Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

RİSALEİ'NUR (LEM'ALAR) (2 Kullanıcı)

takan

Kayıtlı Kullanıcı
Gençlere, öğrencilere, hasta ve yaşlılara, ilim adamlarına, hanımlara daha doğru bir deyişle hepimize gerekli olan hayat ve iman prensiplerinin yer aldığı bu eserde Allah'ın varlığının kesin isbatı, Peygamberimizin (a.s.m.) bizzat yaşayarak gösterdiği saadet yolu, aile hayatının huzur prensipleri, iman kardeşliğini pekiştiren esaslar, günahın psikolojik tahlili ve günahtan kurtuluş yolları gibi konular ele alınmaktadır.B)

nihal yildiz

Kayıtlı Kullanıcı
RE: RİSALEİ'NUR (LEM'ALAR)

Allah razi olsun kardesim hic okumadim ama okumayi cok isterdim cünkü adini cok duydum ama herkes anlayamadimiz cok kelimenin oldugunu ve anlayamadiklarini ileri sürüyor ama ben bisey diyemem cünkü daha hic görmedim bile neyse Allaha emanet ol saglicaklaB)B)B)

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt