Neler Yeni

Hoşgeldiniz İslami Forum Sayfası

Tüm özelliklerimize erişmek için şimdi bize katılın. Kaydolduktan ve oturum açtıktan sonra, konular oluşturabilir, mevcut konulara yanıtlar gönderebilir, diğer üyelerinize itibar kazandırabilir, kendi özel mesajınızı edinebilir ve çok daha fazlasını yapabilirsiniz. Ayrıca hızlı ve tamamen ücretsizdir, peki ne bekliyorsunuz?
Blue
Red
Green
Orange
Voilet
Slate
Dark

risale-i nur damı? (1 Kullanıcı)

mahidevran

Kayıtlı Kullanıcı
bir kişi büyük günahlar işlemeye devam etse, pişman olsa gene işlese, ama bu arada risale-i nurları okumayı bırakmasa, sohbetlere gitmeye devam etse yine de o daireden atılır mı? çevremde bu tip kişiler gördüm ve açıkçası merak ediyorum. iyi niyetli sorulan bu soruya acaba cevap verebilecek kardeş var mı?

turusina

Kayıtlı Kullanıcı
Büyük günahlar işlenmiş olailir ama RAHMANIN af denizine çılmak lazım kardeşim tövbe ettikten sonra bir daha işlenmemesi işlendikten sonra tekrar tövbe etmesi en kısa zamand en dogrusu düşünsenize RABBİ c.c. o kapıyı hiç kapatmıor bize düşen daha hassas olup aynı hatalara düşmemek bizden fazla bir şey istenmiyor tövbeettikten sonra en güzeli iradeyle savaşmaktır aynı günaha düşmemektir.Risale-i nurlar bir güneş gibidir okuyaı ısıtır ALLAHIn c.c. izniyle ..günahda ısrar edip cemaate girmek risale-i nurlar okumak bazı insanlar bir kişinin yanlışını koca bir cemaate yükleyebiliyor düşünsenize yaptıgınız günahta ısrar etmeniz tüm cemaate maal ediliyor ve tüm cemaatle helalleşmeniz lazım ben bunun çok örnegini yaşadım .en dogrusu kardeşim hangi cemaat olursa olsun tamam insan hata,günah işlyebilir ama samimi bir töveyle temizlenip aynı hatayı yapmamak en güzeli ...

Bu konuyu görüntüleyen kişiler

Üst Alt