamız duasıyla..
{Raziye Nur Tuna}
Rabbim günlüne ferahlık versin.. bir an önce huzura kavuşursun inşAllah.. senin yazını okuyunce bu güzel yazı geldi aklıma.. paylaşmak istedim.. yazanın ellerine sağlık.. razı olsun Rabbim.. selamun aleykum..

A.Selam

Çok Güzeldi... Teşekkür Ederim.... Sağolun

MyKaBuS

Kayıtlı Kullanıcı
sen saol.. bunu paylaşmama vesile oldun.. nasılsın peki.. iyi oldun mu az da olsa..?:)

birazcık düzeldim diyebilirim :)

ama gerçekten sıkıntım büyük görmediğim ruhi birisi beni rahatsız edip duruyor....

kücükken korkardım ama şimdi korku yok bende mezarlıkta yattım bişi olmadı...

Üzerimde Muskada var... Çok Değerli Bir Hoca Yazmıstı... Hiçde Para Almadı...

Günde Mutlaka 7 Ayetel Kürsi, 1 Felak, 1 Nas, 3 İhlas, 1 Fatiha Okurum....

Ama İşte cinlerden tamamiyle kurtulamadım galiba :(

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt